خوش خبری برای استقلالی‌ها | ماشاریپوف به دربی می‌رسد پیام حیدری داور دربی استقلال و پرسپولیس شد دربی استقلال و پرسپولیس (۹ اسفند ۱۴۰۳) لغو شد نوازی، سرمربی استقلال در دربی پایتخت همه عربستان به دنبال گواردیولا جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس درباره نماینده ووشو استان در لیگ برتر | یک تیم داریم، اما تیم نداریم! بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی
سرخط خبرها

جزئیات جدید از جشن تولد جنجالی نیمار

  • کد خبر: ۳۰۹۶۱
  • ۳۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۴
  • ۱
جزئیات جدید از جشن تولد جنجالی نیمار
هررا، هافبک PSG به افشاگری درباره جشن تولد عجیب و جنجالی‌ای دست زده که در ماه فوریه به مناسبت تولد نیمار، هم‌تیمی‌اش در این تیم برگزار شده بود.

به گزارش شهرآرانیوز، جشن تولد بیست و هشت سالگی نیمار، ستاره بزرگ برزیلی پاری سن ژرمن که در ماه فوریه امسال برگزار شد خبرساز شده و مدتها یکی از اخبار جنجالی در رسانه‌های دنیا بود. حالا آندر هررا، هم‌تیمی اسپانیایی نیمار در PSG که در آن جشن تولد شرکت داشته به بیان برخی جزئیات جالب از جشنی پرداخته که توسط نیمار برگزار شده بود.

 

نیمار در ماه فوریه برای مراسم جشن تولدش در یک کلاب لوکس در شهر پاریس مهمانی‌ای برگزار کرد که چهره‌های معروف فوتبال ورزش و هنر در آن شرکت داشتند. نیمار البته از تمام هم‌تیمی‌هایش در PSG دعوت کرده بود به او ملحق شوند.

 

جزئیات جدید از جشن تولد جنجالی نیمار

 

مارکو وراتی، ادینسون کاوانی، آنخل دی‌ماریا و هررا از جمله کسانی بودند که به این مراسم دعوت شده بودند و به همراه همسران یا نامزدهای خود در آن شرکت داشتند. مراسمی که در دو طبقه برگزار شده بود، یک طبقه مخصوص متاهلین و یک طبقه مخصوص مجردها.

 

این تقسیم‌بندی طبقات به قول هررا باعث ایجاد اتفاقاتی جالب و شده و حتی تا مرز ایجاد دعوا بین زوجها پیش رفته. هررا در این باره گفت:" نیمار یک استودیو را اجاره کرده بود و مراسم جشن تولدش را طوری برگزار کرده بود که متاهلین به همراه همسرهایشان در طبقه بالا باشند و بچه‌های مجرد در طبقه پایین. اصطکاک بین ما متاهلین و همسران‌مان در طول مراسم زیاد بود. من حتی یک بار که خواستم برای استفاده از سرویس بهداشتی به طبقه پایین بروم با چنان چشم‌غره‌ای از طرف همسرم مواجه شدم که از خیرش گذشتم".

 

منبع: ورزش‌سه

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۳۱
0
0
ای ول نیمار
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->