رژیم اسرائیل جسد سه اسیر را تحویل گرفت رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سطح آمادگی نیروهای نظامی و امنیتی مستقر در غرب کشور بسیار مطلوب است اوکراین تحریم‌هایی را علیه روسیه، ایران و چین اعمال کرد حمایت ایران از تمامیت و یکپارچگی سرزمینی سودان اصرار مجدد گروسی بر دسترسی آژانس اتمی به سایت‌های آسیب‌دیده در ایران مصر و عربستان توافق همکاری نظامی امضا کردند ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پزشکیان: مصمم به رفع تبعیض‌ها در مناطق محروم هستیم

  • کد خبر: ۳۰۹۹۰۶
  • ۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۱
پزشکیان: مصمم به رفع تبعیض‌ها در مناطق محروم هستیم
رئیس جمهور در دیدار با اقشار مختلف سیستان و بلوچستان گفت: ما مصمم هستیم که تبعیض‌ها را در تمام مناطق محروم که تا کنون دیده نشده اند از بین ببریم.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان که ساعتی پیش به منظور برگزاری بخش دوم سفر استانی دولت وفاق ملی به سیستان و بلوچستان با استقبال مسئولان استانی وارد چابهار شد، در دیدار با اقشار مختلف مردم جنوب سیستان و بلوچستان با ابراز خرسندی از حضور در جمع مردم این خطه کشور اظهار کرد: دغدغه اصلی ما رفع تبعیض و بی‌عدالتی و مشکلاتی است که شما درگیر آن هستد و ما در حکومت مسئول رفع آن می‌باشیم.

وی با تاکید بر این‌که «هیچ قومی بر دیگری مگر به تقوی برتری ندارد» ادامه داد: باید کاری کنیم تا تبعیضی که در جامعه توسط عده‌ای که تصور می‌کنند برتر هستند، ایجاد می‌شود از بین برود و ما در این زمینه تلاش داریم و در این صورت راه برای این که افرادی از بین همین مردم مشکلات را حل کنند باز خواهد شد و ما فقط باید راه را باز کنیم و برای شکوفا شدن شما عزیزان تلاش می‌کنیم.

وی با اشاره به استراتژیک بودن منطقه مکران و چابهار گفت: همه چیز این منطقه طلاست. ما در ایران با این همه منابع کلی گرفتاری داریم ولی اگر اراده کنیم و دست به دست هم بدهیم جای به جای این کشور مملو از امکانات است.

رئیس‌جمهور با تاکید بر این‌که «ما مصمم هستیم که تبعیض‌ها را در تمام مناطق محروم که تا کنون دیده نشده‌اند از بین ببریم» به سفر چندباره خود به این استان اشاره کرد و یادآور شد: هنوز به استان‌های آذربایجان غربی و شرقی نرفته‌ام ولی به این استان آمده‌ام و این نشان می‌دهد که در رفع تبعیض‌ها مصمم هستیم. ان شاالله در جلسات مختلف با ریش سفیدان و کارشناسان، امام جمعه و نمایندگان و ... هر کاری که از دستمان بر بیاید، بی منت، دریغ نخواهیم کرد. این وظیفه ماست، بار سنگینی است و به کمک شما قادریم مشکلات را حل کنیم.

وی گفت: ما دست به دست هم خواهیم داد و ایران را که در حقطقت همه ایران سرای ماست، آباد و سربلند خواهیم کرد، ان شاالله. به امید آن روزی که مشکلاتی که گفتید وجود نداشته باشد. حتی برای مسائلی که بیان نکردید هم برنامه داریم.

وی با اشاره به این‌که «عاقلانه نیست که بدون داشتن نقشه توسعه ایجاد کنیم» افزود: تلاش ما این است که با داشتن نقشه توسعه ایجاد کنیم و با کمک شما این راه را خواهیم رفت. حضور ما در این جا عزم و اراده ما برای حل مشکلات این منطقه را نشان می‌دهد، وگرنه لزومی نداشت اولین و دومین سفر استانی و پیش از آن بررسی‌ها چند نوبته کارشناسان را در این استان داشته باشیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->