تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن آلودگی هوای کلانشهر مشهد، برای دومین روز پیاپی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) علیزاده: انتظار داریم شهرداری مشهد با قوت بیشتری در تامین منابع مالی پروژه‌های شهری عمل کند
سرخط خبرها

کابل‌های برق خط ۳ قطار شهری مشهد رسید

  • کد خبر: ۳۱۱۱۰۸
  • ۲۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۱
کابل‌های برق خط ۳ قطار شهری مشهد رسید
با اعلام مدیرعامل شرکت قطار شهری مشهد، ۸۰‌ درصد کابل‌های مورد‌ نیاز خط ۳ مترو وارد مشهد شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کار ساخت‌و‌ساز ایستگاه‌های فاز اول خط ۳ قطارشهری مشهد مدتی است که سه شیفته و روی دور تند انجام می‌شود و هم‌زمان با احداث و تکمیل ایستگاه‌ها، قطعات و لوازم مورد‌نیاز مترو هم یکی از پس دیگری وارد مشهد می‌شود. تقریبا هفت‌هشت روز پیش بود که پله‌برقی‌های ساخت داخل برای خط ۳ به دست شهرداری رسید و روز گذشته هم ۸۰‌درصد از کابل‌های برق مورد‌نیاز این خط -که آنها هم تولید ایران هستند- به مشهد وارد و تحویل شرکت قطارشهری شهرداری شد تا آن‌طور‌که شهرداری وعده داده است، فاز اول این خط، یعنی از پایانه مسافربری تا حرم‌مطهر‌رضوی، تا پایان سال افتتاح شود.

۷.۵ کیلومتر کابل نیاز داریم

مدیرعامل شرکت قطارشهری مشهد در گفت‌و‌گو با شهرآرا، از نیاز خط ۳ به بیش از هفت کیلومتر کابل برق خبر داد و گفت: ما برای تأمین برق ناوگان فاز اول خط۳ به بیش از هفت‌و‌نیم کیلومتر کابل برق هالوژن فری احتیاج داریم که امروز چیزی نزدیک به شش کیلومتر از این کابل‌ها، معادل درصد نیازمان، وارد مشهد شده است.

کیانوش کیامرز با تأکید بر اینکه بعد از پله‌برقی، نیاز قطارشهری مشهد به کابل هم توسط تولید‌کنندگان داخلی تأمین شده است، تصریح کرد: شرکت‌های تولید‌کننده کابل در کشور، در حوزه تجهیزات صنعت مترویی سال‌ها تجربه و تخصص دارند و توانسته‌اند در تولیداتشان استاندارد‌های جهانی را رعایت کنند. این استاندارد‌ها توسط کارشناسان قطارشهری مشهد بررسی شده و مورد آزمایش‌های دقیق قرار گرفته است. وی ادامه داد: شبکه بیست کیلو ولت خط۳ قطارشهری به‌صورت رینگ‌های مستقل در طول تونل امتداد دارد و دارای امکان بی‌برق شدن در شرایط اضطراری را هم دارد که احتمال حادثه را به کمترین حد ممکن می‌رساند.

عملیات‌های ساخت و نصب تجهیزات هم‌زمان پیش می‌رود

کیامرز در ادامه و با اشاره به هم‌زمانی عملیات‌های سازه‌ای و نصب کابل‌ها و سایر تجهیزات مورد‌نیاز برای تسریع در اتمام فاز اول خط ۳ مترو مشهد توضیح داد: برای تحقق برنامه زمان‌بندی که در اختیار ما قرار گرفته است، پیمانکاران و سایر عوامل پروژه خط۳ به‌صورت هم‌زمان با عملیات سازه‌ای و معماری ایستگاه‌ها، کار نصب کابل‌ها و سایر تجهیزات مترو را هم آغاز خواهند کرد تا در زمان مقرر این خط به بهره‌برداری برسد و در اختیار مردم قرار بگیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->