فرصت یک ماهه برای مشمولان نظام وظیفه غیرغایب به دلیل تأخیر در اعلام نتایج کنکور آذری: گروه و جناح های سیاسی به جای تفرقه، همدل و همسو برای خدمت به کشور تلاش کنند سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح با اقتدار به آمریکا و اسرائیل پاسخ دادند مروری کوتاه بر زندگی حاج علی شمقدری یار دیرین مقام معظم رهبری رئیس دولت موقت سوریه: مذاکرات با اسرائیل احتمالا به‌زودی به نتیجه می‌رسد محسنی ثانی: تنها راه توقف ماشین جنگی صهیونیست‌ها است، اتحاد کشورهای اسلامی است رای گیری پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس در غزه پنجشنبه در شورای امنیت مقام نظامی سابق رژیم صهیونیستی درباره سیاست‌های نتانیاهو هشدار داد نگاهی به برخی اظهارات شتاب زده در توافق قاهره تایید حکم قصاص نفس قاتل پزشک یاسوجی در دیوان عالی کشور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان در دیدار با وزیر انرژی روسیه: مانعی بر سر راه همکاری دو کشور وجود ندارد ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است هشدار کویت درباره عواقب تجاوزات اسرائیل اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها نیازمند اتخاذ «تدابیر ویژه» است واکنش وزارت امور خارجه به اقدام اکوادور علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اردوغان: اقدامات اسرائیل محکوم به شکست است پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای امضای ۷۵۰۰ اسرائیلی پای طومار صلح | کشور فلسطین را به رسمیت بشناسید مشارکت روسیه در تدوین قطعنامه ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای
سرخط خبرها

هشدار استاندار تهران به اتباع غیرمجاز: اگر به کشورتان برنگردید دستگیر می‌شوید

  • کد خبر: ۳۰۹۵۴۴
  • ۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۸
هشدار استاندار تهران به اتباع غیرمجاز: اگر به کشورتان برنگردید دستگیر می‌شوید
استاندار تهران گفت: هشدار ما به اتباعی است که به هر دلیلی از خوداظهاری تبعیت نمی‌کنند و غیرقانونی در شهرهای استان تهران اقامت و سکونت دارند؛ باید به قانون توجه جدی داشته باشند و خود را به مرکز معرفی کنند تا مقدمات بازگشت آنها به صورت قانونی فراهم شود، در غیر این صورت نیروهای ضابط، ماموران فراجا و سایر کسانی که در دستگاه‌ها دارای مسئولیت هستند نسبت به دستگیری غیرمجازها اقدام و از طریق قانونی مسیر بازگشت به کشورشان فراهم خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدصادق معتمدیان شامگاه سه‌شنبه درباره ساماندهی اتباع در این استان اظهار کرد: یکی از برنامه‌های استانداری تهران درباره مهاجران، موضوع بازگشت اتباع خارجی است که به هر دلیلی در ماه‌های اخیر به صورت غیرقانونی وارد استان شده و در استان تهران اقامت و سکونت دارند.

وی با بیان اینکه این اتباع به دو دسته تقسیم می‌شوند، گفت: دسته اول کسانی هستند که باید مسیر قانونی را انتخاب و از طریق مرکز بازگشت خاوران که مربوط به اداره کل اتباع استانداری تهران است به صورت خوداظهاری و خود معرفی مراجعه و مقدمات بازگشت آنان به صورت انفرادی و مجردی و یا خانوادگی فراهم شود.

معتمدیان با اشاره به اینکه زیرساخت‌های مناسبی برای مرکز خاوران تامین شده است، افزود: از طریق این مرکز امکان بازگشت این افراد توسط مبادی رسمی مرز جمهوری اسلامی با کشور افغانستان فراهم خواهد شد.

وی از تلاش برای تسریع‌بخشی و فراهم‌آوری امکانات لازم برای بازگشت بدون مشکل اتباع غیرمجاز به کشور خود خبر داد و اضافه کرد: در این راستا تسهیلات لازم فراهم شده است.

مقام عالی دولت در استان تهران، دسته دوم را کسانی دانست که به هر دلیلی از خوداظهاری تبعیت نمی‌کنند و غیرقانونی در شهرهای استان تهران اقامت و سکونت دارند و اضافه کرد: هشدار ما به این افراد این است که به قانون توجه جدی داشته باشند و خود را به مرکز معرفی کنند تا مقدمات بازگشت آنها به صورت قانونی فراهم شود، در غیر این صورت نیروهای ضابط، ماموران فراجا و سایر کسانی که در دستگاه‌ها دارای مسئولیت هستند نسبت به دستگیری غیرمجازها اقدام و از طریق قانونی مسیر بازگشت به کشورشان فراهم خواهد شد.

استاندار تهران گفت: توصیه ما به همه کسانی که به صورت قانونی در استان اقامت دارند این است که به مراکز مراجعه کنند تا با حفظ کرامت انسانی پذیرش انجام و مقدمات بازگشت از طریق مبادی رسمی فراهم می‌شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->