سرویس‌دهی رایگان متروی مشهد در روز‌های ۱۴، ۱۵ و ۱۶ خردادماه ۱۴۰۴ شهردار مشهد مقدس تأکید کرد: افزایش بهره‌وری، اولویت فعلی مدیریت شهری کشف ۸ کیلوگرم ماده مخدر شیشه از یک انبار ضایعات در حومه مشهد (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) ردّ و نشانی از کارگاه‌های کرباس‌بافی در «پاچنار» | درباره روستایی در مجاورت وکیل‌آباد مشهد رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: سال ۱۴۰۴ درگیر پروژه‌های ۱۴۰۳ هستیم تقویت ناوگان اتوبوس‌رانی مشهد به‌مناسبت سالگرد رحلت حضرت امام‌خمینی(ره)، (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) حق عادلانه مشهد از مالیات بر ارزش افزوده و عوارض آلایندگی در مسیر احقاق هوای ۵ منطقه کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) اعزام سه تیم ارزیاب هلال احمر برای بررسی خسارت‌های زلزله بردسکن (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: تفکر بسیجی، پیشرو و گره‌گشای مشکلات است گلوله‌باران ۳۲ دقیقه‌ای مشهد با تگرگ‌های «تخم‌مرغی» در سال ۱۳۳۳ کمبود انبار، از چالش‌های زیرساختی در حوزه اموال تملیکی خراسان رضوی است طلب ۳۰ هزار میلیارد تومانی شهرداری مشهد از دستگاه‌های دولتی در «مهد توس» خبری از فروشگاه‌های شیکان‌پیکان نیست | بازاری که بوی گوسفند می‌دهد پیشرفت فیزیکی ۳۵ درصدی پروژه بازگشایی و احداث بولوار رضویه در مشهد با پیگیری شهرآرا بلیت متروی مشهد در نرم افزار «شهر من» ۲ هزار تومان شد بالاخره هوای کلانشهر مشهد سالم شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: اراده مدیریت شهری، بزرگداشت شهدا در هر محفل و محله و معبر است مدیرعامل ایران‌خودرو: قیمت‌ها افزایش پیدا نکند، به سرنوشت شرکت ارج دچار می‌شویم ارتباط وب‌سرویسی بین سازمان ثبت اسناد و شهرداری مشهد مقدس برقرار شد
سرخط خبرها

رونمایی از ۱۰۲ دستگاه خودرو‌ جدید در حوزه پسماند شهرداری مشهد + فیلم

  • کد خبر: ۳۰۹۴۶۶
  • ۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۹
رونمایی از ۱۰۲ دستگاه خودرو‌ جدید در حوزه پسماند شهرداری مشهد + فیلم
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: امروز، از حدود ۱۰۲ دستگاه خودرو‌ جدید در حوزه پسماند با اعتباری حدود ۲۶۶ میلیارد تومان رونمایی شد.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهدی یعقوبی امروز (۱۸ دی ۱۴۰۳) در مراسم رونمایی از ماشین‌آلات سنگین با کاربری تخصصی در حوزه پسماند و نظافت و مرکز پایش و مراقبت سایت پسماند میامی که در مسجدالرضا(ع) بوستان جهانشهر مشهد برگزار شد، اظهار کرد: حوزه معاونت محیط زیست و خدمات شهری علاوه بر فعالیت‌های مستمر و شبانه‌روزی در سطح شهر، در مناسبت‌ها و فصول مختلف سال فعالیت‌های خاص و ویژه‌ای را انجام می‌دهد.

وی افزود: اگر قرار است خدمات سطح شهر مناسب انجام شود، باید برای مناسبت‌ها و فصول مختلف سال برنامه‌ریزی صورت گیرد و تجهیزات لازم را داشته باشیم. یکی از شاخص‌هایی که به وسیله آن می‌توان شهرداری‌ها را در حوزه خدمات شهری ارزیابی کرد، علاوه بر استفاده از نیرو‌های متخصص، داشتن تجهیزات و ماشین‌آلات تخصصی است.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد با بیان اینکه وضعیت سازمان مدیریت پسماند وضعیت خوبی است، عنوان کرد: ۳۱۳ دستگاه خودرو‌ سنگین و نیمه‌سنگین در سازمان پسماند فعال هستند و نقش پشتیبانی‌کننده را ایفا می‌کنند و در سطح مناطق نیز ۲۲۰ دستگاه خودرو‌های خدمات شهری داریم. در مجموع بالغ بر ۵۰۰ دستگاه ماشین‌آلات با کاربری‌های تخصصی در سطح شهر فعال هستند که باید بازسازی و به‌روزرسانی آن‌ها انجام شود.

یعقوبی ادامه داد: شهردار تأکید داشتند اعتبارات لازم برای این موضوع تخصیص داده شود. سال گذشته، ۷۵۰ میلیارد ریال و امسال، ۶۱۰ میلیارد ریال اعتبارات خاص به منظور خرید تجهیزات، ماشین‌آلات و اورهال‌کردن آن‌ها اختصاص داده شد. با بررسی و پیگیری‌های انجام‌شده، باوجود موانع، تمام اعتبارات تا حد امکان محقق شد.

وی خاطرنشان کرد: امروز در قالب این اعتبارات، ۱۵ دستگاه شاسی خودرو‌های سنگین و بالغ بر ۳۸ دستگاه انواع کاربری‌های تخصصی خریداری شده است. در حوزه سرویس‌های بهداشتی نیز رکورد خوبی طی سال گذشته ثبت کردیم و امسال نیز ۳۵۳ چشمه سرویس بهداشتی به ظرفیت شهری اضافه شد. سال گذشته برای اولین بار دو دستگاه تریلی بیست‌چشمه سیار در منطقه ثامن استفاده شد و الان نیز هفت دستگاه دیگر خریداری شده است.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد اضافه کرد: ۹ دستگاه خودرو‌های فرسوده را اورهال کردیم. عمده کاربری‌ها در داخل طراحی و ساخته شده است. برای اولین بار نمک‌پاشی را طراحی کردیم که کم‌هزینه‌تر است. در سطح مناطق برنامه‌ریزی داشتیم که بتوانیم ناوگان مناطق را نوسازی کنیم. عمر متوسط ناوگان در مناطق هشت سال است که با خریداری ۲۸ دستگاه خودروی حمل پسماند و جاروب‌های مکانیزه، عمر ناوگان به پنج سال کاهش پیدا کرده است.

یعقوبی با اشاره به اینکه یکی از منابع مهم آلاینده هوا در مشهد و سومین عامل، خودرو‌های سنگین هستند، تصریح کرد: سعی کردیم در این زمینه ورود پیدا کنیم. بحث خرابی خودرو‌ها هم مطرح است که نوسازی آن‌ها موجب می‌شود هزینه‌های خریداری و نگهداری کاهش پیدا کند. تعداد ناوگان را نیز افزایش دادیم.

وی افزود: در سازمان مدیریت پسماند با ظرفیت بخش خصوصی ۱۲ دستگاه سیمی‌تریلر کامپکتوری جدید خریداری شد. حدود ۱۰۲ دستگاه خودرو‌ جدید خریداری شده که حدود ۲۶۶ میلیارد تومان برای آن هزینه شده و ۱۱۶ میلیارد تومان از محل اعتبارات بوده است. مرکز پایش در محل سایت میامی نیز احداث شده است که نظارت را در محل انجام می‌دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->