مذاکره روس اتم با ایران درباره ساخت یک نیروگاه اتمی دیگر ادامه ادعاهای ترامپ علیه ایران و مقاومت لهستان به تنش میان ترامپ و زلنسکی واکنش نشان داد نقض ۳۵۰ باره توافق آتش بس غزه توسط رژیم صهیونیستی اختصاص ۲ هزار میلیارد ریال به صندوق‌های پژوهش و فناوری خراسان رضوی توافق ایران و تایلند برای توسعه مناسبات (۳ اسفند ۱۴۰۳) مذاکرات صلح با روسیه بدون حضور زلنسکی؟ تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «آخرین فرصت» منتشر می‌شود اسکندر مومنی: مردم برای عبور از شرایط جوی همکاری کنند | صدور هشدار نارنجی و قرمز هواشناسی برای تمامی استان‌ها (۳ اسفند ۱۴۰۳) سلفی با وزیر امورخارجه در بوستان کوهسنگی مشهد (۳ اسفند ۱۴۰۳) تصادف دو پراید در جاده نیشابور، ۷ مصدوم برجای گذاشت (۳ اسفند ۱۴۰۳) فردا (۴ اسفند ۱۴۰۳) اسرائیل ۶۰۲ اسیر فلسطینی را آزاد می‌کند جزئیات مراسم تشییع پیکرهای شهیدان نصرالله و صفی‌الدین در بیروت، اعلام شد هیئت رسمی ایران از اقدامات آماده‌سازی مراسم تشییع پیکرهای شهیدان نصرالله و صفی‌الدین در بیروت بازدید کرد یک صهیونیست در ارتباط با انفجارهای تل‌آویو بازداشت شد آیت‌الله علم‌الهدی: بیدارسازی‌های رهبر انقلاب مانع تحقق فتنه‌هاست | نسبت‌به مقابله با تهدید نرم‌افزاری وظیفه داریم آغاز رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا (شنبه، ۴ اسفند ۱۴۰۳) رئیس سازمان انرژی اتمی: آمریکا دنبال توقف ساخت نیروگاه هسته‌ای دارخوین بود اتهام‌زنی جدید نتانیاهو علیه حماس عراقچی در مشهد: خراسان رضوی به یک استان بین‌المللی تبدیل خواهد شد استاندار خراسان رضوی: دیپلماسی ورزشی می‌تواند سهم بسزایی در معادلات منطقه ایفا کند هراس به جان صهیونیست‌ها افتاد| استقرار سه گردان جدید رژیم صهیونیستی در کرانه باختری عراقچی در مشهد: قهرمانان ورزشی ما غرور ملی ایران را در جهان به نمایش می‌گذارند + فیلم عضو سابق مجمع تشخیص مصلحت نظام: استیضاح همتی خلاف تاکید سران قوا بر تعامل برای رفع مشکلات است جنگنده‌های صهیونیست مناطقی از سوریه را بمباران کردند (۳ اسفند ۱۴۰۳) تخت‌روانچی: مذاکرات پیچیده‌ای با آمریکا داشتیم، اما به تعهدات پایبند نبودند پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت حجت‌الاسلام مستجابی
سرخط خبرها

قالیباف: ایران همواره در برابر ظلم ایستاده است

  • کد خبر: ۳۱۱۱۵۵
  • ۲۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۹
قالیباف: ایران همواره در برابر ظلم ایستاده است
رئیس مجلس شورای اسلامی، گفت: ایران همواره در برابر ظلم ایستاده و نشان داده که تنها کشوری است که از همه مسلمانان بدون توجه به مذهبشان حمایت می‌کند و در این راه هزاران شهید تقدیم کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقرقالیباف در جریان سفر دو روزه به اتیوپی که به دعوت تاگسه چافو، رئیس مجلس این کشور و با هدف توسعه روابط پارلمانی انجام شد با شیخ ابراهیم طوفا، رئیس مجلس اعلای اتیوپی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

قالیباف در این دیدار با تأکید بر اهمیت وحدت میان مذاهب اسلامی گفت: در ایران مذاهب مختلفی وجود دارند و در مجلس شورای اسلامی نیز نه تنها نمایندگان شیعه و سنی بلکه پیروان سایر ادیان نظیر مسیحیان، یهودیان و زرتشتیان نیز حضور دارند.

وی با اشاره به حضور اهل سنت در ساختار‌های حکومتی ایران افزود: هم‌اکنون ۲۶ نماینده اهل سنت در مجلس شورای اسلامی حضور دارند و در سطوح مختلف مدیریتی از جمله معاون رئیس‌جمهور، استانداران و معاونان وزرا نیز از اهل سنت استفاده شده است.

رئیس مجلس شورای اسلامی به سخنان آیت‌الله سیستانی درباره ضرورت دفاع از اهل سنت در مقطعی که داعش در حال پیشروی و قتل مسلمانان بود، اشاره کرد و گفت: ایشان تأکید کردند که اهل سنت نه تنها برادران ما هستند بلکه جان ما هستند و باید از آنان دفاع شود. ایران نیز در راستای این وحدت، هزاران شهید در دفاع از اهل سنت تقدیم کرده است.

قالیباف در ادامه به حمایت ایران از فلسطین به عنوان نمونه‌ای از این رویکرد اشاره کرد و افزود: شهید قاسم سلیمانی یکی از فرماندهانی بود که در این مسیر به شهادت رسید. همچنین دو عملیات بزرگ جمهوری اسلامی، علیه رژیم صهیونیستی برای دفاع از مردم فلسطین که اهل سنت هستند درحالی انجام شد که برخی از کشور‌های اسلامی نه تنها کمکی نکردند بلکه حتی این جنایات را محکوم هم نکرده‌اند.

وی با بیان اینکه ایران همواره در برابر ظلم ایستاده و نشان داده که تنها کشوری است که از همه مسلمانان بدون توجه به مذهبشان حمایت می‌کند، یادآور شد: بی تردید اگر امت اسلامی یکپارچه باشند و در برابر دشمنی آمریکا بایستند، پیروز خواهند شد و این وعده خداوند است.

در این دیدار، شیخ ابراهیم طوفا نیز با اشاره به وضعیت مسلمانان در اتیوپی گفت: در گذشته، مسلمانان در این کشور با مشکلات زیادی روبه‌رو بودند، اما با تغییر شرایط سیاسی و روی کار آمدن نخست‌وزیر کنونی، مسلمانان آزادانه دین خود را اعلام می‌کنند و شرایط بهتری را تجربه کرده‌اند.

وی افزود: بیش از نیمی از جمعیت اتیوپی مسلمان هستند و در این کشور بیش از ۱۰۰ هزار مسجد فعال وجود دارد. همچنین ۷ وزیر کابینه و بیش از ۲۵۰ عضو پارلمان از میان مسلمانان انتخاب شده‌اند.

رئیس مجلس اعلای اتیوپی همچنین با تمجید از نقش ایران در حمایت از مسلمانان جهان گفت: ما ایران را سمبل مسلمانان جهان می‌دانیم. ایران همانند قلبی است که به همه جهان اسلام زندگی می‌بخشد. ایستادگی ایران در برابر آمریکا و حمایت از فلسطین و لبنان افتخاری برای همه مسلمانان است.

قالیباف به همراه هیأت همراه و پیش از این دیدار، از موزه جنگ «ادوا» بازدید کرد. این موزه به‌عنوان نمادی از مقاومت مردم اتیوپی در برابر استعمار، حفظ استقلال و روحیه خودباوری این ملت شناخته می‌شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->