راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

رأی پرونده چای دبش چه زمانی صادر می‌شود؟

  • کد خبر: ۳۱۰۸۱۳
  • ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۳
رأی پرونده چای دبش چه زمانی صادر می‌شود؟
رئیس شعبه اول مجتمع ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی و قاضی دادگاه چای دبش گفت: رأی نهایی دادگاه تا پایان امسال صادر و ابلاغ خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدرضا پسندیده در خصوص صدور و ابلاغ رأی نهایی این دادگاه در پرونده چای دبش اظهار کرد: این رای تا پایان امسال صادر و ابلاغ می‌شود.

وی بیان کرد: پرونده‌ای که در حال رسیدگی بوده، بخشی از پرونده دادسراست که کیفرخواست آن صادر شده و پرونده دیگری از گروه دبش در دادسرا در حال رسیدگی است. در این پرونده برای ۶۱ متهم کیفرخواست صادر شده و دادگاه دفاعیات همه متهمان و وکلای آنها را استماع کرده، همچنین از حدود ۳۷ متهم هم آخرین دفاع استماع شده و جلسات بعدی را طبق تصمیمی که هیئت قضایی دادگاه اعلام خواهد گرفت، ادامه خواهیم داد. تا پایان سال رأی دادگاه که رأی قطعی است را صادر خواهیم کرد.

رئیس شعبه اول مجتمع ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی و قاضی دادگاه چای دبش در خصوص نقد‌های چند باره‌ای که در جریان رسیدگی به پرونده خطاب به بانک‌ها مطرح و در آن از تأخیر در پاسخ‌دهی به استعلامات و ارسال گزارش‌های درخواستی انتقاد کرده است، عنوان کرد: پاسخ‌هایی که دادگاه از بانک‌ها و خیلی از دستگاه اجرایی و سازمان‌هایی که مرتبط با پرونده هستند می‌خواهد، پاسخ متناسب و متناظر با سؤال است؛ بانک‌ها و دستگاه‌ها به دادگاه پاسخ می‌دهند ولی پاسخ مورد نظر دادگاه نیست.

قاضی پسندیده افزود: به طور مثال دادگاه خطاب به بانک می‌گوید؛ متهم ردیف اول اعلام کرده حواله‌های ارزی را خودش دریافت نکرده و شخص ثالثی را معرفی کرده که آن را دریافت کرده است. این موضوع برای دادگاه بسیار مهم است. ما می‌گوییم کپی درخواست‌هایی که بابت جابه‌جایی دریافت‌کننده وجه ارائه شده را به ما بدهند. ما می‌خواهیم ببینیم متن درخواست چه بوده و بانک با چه مجوزی، ارزی که باید به آقای الف تحویل می‌شد را به آقای ب داده است. الان آقای الف بگوید که من ارز نگرفتم و کالا نیاوردم چه پاسخی دارید؟ این برای دادگاه مهم است. ما اینها را خواستیم که بعضی از بانک‌ها مخصوصاً بانک‌هایی که حواله‌های زیادی داشتند پاسخ‌های اندکی فرستادند و بعضی بانک‌ها که حواله‌شان کمتر بوده کامل فرستادند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->