پوستر بیست‌ونهمین هفته فیلم و عکس مشهد منتشر شد برنامه صداوسیما برای دلجویی از هموطنان اهل سنت بهرام افشاری و سروش طاهری در تور آمریکای شمالی با «چه کسی جوجه‌تیغی را کشت؟» فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) + زمان پخش مدیر پخش شبکه یک صداوسیما عزل شد| اعلام جرم علیه ۸ نفر چهره ماندگار | درباره جلال‌الدین معیریان، بنیان‌گذار چهره‌پردازی کلاسیک ایران سایه مات خندوانه | نگاهی به برنامه ۱۰۰۱ و انتظارات برآورده نشده آن گفت‌وگو با استادان دانشگاه‌های مشهد به‌مناسبت روز ملی معماری پرورده آفتاب ایران | مختصری در احوال و آثار شیخ بهایی روایتی سینمایی از یک قهرمان | گفتگو با عوامل فیلم سینمایی صیاد انتشار فراخوان جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان تفلیس آغاز اکران انیمیشن رویاشهر در سینما آیا نویسندگان پرفروش آینده دنیا باید ستاره فضای مجازی باشند؟ جایزه یک عمر دستاورد موسسه فیلم آمریکا برای فرانسیس فورد کوپولا فیلم کوتاه داستانی «جای خالی» در جشنواره ایتالیایی برنامه‌های رادیو به مناسبت سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) + زمان پخش اکران سیار انیمیشن «رؤیاشهر» در شهر‌های فاقد سینما درگذشت پاپ تماشاگران «مجمع کاردینال‌ها» را چند برابر کرد
سرخط خبرها

مشهد بهترین شهر برای برگزاری رویدادهای ادبی در سطح ملی است

  • کد خبر: ۳۱۱۱۲۹
  • ۲۷ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۰
مشهد بهترین شهر برای برگزاری رویدادهای ادبی در سطح ملی است
یک شاعر مشهدی گفت: مشهد، به عنوان خاستگاه زبان فارسی و ادبیات ایرانی، بهترین شهر برای برگزاری رویدادهای بزرگ شعر در سطح ملی است.

به گزارش شهرآرانیوز، یوسف بینا در این دیدار گفت: شاعران امروز، هرکدام در سطح خود، میراث‌داران شاعران بزرگ چون حافظ، مولوی و سعدی هستند. بنابراین، نباید شعر تنها به عنوان یک بخش فرعی در کنار دیگر برنامه‌ها و مناسبت‌ها قرار گیرد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های ویژه این شهر گفت: مشهد، به عنوان خاستگاه زبان فارسی و ادبیات ایرانی، بهترین شهر برای برگزاری رویدادهای بزرگ شعر در سطح ملی است. این رویدادها باید با حضور همه شاعران از سلیقه‌های مختلف برگزار شود تا فضای شعر شکوفا شود و به سرلوحه فرهنگ و هنر کشور تبدیل گردد.

چالش‌های چاپ کتاب‌های شعر و ممیزی آثار

این شاعر در ادامه، با اشاره به دغدغه‌های مهم شاعران اشاره کرد: شاعران با دو چالش اصلی در این مسیر روبرو هستند. اول، هزینه‌های چاپ که برای بسیاری از شاعران غیرقابل تحمل است و دوم، ممیزی آثار که متأسفانه وضعیت بسیار بحرانی دارد.

بینا در انتقاد از ممیزی‌های سختگیرانه در حوزه شعر تصریح کرد: ممیزی‌های موجود به حدی سختگیرانه است که حتی کلمات ساده‌ای مانند آغوش، بوسه یا چرخیدن نیز از آثار حذف می‌شود. این رویکرد می‌تواند به این نتیجه برسد که حتی غزل‌های سعدی و حافظ نیز باید سانسور شوند، چرا که در این آثار هم این کلمات وجود دارند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: وضعیت ممیزی شعر، بسیار فاجعه‌بار است و باید این مشکل به سرعت اصلاح شود. اگر این مسیر ادامه یابد، باید بپذیریم که حتی آثار بزرگ شعر فارسی نیز تحت تأثیر این سانسورها قرار می‌گیرند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->