اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

اگر بیماری تنفسی و ویروسی دارید، از حضور در جمع بپرهیزید

  • کد خبر: ۳۱۰۷۲۴
  • ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۰
اگر بیماری تنفسی و ویروسی دارید، از حضور در جمع بپرهیزید
استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی راهکار اصلی مقابله با بیماری‌های حاد تنفسی نظیر کرونا و آنفلوآنزا در این روز‌های سرد زمستانی است. شهروندان راهکار‌های مقابله با انتقال ویروس را بشناسند و در صورت ابتلا، از حضور در جمع پرهیز کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی مانند شست و شوی دست‌ها، پرهیز از حضور در مکان‌های شلوغ، رعایت فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک نقشی مهم در حفاظت فردی در ابتلا به بیماری‌های حاد تنفسی، کرونا و آنفلوآنزا دارد و انتظار می‌رود آحاد جامعه از سهل‌انگاری در این زمینه بپرهیزند.

تب، آبریزش بینی، کم اشتهایی، بی‌حالی، سرفه، سردرد و گلودرد، از علایم مشترک در بیماری سرماخوردگی، کرونا و آنفلوآنزا به شمار می‌رود و توجه به نکته‌های بهداشتی نقشی مهم در پیشگیری از ابتلا و انتقال ویروس دارد.

مصرف مایعات فراوان، استراحت و مصرف مواد غذایی مقوی برای تامین قوای از دست رفته بدن به دلیل تب ۴۰ درجه‌سانتگیرادی، از ضرورت‌ها در درمان بیماری‌های سرماخوردگی، آنفلوآنزا و کرونا است، اما باید دقت داشت پس از گذشت ۴۸ ساعت اگر بیمار روند بهبودی نداشت، باید به پزشک مراجعه شود و از مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک‌ها نظیر کوآموکسی‌کلاو، پنی‌سیلین، سفازولین، آزیترومایسین و سفتریاکسون پرهیز شود.

خودسرانه آنتی‌بیوتیک نخورید

به گفته پزشکان متخصص، آنتی‌بیوتیک‌ها در درمان آنفلوآنزا و کرونا جایگاهی ندارند و باید درمان زیر نظر پزشک متخصص انجام شود.

برخی افراد در فضای مجازی مدعی شیوع سویه جدیدی از کرونا هستند، به این افراد باید گفت که برای شناسایی سویه جدید کرونا باید تحقیقات انجام شود و در هر صورت درمان کرونا در سویه‌های مختلف تفاوتی ندارد و بر همین اساس نکته مهم برای پیشگری از ابتلا به بیماری‌های حاد تنفسی رعایت نکته‌های بهداشتی است.

امکان همه‌گیری بیماری در مجموعه‌های اداری و صنعتی

بیماری‌های حاد تنفسی قدرت سرایت بالایی دارد و لازمه مهار شیوع استراحت و در خانه ماندن فرد مبتلا به بیماری است، اگر کارفرما با مرخصی استعلاجی یکی از کارکنان خود موافقت نکند با همه‌گیری ویروس در بین کارکنان، مجبور به تعطیلی کل مجموعه به دلیل بیماری و نبود کارایی کارکنان می‌شود.

بر همین اساس، انتظار می‌رود کارفرمایان و مدیران دستگاه‌های اجرایی در مرخصی استعلاجی مربوط به بیماری‌های حاد تنفسی سخت‌گیری نکنند.

الزام استفاده از ماسک در مدرسه‌ها و مراکز شلوغ

یک دانش‌آموز مبتلا به بیماری سرماخوردگی، آنفلوآنزا و یا کرونا ممکن است علایمی از بیماری نداشته، اما ناقل بیماری باشد و یک دانش آموز ناقل می‌تواند ویروس را بین دیگر دانش‌آموزان، به پدر، مادر، مادربزرگ، پدربزرگ، خواهر و برادر و دیگر افرادی که در ارتباط است منتقل کند.

به این ترتیت شمار زیادی از افراد درگیر بیماری می‌شوند. بر همین اساس انتظار می‌رود والدین و اولیای مدرسه بر استفاده از ماسک از سوی دانش‌آموزان تاکید کنند و افراد نیز برای پیشگیری از همه‌گیرشدن بیماری، از حضور در اماکن شلوغ بدون ماسک پرهیز کنند.

نکته‌های تزریق واکسن آنفلوآنزا

زمان مطلوب برای واکسیناسیون آنفلوآنزا از اواسط شهریور تا اواخر آذر است، اما با توجه به سرمای هوا به کسانی که شامل انجام واکسیناسیون رایگان در مراکز بهداشتی نمی‌شوند و سیستم ایمنی و بدنی ضعیفی دارند، توصیه می‌شود که هرچه زودتر نسبت به تهیه واکسن آنفلوآنزا و تزریق آن اقدام کنند و همچنین توصیه می‌شود خانم‌های باردار زیرنظر پزشک خود از واکسن آنفلوآنزا استفاده کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->