هاشمیان نیامده به سرخ‌ها مرخصی داد حضور استقلالی‌ها در ایفمارک + عکس قیمت ۱۰ میلیون یورویی اینتر برای طارمی ۳ گزینه برای جانشینی ایمان عالمی در استقلال ماجرای عجیب و ادامه دار بیرانوند، پرسپولیس و تراکتور ویدیوی عزاداری یاسین سلمانی در شب عاشورا بازگشت لک به اهواز راکیتیچ کفش هایش را آویخت حیدری دستیار ساپینتو شد سرگیجه فرعباسی بین فولاد و استقلال دوناروما سکوتش درباره برخورد با موسیالا را شکست تاریخ و ساعت بازی تیم‌های چلسی و فلومیننزه در نیمه نهایی جام جهانی باشگاه‌ها ۲۰۲۵ | حمله به فینال رئال مادرید خواستار تعویق هفته اول لالیگا (فصل ۲۶-۲۰۲۵) محمد ربیعی از خیبر جدا شد پرسپولیس، چهارشنبه (۱۸ تیر ۱۴۰۴) به ترکیه سفر می‌کند روز جهانی والیبال معرفی شد ترکش‌های حمله اسرائیل به ایران به اردوی تراکتور | وضعیت بلاتکلیف بازیکنان خارجی محرومیت تراکتور قطعی شد زمان برگزاری بازی‌های فوتبال کافا با حضور تیم ملی اعلام شد + جزئیات الاهلی ول کن مسی نیست
سرخط خبرها

کوجو: زندگی آن‌طوری‌که می‌خواستم، پیش نرفت

  • کد خبر: ۳۱۰۰۸۰
  • ۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۲
کوجو: زندگی آن‌طوری‌که می‌خواستم، پیش نرفت
خرید جدید استقلال درباره سطح لیگ برتر و تیم‌های ایرانی صحبت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، باشگاه استقلال امروز (شنبه، ۲۲ دی ۱۴۰۳) به طور رسمی خبر از امضای قرارداد با جوئل کوجو داد. این مهاجم غنایی‌الاصل که عضو تیم ملی فوتبال قرقیزستان است، با امضای قراردادی سه‌ونیم‌ساله، به عنوان خرید جدید آبی‌پوشان تهرانی لقب گرفت. او فصل گذشته برای دینامو سمرقند ازبکستان بازی کرد و در ۲۷ بازی، ۱۱ گل به ثمر رساند.

کوجو در مصاحبه با سایت «چمپیونات» درباره دوران حضورش در دینامو سمرقند گفت: جا دارد از باشگاه دینامو بابت فرصت‌هایی که در اختیار من قرار داد، تشکر کنم. از سرمربی تیم‌مان هم تشکر می‌کنم که به من اعتماد داشت. در دینامو روز‌های خوبی داشتم. دریافت پیشنهاد از تیم‌های مختلف رؤیای هر بازیکن و رفتن به تیم‌های بهتر نیز هدف است.

وی در مواجهه با این پرسش که «پیشنهاد استقلال چه زمانی مطرح شد؟ آیا نمایندگان این باشگاه پس از دیدار اخیر تیم‌های ملی ایران و قرقیزستان به شما پیشنهادی ارائه دادند؟»، اظهار داشت: من قبلاً هم پیشنهاد‌هایی داشتم. نمی‌خواهم بازارگرمی بزنم، اما هر روز پیشنهاد‌های جدیدی دریافت می‌کردم. برای هر بازیکنی خوب است که پیشنهاد‌های زیادی داشته باشد. استقلال نسبت به جذب من ابراز علاقه کرد و ما با باشگاه پای میز مذاکره نشستیم.

کوجوی ۲۶ ساله در مورد حضور تیم ملی قرقیزستان در مسابقات مرحله انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ هم خاطرنشان کرد: مسابقات انتخابی برای ما بسیار درخشان و خاطره‌انگیز می‌شود. تا آخر خواهیم جنگید و فوتبال پر از شگفتی است. این اولین حضور من در مسابقات مرحله انتخابی جام جهانی در دوران حرفه‌ای‌ام است و سعی می‌کنم در این بازی‌ها به بهترین شکل ممکن بازی کنم. در گروه سختی قرار داریم، اما در دیدار مقابل تیم‌های ازبکستان و ایران توانستیم مقاومت شایسته‌ای از خود نشان دهیم. در هر دو بازی کمی بدشانس بودیم.

«نظرت در مورد سطح لیگ برتر ایران چیست و اینکه آیا می‌تواند برای تو چالشی باشد؟»، کوجو در مواجهه با این پرسش گفت: نمی‌خواهم زیاد در مورد لیگ ایران صحبت کنم، اما همه می‌دانیم که باشگاه‌های ایرانی چقدر قوی هستند. باشگاه‌های ایرانی با عزت در مسابقات آسیایی حضور داشته‌اند و به همین دلیل لیگ برتر ایران را در سطح بالایی می‌دانم.

وی یادآور شد: فوتبال را از سنین پایین شروع کردم و وقتی به مسیری که تا به امروز طی کرده‌ام، فکر می‌کنم اشک از چشمانم سرازیر می‌شود. فوتبال بخش اصلی زندگی من است. می‌خواستم آفریقا را ترک و در اروپا فوتبال بازی کنم و خیلی خدا خدا کردم که به این هدفم برسم. در بسیاری از کشور‌های آفریقایی بوده‌ام، اما رُک و پوست کنده باید بگویم که زندگی آنطور پیش نرفت که می‌خواستم. الان در فوتبال آسیا هستم و کاری که انجام می‌دهم را دوست دارم، به همین خاطر از خداوند بابت همه اینها تشکر می‌کنم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->