تنوع و خلاقیت در تولید انیمیشن‌های آموزشی برای کودکان در مرکز انیمیشن سوره نقاشی دزدیده شده «اگون شیله» در حراجی کریستیز لندن فروخته می‌شود مرگ کیم سه‌رون، زنگ خطری برای فشار بی‌رحمانه بر سلبریتی‌های کره‌ای است ششمین پاتوق فیلم کوتاه انجمن سینمای جوانان مشهد| فیلم کوتاه نباید سکوی پرش برای ساخت فیلم بلند باشد برندگان بخش نسل جشنواره برلین ۲۰۲۵ اعلام شدند رسانه‌ها نقش کلیدی در حمایت از تولید ملی و رونق اقتصادی دارند موفقیت جهانی فیلم کوتاه «تنها کنار هم» | راهیابی به جشنواره‌های لهستان و ترکیه درخشش سینمای ایران در مالزی| جشنواره فیلم‌های ایرانی ۲۰۲۵ برگزار شد رسانه‌ها؛ پل ارتباطی میان صنعت و مردم رسانه‌ها دیده‌بان توسعه و افشاگر فساد هستند رسانه‌ها نباید در حوزه اقتصاد خط قرمز داشته باشند نگرانی هواداران از آینده «جیمز باند» پس از تصاحب آمازون پژمان بازغی تهیه‌کننده سریال می‌شود آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۴ اسفند ۱۴۰۳) جشنواره بین‌المللی سیمرغ بازتاب هویت ایرانی با دیدگاه حماسی است آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۴ اسفند ۱۴۰۳) تأکید جشنواره بین‌المللی سیمرغ بر اهمیت جایگاه حماسی فردوسی
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی: برگزاری جشنواره تئاتر فجر در استان، به تصمیم حوزه‌های تخصصی باز می‌گردد

  • کد خبر: ۳۱۱۱۴۱
  • ۲۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۱:۰۴
استاندار خراسان رضوی: برگزاری جشنواره تئاتر فجر در استان، به تصمیم حوزه‌های تخصصی باز می‌گردد
استاندار خراسان رضوی گفت: برگزاری جشنواره تئاتر فجر در استان، به تصمیم حوزه‌های تخصصی باز می‌گردد و اگر امکان برگزاری را فراهم کنند، ما نیز حتما حمایت می‌کنیم.
رضا میرزاده
خبرنگار رضا میرزاده

«غلامحسین مظفری» استاندار خراسان رضوی در حاشیه برگزاری نشست وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اصحاب فرهنگ و هنر و رسانه استان خراسان رضوی، در پاسخ به پرسش شهرآرانیوز مبنی بر دلیل لغو برگزاری جشنواره تئاتر فجر در مشهد گفت: به فعالان حوزه فرهنگ و هنر و سازمان‌های مردم نهاد فعال در این حوزه، اعلام کرده‌ایم که از برگزاری هر رویداد ملی و بین المللی و منطقه‌ای برای حوزه فرهنگ و ارشاد اسلامی و زمینه‌های مرتبط با آن حمایت می‌کنیم.

وی افزود: برای برگزاری افتتاحیه جشنواره تئاتر فجر نیز خواستیم با استفاده از همه امکانات موجود، مقدمات کار فراهم شود و حتی پیش بینی‌هایی برای رفت و آمد و اسکان مهمانان صورت گرفت. اما این که این جشنواره برگزار شود یا نشود، به تصمیم حوزه‌های تخصصی باز می‌گردد و درباره مانع برگزاری آن اطلاعی ندارم.

مظفری تاکید کرد: در هر صورت اگر امکان برگزاری را فراهم کنند، ما نیز حتما حمایت می‌کنیم.

زیرساخت‌های حوزه فرهنگ و هنر استان باید تقویت شود

استاندار خراسان رضوی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر این که در دوره جدید مسئولیت، چه میزان به موضوع زیرساخت‌های فرهنگی و هنری استان توجه می‌شود، گفت: هنر و فرهنگ، از مقوله‌های بسیار بااهمیت در استان است و این استان با پیشینه غنی فرهنگی و هنری و این که محل تلاقی دو فرهنگ بزرگ ایران و اسلام است، باید مقوله هنر در آن مورد توجه قرار بگیرد.

وی افزود: بایستی زیرساخت‌های این حوزه در استان تقویت شود و توسعه پیدا کند. استانداری نیز حتما در تامین منابع و امکانات مورد نیاز این حوزه تلاش می‌کند. البته دستگاه‌های تخصصی مرتبط و در راس آنها وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بایستی مسائل و نیاز‌ها و اولویت‌های خود را احصا کنند و تلاش کنند. ما نیز به عنوان استانداری در کنار آنها هستیم. کمک به این زیرساخت ها، کمک به توسعه فرهنگی و اقتصادی استان است و تلاش می‌کنیم از این حوزه حمایت کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->