وزیر ورزش عراق وارد مشهد شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) مجتبی جباری جانشین بوژوویچ شد مرضیه جعفری، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال زنان شد+سوابق تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا هواداران گالاتاسرای شاکی از موراتا پایان کار همیلتون در فرمول یک؟ مهدی تاج: باوجود VAR، نباید اشتباهات داوری به وجود بیاید پیشنهاد وسوسه‌بر‌انگیز الهلال به رافینیا | ۲۰۰ میلیون یورو برای چهار فصل! محرومان مرحله یک چهارم‌نهایی جام حذفی مشخص شدند | استقلال و سپاهان با ۳ محروم خرید غندی‌پور برای پرسپولیس ۱۳۰ میلیارد آب می‌خورد! اطمینان موسیمانه از وصول مطالباتش از باشگاه استقلال آبی‌ها تمرین را تحریم کردند پاری سن ژرمن بیرون از خانه نمی‌بازد شکست ناهید کیانی مقابل مبینا نعمت زاده در چین مرادمند فصل را از دست داد؟ فستیوال ستارگان کشتی در آمریکا بند جدایی قرارداد کارتال با درگذشت پاپ فرانسیس، فوتبال یکی از هواداران باوفایش را از دست داد جلسه هیئت‌مدیره استقلال برای تعیین تکلیف بوژوویچ ویدیو| خلاصه بازی بارسلونا و مایورکا در لالیگا
سرخط خبرها

طالب لو پیشنهاد مربیگری در استقلال را تکذیب کرد

  • کد خبر: ۳۱۰۶۷۰
  • ۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۵
طالب لو پیشنهاد مربیگری در استقلال را تکذیب کرد
درحالی که گفته شد مسئولان باشگاه استقلال به طالب‌لو پیشنهاد مربیگری در استقلال را داده‌اند و او این پیشنهاد را قبول نکرده، اما دروازه‌بان استقلال این پیشنهاد را تکذیب کرده است.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، بعد از اینکه بهزاد غلامپور با استقلال راهی جزیره کیش نشد و محمد امین صنایعی، دستیار او در جزیره کیش تمرینات دروازه‌بان‌های استقلال را به عهده گرفت. باشگاه استقلال هنوز درباره اینکه غلامپور به طور قطعی از این باشگاه جدا شده یا خیر اطلاع رسانی نکرده، اما خبر‌های غیر رسمی به گوش می‌رسد که غلامپور به دلیل مخالفت موسیمانه با تداوم حضورش در ترکیب استقلال به پایان خط رسیده و باید از این باشگاه جدا شود.

این موضوع باعث شد طی روز‌های اخیر خبر‌هایی درباره بازگشت وحید طالب‌لو یا حمیدبابازاده به باشگاه استقلال منتشر شود. در این میان گفته شد شانس طالب‌لو برای بازگشت به استقلال خیلی بیشتر است و دروازه‌بان سابق استقلال درحال رتق و فتق امور مربوط به بازگشت خود به ایران است.  

طالب‌لو اکنون در آمریکا زندگی می‌کند و در این کشور مشغول کار مربیگری دروازه‌بانی است، اما بعد از مطرح شدن نام او توسط رسانه‌ها و درحالی که باشگاه استقلال نیز سکوت کرده بود و به نوعی همه منتظر بودند طالب‌لو به باشگاه استقلال پاسخ مثبت دهد و راهی ایران شود، اما یکی از رسانه‌ها مدعی شد که طالب‌لو به مدیران باشگاه استقلال پاسخ منفی داده و در نتیجه به ایران بازنخواهد گشت.


این سوال به وجود آمد که چرا طالب‌لو به باشگاه استقلال پیشنهاد منفی داده است و چرا حاضر به کار در استقلال نشده است. گرچه او بار‌ها اعلام کرده دوست دارد کار مربیگری را در فوتبال ادامه دهد و کمتر علاقه دارد به انجام تمرینات اختصاصی با دروازه‌بان‌ها بپردازد، اما کسب اطلاع خبرنگار شهرآراء مشخص کرد که اساسا هیچ پیشنهادی از سوی باشگاه استقلال به طالب‌لو داده نشده و پاسخ منفی دروازه‌بان سابق استقلال نیز صحت ندارد.

در همین راستا یکی از دوستان نزدیک طالب‌لو با وی در آمریکا تماس گرفته تا درباره اینکه چرا او راضی به بازگشت به ایران نشده، سوال کند که طالب‌لو در جواب این دوست گفته باشگاه استقلال اصلا پیشنهادی به وی نداده است و این خبر مورد تایید او نیست.

درواقع نه پیشنهادی بوده و نه مخالفتی و مشخص نیست که چرا ابتدا خبر پیشنهاد استقلال به طالب‌لو منتشر شد و درادامه نیز خبری منتشر شد با این مضمون که طالب‌لو با پیشنهاد استقلال مخالف کرده است. درواقع یک پیشنهاد غیرواقعی از سوی باشگاه استقلال و یک پاسخ کذب از سوی طالب‌لو چند روزی افکار عمومی خود را درگیر خود کرده است درحالی که ظاهرا نه از طرف استقلال پیشنهاد داده شده و نه از طرف طالب‌لو پاسخی به باشگاه استقلال ارسال شده است.

اینکه هدف از این خبرسازی چه بوده مشخص نیست، اما پیش بینی می‌شود با توجه به این شرایط شانس حمید بابازاده که او نیز در آمریکا زندگی می‌کند برای بازگشت به ایران و قبول مسئولیت تمرین دادن به دروازه‌‍بان‌های استقلال در چنین شرایطی بیشتر باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->