جمع‌آوری ماهیانه یک میلیون کیلوگرم ضایعات خشک در مشهد | بیش از ۴۶۶ هزار شهروند مشهدی، مشترک دائمی طرح‌های بازیافت پسماند هستند درباره آخرین فرعی خیابان «دانش ‌غربی» مشهد | کوچه «طاهایی»، از تیمارگر جان تا سازنده انسان رفع گره‌های ترافیکی میدان شهید فهمیده و میدان خیام مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ نمایشگاه ویژه کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی، نماد هم‌افزایی و انتقال فرهنگ ایثار است مشهد در آستانه برگزاری کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی گلایه شهروندان از وضعیت کارگاهی عمرانی در ورودی مشهد | مشکلات عریض و طویل یک تعریض! شهردار مشهدمقدس: مجموعه معراج شهدا به فرهنگسرای ماندگار شهدا تبدیل می‌شود بازگشت ۴۳ دانش‌آموز مشهدی بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش در پویش «بازگشت به تحصیل» ۱۴ بوستان بانوانی که در حال حاضر پذیرای شهروندان مشهدی است + آدرس و ساعت فعالیت پیشتازی شهرداری مشهد در سامان‌دهی انبار‌های ضایعات نسبت به دیگر شهر‌های کشور درباره حریم اختلافی مشهد با طرقبه شاندیز و استیصال مالکان زمین‌ها | مرز اختلافی روی میز دولت معاون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد: هفته اول مهر، اوج ترافیک شهر مشهد خواهد بود معاون خدمات شهری شهرداری مشهد: تمرکز ما در آستانه مهر ایمن‌سازی و بهسازی محیط بیرونی مدارس است ابلاغ قرارداد تأمین و راه‌اندازی ۶۰ واگن جدید برای خط یک قطار شهری مشهد شاخص آلودگی هوای مشهد نزدیک به محدوده ناسالم برای گروه‌های حساس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) آمادگی حوزه حمل‌ونقل شهرداری مشهد در آستانه بازگشایی مدارس | احیای خط‌کشی عابرپیاده مقابل ۱۳۰ مدرسه شهردار مشهدمقدس: تأمین ایمنی و بهداشت اطراف مدارس، اولویت استقبال از مهر است صدور هشدار خودمراقبتی در مشهد، در پی پیش‌بینی تشدید آلودگی هوا (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) نخست‌وزیر اسپانیا به اعتراضات طرفداران فلسطین افتخار کرد عضو شورای اسلامی شهر مشهد: مردم همواره قدردان ایثار آتش‌نشانان بوده‌اند
سرخط خبرها

تأکید فرماندار مشهد بر وفاق میان شهرداری و فرمانداری به‌نفع مردم

  • کد خبر: ۳۰۹۴۹۱
  • ۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۳
  • ۳
تأکید فرماندار مشهد بر وفاق میان شهرداری و فرمانداری به‌نفع مردم
فرماندار مشهد گفت: دولت با شعار وفاق و مدارا اقداماتی انجام می‌دهد تا در تعاملات بین‌المللی تسهیلاتی انجام شود که امکانات بالقوه به بالفعل تبدیل شده و بیش از پیش از منابع دولت به شهرداری کمک کنیم.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدحسن حسینی امروز (۱۸ دی ۱۴۰۳) در مراسم رونمایی از ماشین‌آلات سنگین و کاربری تخصصی در حوزه پسماند و نظافت و مرکز پایش و مراقبت سایت پسماند میامی که در مسجدالرضا(ع) بوستان جهانشهر مشهد برگزار شد، اظهار کرد: شهر مشهد همیشه به حضور نیرو‌های زبده و خبره مفتخر بوده است.

وی افزود: از این جهت، سرمایه انسانی بسیار گران‌قدری را در این شهرستان داریم که همیشه منشأ خدمات ارزشمند بوده است. امیدواریم این شهر روز به روز در خدمت به زائر و مجاور بیش از این موفق باشد.

حسینی با بیان اینکه در کنار خدمات گسترده در بخش‌های مختلف، خدمات شهری محسوس‌ترین بخش کار شهرداری است، عنوان کرد: شهر مشهد دارای امتیاز و برتری از نظر نظافت و رفت‌وروب بوده و نگه‌داشتن این امتیاز کار سختی است. هرچند جمع‌آوری هر روز زباله هزینه زیادی دارد، اما امتیازی برای شهر است که باید آن را حفظ کنیم. کاری که امروز انجام می‌شود در این راستا بوده و جای تقدیر دارد. نوسازی ناوگان باید به صورت مستمر انجام شود.

فرماندار مشهد بیان کرد: در حال حاضر، شهرداری مشهد با زحمات و خدمات شورا‌های ادوار مختلف و شهرداران در تراز مدیریتی بر شهر مسلط است. مدیریت و تقسیم کاری که انجام شده و استفاده درست از بخش خصوصی این موفقیت را ایجاد کرده است. امیدوارم این تسلط همچنان وجود داشته باشد، کمترشهری تا این اندازه بر شهر مسلط بوده و این یکی از افتخارات است.

نوسازی ناوگان در بخش حمل‌ونقل خدمات شهری ضروری است

وی با اشاره به اینکه نوسازی ناوگان در بخش حمل‎ونقل خدمات شهری ضروری است، تصریح کرد: این نوسازی باید در یک بازه زمانی انجام شود. نوسازی، تابلو شهرداری در شهر است.

حسینی گفت: ما به عنوان دولت وظیفه داریم از شهرداری و مدیریت شهری در جوانب مختلف حمایت و پشتیبانی کنیم. یکی از موارد، هیئت تطبیق است. حمایت ما از شهرداری در هیئت تطبیق باید کامل باشد. اگر بخواهیم به مصوبات شورای شهر ایراد بگیریم، از خط‌به‌خط و بندبه‌بند آن می‌توان ایراد گرفت، اما باید به سمتی برویم که کمک کرده و آرامش ایجاد کنیم.

فرماندار مشهد ادامه داد: مردم اختلافات بین شورا، شهرداری و فرمانداری را از چشم حاکمیت می‌بینند؛ بنابراین باید در کمال آرامش، اتحاد و همبستگی اقدام کنیم. این اراده در فرمانداری و استانداری برای کمک به مدیریت شهری وجود دارد. دولت با شعار وفاق و مدارا اقداماتی انجام می‌دهد تا در تعاملات بین‌المللی تسهیلاتی انجام شود که امکانات بالقوه به بالفعل تبدیل شده و بیش از پیش از منابع دولت به شهرداری کمک کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
قاسم
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۱۳ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
0
0
شهرداری جیب مردم نزنه نمیخواد کمک کن
سید
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۱۰ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
0
0
جناب آقای حسینی معاون محترم استاندار وفرماندار شهرستان مشهد سلام خواهشمند است شهرداری به وظایف قانونی خود عمل نمایید حقوق نیروهای خدماتی شهرداری واجب تر است تا تبلیغات بی مورد در سطح شهر
Ata
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۳۴ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
0
0
آقای فرماندار شما فقط افاغنه را اخراج کنید
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->