آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان هشدار در مورد خطرات چاقی در کودکان ادامه ثبت‌نام مدارس در پایه‌های هفتم و دهم | ثبت‌نام ۸۵ درصد دانش‌آموزان نهایی شده است تأمین ۳.۵ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا تا نیمه اول آبان‌ماه زمان واریز حقوق بازنشستگان در شهریور ۱۴۰۴ اعلام شد  تأثیر عفو معیاری بر کاهش انگیزه جرم زندانیان چه بخوریم تا ریه‌های سالمی داشته باشیم؟ تأکید وزیر آموزش و پرورش بر اهمیت پرسش مهر: اختصاص یک ساعت از زنگ انشا به این سوال شعار سال تحصیلی جدید و پوستر بازگشایی مدارس رونمایی شد + عکس چرا امسال نباید واکسن آنفولانزا را فراموش کنیم؟ حقوق حداقل بگیران تأمین‌اجتماعی باید بالای ۳۰ میلیون تومان باشد علت افزایش قیمت واکسن آنفلوآنزا در بازار چیست؟ | احتمال تغییر قیمت با محموله‌های جدید یک فعال حقوق حیوانات: ادارات کل دامپزشکی، مسئول بسیاری از اتفاقات تلخ باغ وحش‌ها هستند | باغ وحش‌ها انگیزه‌ای برای درمان حیوانات پا‌به‌سن‌گذاشته ندارند آمادگی مدارس مشهد و استان برای ورود کلاس اولی‌ها | خانواده، حلقه مفقوده میان معلم و دانش‌آموز است نرخ احیای قلبی ۷۰ درصد در اورژانس حرم مطهر رضوی، رکوردی جهانی در دارالشفاء امام مهربانی‌ها
سرخط خبرها

اعتراف هولناک مهاجمان چشم آبی در ماجرای قتل در بزگراه آسیایی مشهد | کالبدشکافی جنایت با تیغ قانون! + عکس

  • کد خبر: ۳۱۰۴۳۸
  • ۲۴ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۸
اعتراف هولناک مهاجمان چشم آبی در ماجرای قتل در بزگراه آسیایی مشهد | کالبدشکافی جنایت با تیغ قانون! + عکس
کالبدشکافی جنایت وحشتناک «چشم‌آبی‌ها» در حالی با تیغ قانون همچنان ادامه دارد که تحقیقات ویژه قضایی در دادسرای عمومی و انقلاب مشهد به صدور کیفرخواست انجامید.

به گزارش شهرآرانیوز، کالبدشکافی جنایت وحشتناک «چشم‌آبی‌ها» در حالی با تیغ قانون همچنان ادامه دارد که تحقیقات ویژه قضایی در دادسرای عمومی و انقلاب مشهد به صدور کیفرخواست انجامید و زوایای پنهان دیگری از ماجرای «قتل در بزرگراه آسیایی» زیر لنز قضاوت قرار گرفت.

این ماجرای دلهره‌آور، هنگامی در اطراف روستا‌های ساغروان و کاهو شهرستان مشهد آغاز شد که درگیری و اختلافات ملکی به دلیل افزایش قیمت املاک و باغ‌های مناطق ییلاقی شدت گرفت و زخم‌های کهنه اختلافات بین افراد مختلف سرباز کرد.

در این میان، جوان ۳۲ ساله‌ای به نام «قاسم» که اختلافات قدیمی به خاطر املاکی در روستا‌های اطراف شهر جدید گلبهار با افراد دیگر داشت و احتمال می‌داد این درگیری‌ها در مسیر خطرناکی قرار گیرد، دوربین‌هایی را روی یقه لباس و داشبورد خودروی پژوپارس خود نصب کرد تا در صورت وقوع نزاع یا حوادث تلخ دیگر، سندی انکارناپذیر داشته باشد.

این آتش زیر خاکستر در چهاردهم فروردین گذشته در حالی زبانه کشید که «قاسم» سوار بر خودروی پژوپارس نقره‌ای خود با سرنشینان «چشم‌آبی» دو دستگاه سمند در اطراف روستا مواجه شد که نگاه خشم به او دوخته بودند. به همین دلیل مسیر فرار به سوی بزرگراه آسیایی گلبهار – مشهد را در پیش گرفت و پدال گاز را فشرد تا از مقابل نگاه خشم‌آلود دور شود ولی برادران چشم‌آبی به تعقیب وی پرداختند و او را در حاشیه بزرگراه با یک تصادف هولناک متوقف کردند.

