رئیس‌جمهور پزشکیان دقایقی پیش وارد بوشهر شد (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) اعتراض شدید دولت انگلیس به حکم دادگاه درباره اقامت یک خانواده فلسطینی (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) لغو سخنرانی گزارشگر ویژه سازمان ملل در دانشگاه مونیخ آلمان (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) عراقچی: مواضع تهران و عشق آباد در حمایت از مردم فلسطین یکسان است اتحادیه عرب: تخلیه سرزمین تاریخی فلسطین از ساکنان اصلی آن، پذیرفتنی نیست تشکیل کابینه جدید سوریه در ماه مارس ۲۰۲۵ رئیس‌جمهور جدید یونان انتخاب شد (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) تلاش مسکو برای تداوم آتش بس در غزه آیت‌الله علم‌الهدی: مسکن، مهم‌ترین دغدغه مردم است پیمان‌شکنی افغانستان در حقابه هیرمند و نقش‌آفرینی بازیگران منطقه‌ای بازدید یک‌ساعته رهبر معظم انقلاب از نمایشگاه آخرین دستاورد‌های دانشمندان صنعت دفاعی کشور (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) + فیلم ویدئو | آیا مهدی کروبی مشمول عفو رهبری شده است؟ احتمال اعمال تعرفه‌های ۵۰ درصدی ترامپ علیه کانادا ترامپ: پیشرفتی فوق‌العاده برای حل مناقشه اوکراین حاصل شده است (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) ضرب‌وشتم ۶ فلسطینی توسط نظامیان رژیم صهیونیستی، در کرانه باختری افتتاح مرکز فضایی استراتژیک در خراسان رضوی تا اردیبهشت ۱۴۰۴ انتقاد کره شمالی از طرح ترامپ برای تصاحب غزه (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) مهاجرانی: قطع برق انتخاب اول ما نیست ولی مجبوریم | آمریکا زبان مذاکره را متوجه نمی‌شود استاندار خراسان رضوی: دولت به دنبال رفع دغدغه‌های جامعه پزشکی و پرستاری است وزیر نفت: خاموشی دیشب تهران به‌دلیل فراهم‌نشدن سوخت نیروگاه‌ها برای تأمین برق نبوده است تجلیل رهبر معظم انقلاب از سخنان صریح و راهگشای رئیس‌جمهور در روز ۲۲بهمن ۱۴۰۳ | دشمنان ما از قدرت دفاعی ایران می‌هراسند + فیلم ترکیه برای عادی سازی روابط تجاری با سوریه قوانین جدید وضع کرد (۲۳ بهمن ۱۴۰۳) ایران برای میزبانی اجلاس وزرای گردشگری اکو در سال ۱۴۰۳ اعلام آمادگی کرد ایران شکایت ترامپ را به شورای امنیت سازمان ملل برد (۲۳ بهمن ۱۴۰۳) نتانیاهو تهدید به ازسرگیری جنگ کرد برگزاری جلسه شورای عالی فضای مجازی با حضور سران قوا (۲۳ بهمن ۱۴۰۳) ترامپ: جنگ در اوکراین به زودی به پایان خواهد رسید مصر با ایران برای برگزاری نشست درباره فلسطین تماس گرفت (۲۳ بهمن ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

حملات توپخانه‌ای ترکیه به سوریه (۲۳ دی ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۰۳۷۱
  • ۲۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۲
حملات توپخانه‌ای ترکیه به سوریه (۲۳ دی ۱۴۰۳)
منابع خبری از حملات هوایی و توپخانه ارتش ترکیه به شمال شرق استان حلب و شمال غرب حسکه خبر دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، برخی منابع به المیادین اعلام کردند که جنگنده‌های ترکیه مواضع قسد را در روستای سبت در حومه عین العرب در شمال شرق استان حلب بمباران کردند.

این منابع همچنین به حمله توپخانه ارتش ترکیه به روستای الخضراویه از توابع شهرک ابو راسین در شمال غرب استان حسکه اشاره کردند.

ساعاتی قبل نیز یک منبع آگاه اعلام کرد که یکی دیگر از برجسته‌ترین افسران رابط ترکیه در درگیری‌های اطراف سد تشرین سوریه کشته شد.

وی افزود: درگیری‌های شدیدی در بخش غربی سد تشرین بر روی رود فرات در سوریه به وقوع پیوست که به دنبال آن اوزال یکی از برجسته‌ترین افسران رابط ترکیه در سرویس اطلاعات این کشور و مسئول نظارت بر نیرو‌های به اصطلاح ارتش ملی سوریه وابسته به آنکارا کشته شد.

این منبع اضافه کرد: نیرو‌های وابسته به ترکیه از ۲ هفته قبل تلاش می‌کنند در درگیری با نیرو‌های کرد سوریه (قسد) کنترل سد تشرین و تأسیسات راهبردی آن را به دست بگیرند.

وی بیان کرد: کشته شدن اوزال یک ضربه بزرگ به آنکارا به شمار می‌رود چرا که در حال از دست دادن نیرو‌های ویژه خود در درگیری‌های سد تشرین است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->