شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) در یزد به‌دلیل قطع‌بودن آب تعطیل شد انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

صالحی امیری: تاجیکستان اولویت استراتژیک ایران در حوزه گردشگری است

  • کد خبر: ۳۱۰۷۱۷
  • ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۵
صالحی امیری: تاجیکستان اولویت استراتژیک ایران در حوزه گردشگری است
وزیر میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: تاجیکستان یکی از اولویت‌های استراتژیک ایران در توسعه روابط با همسایگان است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در حاشیه اعزام هیئت تجاری اتاق ایران به تاجیکستان، بر اهمیت گسترش روابط با این کشور تأکید و اظهار کرد: تاجیکستان با توجه به اشتراکات فرهنگی و تمدنی، یکی از اولویت‌های استراتژیک ایران در توسعه روابط با همسایگان است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های بی‌نظیر تاجیکستان برای تقویت همکاری‌های تجاری و فرهنگی افزود: تاجیکستان با توجه به اشتراکات فرهنگی و به عنوان بخشی از حوزه تمدنی نوروز و با نظر به زبان مشترک، کشوری کلیدی برای تقویت ارتباطات اقتصادی و فرهنگی ایران محسوب می‌شود.

صالحی‌امیری از هدف‌گذاری برای افزایش تعداد گردشگران تاجیک به ایران خبر داد و گفت: در حال حاضر تعداد گردشگران تاجیک حدود ۸ هزار نفر است، اما توافق شده این رقم به ۱۰۰ هزار نفر افزایش یابد. توسعه گردشگری علاوه بر تقویت روابط فرهنگی به افزایش تجارت و اشتغال‌زایی نیز کمک خواهد کرد.

وی با اشاره به سفر‌های اخیر خود به کشور‌های منطقه از جمله آذربایجان، ارمنستان و گرجستان داشته است، عنوان کرد: دولت چهاردهم بر توسعه روابط با همسایگان متمرکز است و در حال ایجاد زیرساخت‌های لازم برای بهره‌برداری از این ظرفیت‌ها هستیم.

منبع: میراث آریا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->