اعتراف هولناک ۲ قاتل چشم آبی | کالبد شکافی جنایت با تیغ قانون!

 جوان پژو سوار که دیگر یقین داشت «هدف مرگ» قرار گرفته است، همه توان خود را در پاهایش جمع کرد و در خلاف جهت حرکت خودرو‌ها به فرار خود ادامه داد ولی ناگهان در برخورد خودروی سمند دیگر به رانندگی یکی از «چشم آبی ها» نقش بر زمین شد و بدین ترتیب در حالی هدف هجوم مرگبار سمند سواران قرار گرفت که حدود ۱۷ ضربه کارد نقاط مختلف بدنش را شکافت و ضرباتی با چوب نیز بر پیکرش وارد آمد.

طولی نکشید که با فرار مهاجمان معروف به «چشم آبی» از صحنه درگیری خونبار، پیکر نیمه جان جوان ۳۲ ساله نیز به بیمارستان طالقانی مشهد انتقال یافت، اما تلاش کادر درمانی برای نجات وی بی نتیجه ماند و راننده پژو در حالی جان سپرد که دوربین‌های نصب شده روی لباس و داشبورد خودرو این صحنه جنایت را ثبت و ضبط کرده بودند.

به دنبال وقوع این جنایت هولناک، تحقیقات گسترده‌ای با حضور قاضی دکتر صادق صفری (قاضی ویژه قتل عمد مشهد) برای ریشه یابی این ماجرای تلخ و دلهره آور آغاز و مشخص شد که «قاسم – و» با ضربات متعدد چند کارد یک دم به قتل رسیده است. دقایقی بعد و با دستور قاضی ویژه پرونده‌های جنایی، گروهی تخصصی از کارآگاهان پلیس آگاهی مشهد به سرپرستی سروان اسماعیل عظیمی مقدم بررسی‌های فنی و اطلاعاتی را ادامه دادند و در مدت کوتاهی همه عاملان شرکت در نزاع مرگبار بزرگراه آسیایی را بازداشت کردند. این در حالی بود که پزشکان قانونی نیز ضربات متعدد چاقو‌ها را علت مرگ راننده پژو عنوان کردند و این گونه ۴ تن از بازداشت شدگان با اتهام مشارکت در قتل عمدی و یکی دیگر از آنان به اتهام معاونت در قتل رو به رو شدند.

اگر چه برخی اظهارات متناقض و انکار‌های متهمان، دامنه تحقیقات موشکافانه قاضی صفری را به محل وقوع جنایت کشاند، اما نمایش فیلم‌های دوربین مداربسته و تصاویر ترافیکی در شعبه بازپرسی و همچنین سوالات تخصصی قاضی ویژه قتل عمد، همه راه‌های انکار را بست به گونه‌ای که با کشف چند قبضه از چاقو‌های یک دم که در جنایت مذکور مورد استفاده مهاجمان «چشم آبی» قرار گرفته بود، روند تحقیقات نیز وارد مرحله جدیدی شد و پزشکان قانونی هم جراحت‌های پیکر راننده را با تیغ کارد‌های مذکور منطبق دانستند.

از سوی دیگر کمیسیون تخصصی پزشکی قانونی نیز سلامت روانی همه متهمان این پرونده جنایی را تایید کرد و آن‌ها در حضور قاضی شعبه ۲۵۵ دادسرای عمومی و انقلاب (شعبه ۲۰۸ سابق) صحنه جنایت قتل را بازسازی کردند و جزئیات بیشتری از این حادثه تاسفبار و جنجالی را شرح دادند.

همچنین از طرف دیگر کالبدشکافی این پرونده جنایی در حالی به مستندات دقیق حقوقی و قانونی گره خورد که برخی از شاهدان عینی صحنه جنایت هم بر تحقیقات ویژه قضایی مهر تایید زدند و حتی برخی از متهمان را با وجود تغییر ظاهری در چهره، شناسایی کردند.

منبع: روزنامه خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->