پول آمد، آقاسی استقلالی شد قهرمانی الفتی در پرش خرک قهرمانی آسیا تاریخ و ساعت بازی آلمان و فرانسه | بازی بزرگان در رده‌بندی تاریخ و ساعت بازی اسپانیا و پرتغال | حمله جواهر ماتادور‌ها به تاج‌وتخت رونالدو شروع مسابقات رنکینگ کشوری اسنوکر حمله تند خداداد عزیزی به یحیی گل‌محمدی+ ویدیو| پرسپولیس با دعوا قهرمان شد! عابدینی: در استان خراسان همه تلاش می‌کنند تا ابومسلم را احیا کنیم حمله هواداران استقلال به صفحه شخصی کاریله | حضور مربی برزیلی منتفی شد عمری به باشگاه پرسپولیس رفت شعار هواداران استقلال علیه نظری‌جویباری و محمود بابایی | تجمع گسترده مقابل باشگاه استقلال پایان کار سون در تاتنهام؟ اعتراض آبی‌ها در کوچه بی‌تصمیمی | بازی اسم‌وفامیل شروع شد سوپرجام فوتبال ایران در مردادماه کوچ استقلال و پرسپولیس به تختی بازگشت قایدی به شباب الاهلی اخراج برانکو از چین سلمانی، یاسین نمی‌شود فابیو کاریله، جدید‌ترین گزینه سرمربیگری استقلال مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا اوسمار ویرا و کیکه سانچز فلورس گزینه سرمربیگری استقلال| بازی با اسم‌ها برای مقابله با تجمع؟!
سرخط خبرها

علی قلی‌زاده در لهستان ماندنی شد

  • کد خبر: ۳۱۰۷۸۸
  • ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۸
علی قلی‌زاده در لهستان ماندنی شد
سایت لهستانی اعلام کرد علی قلی‌زاده در لهستان باقی خواهد ماند و راهی ایران نمی‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، رسانه لهستانی گل لهستان از ماندن قطعی علی قلی‌زاده در لهستان خبر داد و عنوان کرد این بازیکن در زمستان راهی تیم دیگری نمی‌شود.

موضوع جدایی قلی‌زاده از لخ پوزنان چیز جدیدی نیست. باشگاه‌های ایرانی از تابستان گذشته علاقه‌مند به جذب این وینگر بودند. سایت گل لهستان اعلام کرد قلی‌زاده قطعا در این باشگاه خواهد ماند و جدا نمی‌شود. دامیان اسمیک خبرنگار لهستانی گزارش داد که موضوع رفتن قلی‌زاده از لهستان صحت ندارد.

قلی‌زاده فصل پیش راهی لهستان شد. سران این تیم لهستانی حدود ۱.۸ میلیون یورو برای خرید قلی‌زاده با شارلوا پرداخت کردند. هافبک ایرانی در این مدت ۳۱ بازی لخ پوزنان انجام داد و و ۳ گل به ثمر رساند و ۳ پاس گل نیز ثبت کرد.

لخ پوزنان یکشنبه در اولین بازی دوستانه خود در ترکیه به مصاف دیناموزاگرب رفت و ۳ بر یک شکست خورد. تک گل تیم لهستانی را علی قلی‌زاده در دقیقه ۲۲ به ثمر رساند. این بازیکن ایرانی ۴۵ دقیقه در زمین حضور داشت و پس از آن تیموتئوس گمور جای او را گرفت.

شاگردان نیلز فردریکسن خود را برای قهرمانی در لهستان آماده می‌کنند. در صورتی که این تیم لهستانی بتواند عنوان قهرمانی را به دست بیاورد و تا پایان صدرنشینی را حفظ کند، قلی‌زاده به نخستین قهرمانی خود در رده باشگاهی دست خواهد یافت.

او که سابقه حضور در شارلوا و کاسیم‌پاشا را دارد، اکنون امیدوار است برای نخستین بار به قهرمانی برسد. قلی‌زاده که مدتی را به دلیل مصدومیت دور از ترکیب تیمش بود، به آمادگی کامل رسیده است.

او در اولین فصل حضورش در فوتبال لهستان ناامیدکننده بود و در ۱۲ بازی برای تیم اصلی، گل یا پاس گلی را ثبت نکرد. البته مشکلات مربوط به پارگی مینیسک هم شرایط را برایش سخت کرد. بازیکن سابق سایپا تاکنون ۴۰ بازی ملی و شش گل ملی را به ثبت رسانده است.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->