لزوم ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی فاقد مدارک هویتی در اسرع وقت وزیر آموزش و پرورش: امسال بیش از ۱۵۰ هزار کودک در مقطع ابتدایی از تحصیل جا ماندند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ترس‌های اجباری نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ کی اعلام می‌شود؟ رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: مشهد باید در موضوعات گردشگری سلامت و فرهنگی، نقش ملی و منطقه‌ای ایفا کند آموزش کمک‌های اولیه به رانندگان باید در صدور گواهینامه الزامی شود ۱۰ درصد ایرانیان کالری لازم را دریافت نمی‌کنند دارورسانی رایگان درب منزل بیماران‌ ام‌اس در سراسر کشور کاهش آمار تصادفات درون‌شهری در خراسان رضوی طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ ۷۰ تا ۸۰ درصد نوزادان کم‌وزن، با تغذیه مناسب به منحنی رشد طبیعی بازمی‌گردند اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به بیماران نیازمند زندگی دوباره بخشید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش کیفیت هوا در مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هدف‌گذاری جذب ۵ میلیون گردشگر از عراق | آرامگاه شمس در مهر ۱۴۰۵ بهره‌برداری می‌شود آتش به دامنه دماوند افتاد | نابودی ۸ هکتار پوشش گیاهی به دلیل سهل‌انگاری گردشگران رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی: فعالیت دانشگاه آزاد بدون هیچ وقفه‌ای ادامه می‌یابد از شیر مادر تا صبحانه مدرسه، مسیر سلامت کودکان ایرانی درباره تربیت فرزندانی قوی اما خسته که نقاب قدرت بر چهره دارند | قوی، اما ترک خورده برگزاری رویداد بین‌المللی خاطره‌نویسی با هدف زنده‌نگه‌داشتن یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه + شرایط شرکت در رویداد کمبود بیش از ۸ هزار محیط‌بان در کشور احیای دریاچه ارومیه با جدیت در حال پیگیری است صدور کیفرخواست برای سرنشینان کشتی قاچاق سوخت در هرمزگان | سرنشینان، اتباع ۴ کشور خارجی بودند سالانه حدود ۱۰۰ هزار شکایت در سامانه ۱۳۶ ثبت می‌شود گروگان‌گیری کارشناسان اورژانس توسط همراهان بیمار در ساوه | دلیل درگیری و ضرب‌وشتم چه بود؟ پیگیری خسارات جنگ ۱۲ روزه در مراجع قضایی ایران و خارج از کشور همه مراسمات در کافه‌ها رصد می‌شوند | با هرگونه تخلف و برنامه دور از شئونات فورا برخورد می‌شود برخی دانش‌آموزان مدارس فنی و کارودانش مشهد بدون کتاب هستند | کتاب های جدید هنرستانی ها درگیر چاپ مجدد! پوشش بیش از ۱۱۰ کودک کار خیابانی توسط بهزیستی خراسان رضوی در نیمه اول ۱۴۰۴ خیابان، گروگان بی‌قانون‌ها | روایتی درباره سدمعبر، نماد آشکار بی‌احترامی به حقوق شهروندی چگونه فشار خون را در یک ماه پایین بیاوریم؟
سرخط خبرها

توافقات ایران و عراق برای تشدید مبارزه با مواد مخدر

  • کد خبر: ۳۱۰۳۱۸
  • ۲۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۷
توافقات ایران و عراق برای تشدید مبارزه با مواد مخدر
قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: در اولین نشست کمیته مشترک جمهوری اسلامی ایران و عراق در زمینه مبارزه با مواد مخدر، هیات عراقی در بحث انتقال تجارب موفق ایران در زمینه پیشگیری و درمان معتادان درخواست داشتند که در این راستا اعلام کردیم جمهوری اسلامی ایران آمادگی کامل برای اشتراک‌گذاری تجربیات موفق خود را دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد زارعی در اولین نشست کمیته مشترک جمهوری اسلامی ایران و عراق در زمینه مبارزه با مواد مخدر و توافقات صورت گرفته، با حضور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز میزبان هیات عالی‌رتبه از کشور عراق بودیم که به عنوان اولین نشست کمیته مشترک، صحبت‌ها و توافقاتی حاصل شد.

وی افزود: این نشست، تحت عنوان کمیته مشترک بر پایه توافقاتی بود که اردیبهشت‌ماه سال گذشته، زمانی که دکتر مومنی، دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر و وزیر کشور در بغداد شرکت کرده بودند و توافقاتی را در حوزه تشدید اقدامات برای مبارزه با مواد مخدر، تبادل تجربیات موفق در حوزه‌های مختلف، به اشتراک گذاری اطلاعات داشتند، همه این موارد برای تقویت امنیت مرز و موضوعاتی در راستای مبارزه با مواد مخدر، در دستور کار قرار گرفته بود.

زارعی ادامه داد: از روز گذشته که میزبان این هیات هستیم، محور‌هایی در این راستا برای تشدید اقدامات، همکاری‌های منطقه‌ای که بین دو کشور ایران و عراق باید تدوین می‌شد، نهایی شده و سند همکاری‌های مشترک را نهایی کردیم که قالب موضوعات در حوزه همکاری‌های اطلاعاتی، عملیات مشترک، در اختیار قرار دادن تجربیاتی که می‌تواند در امر مبارزه کمک کند، در اختیار مجموعه‌های اقدام‌کننده، قرار گیرد.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه یکی دیگر از موارد مورد توافق، درخواست هیات عراقی در بحث انتقال تجارب موفق ایران در زمینه پیشگیری و درمان معتادان است، عنوان کرد: در این راستا اعلام کردیم جمهوری اسلامی ایران آمادگی کامل برای اشتراک‌گذاری تجربیات موفق خود در این زمینه را دارد.

وی با اشاره به اینکه تسهیل در رفت و آمد زائران به ویژه در ایام اربعین از دیگر موارد مطرح شده بود، تصریح کرد: بر اساس قوانین عراق، برخی دارو‌هایی که همراه زائران بیمار است، به عنوان دارو‌های ممنوع در این کشور ذکر شده که بعضاً مشکلاتی را برای زائران ایرانی به دنبال می‌آورد؛ در این راستا توافق شد با هماهنگی ستاد موادمخدر، وزارت بهداشت ایران و عراق، لیستی از این دارو‌ها تهیه و اینگونه بستری قانونی برای همکاری‌ها صورت گیرد تا قوانین عراق مانعی برای بیماران ایجاد نکند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->