کارتال از تعویق دربی استقبال می‌کند؟ ذوبی‌ها به دو بازیکن خود مشکوک شدند کارتال ۵ بازیکن جوان به اراک برد کرمانشاهی فقط در پرسپولیس مدیراجرایی است؟ یحیی گل‌محمدی، کابوس تمام‌نشدنی درویش شمارش معکوس برای انتخاب رئیس هیئت فوتبال استان تهران برنامه کامل قرعه‌کشی لیگ قهرمانان اروپا مشخص شد | قرعه‌های مرگ در چمپیونزلیگ جویباری: شاید ماتزاری امسال بیاید، شاید نیاید! شکست میثاقیان در بازی ۱۰۴ دقیقه‌ای! سقوط فرش‌آرا به دست خودی! باشگاه استقلال برای تعویق دربی، دست‌به‌دامان تاج شد چهارمی تیم‌های میکس ریکرو و کامپوند کشورمان در کاپ آسیایی تایلند ترس ماتزاری از نشستن روی نیمکت استقلال| قرارداد غیرحرفه‌ای با مربی ایتالیایی تشکیل شورای سیاست‌گذاری ورزش خراسان رضوی با هدف بهره‌گیری از ظرفیت‌های استان تاج‌فیروز: ورزش یکی از سریع‌ترین راه‌های رسیدن به اهداف اقتصادی و فرهنگی است درخشش تیرانداز نوجوان ایرانی در جام بزرگسالان امیر قطر باشگاه استقلال استعفای بختیاری‌زاده را قبول کرد قهرمانی خاتون بم در لیگ برتر فوتبال بانوان تلاش برای درخشش نام ایران در هر عرصه‌ای، افتخار‌آمیز است مخالفت قاطع باشگاه پرسپولیس با تعویق دربی
سرخط خبرها

محرومیت آسیایی ستاره استقلال مقابل الاهلی عربستان | اسلامی ۲ بازی را از دست داد

  • کد خبر: ۳۱۱۱۶۲
  • ۲۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۱
محرومیت آسیایی ستاره استقلال مقابل الاهلی عربستان | اسلامی ۲ بازی را از دست داد
کنفدراسیون فوتبال آسیا رایی را صادر کرده که محمد حسین اسلامی، هافبک استقلال قادر به همراهی تیمش در دو بازی آتی لیگ نخبگان نیست.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

به گزارش شهرآرانیوز، کنفدراسیون فوتبال آسیا استقلال را برای دو بازی آتی خود در لیگ نخبگان فوتبال آسیا از وجود محمد حسین اسلامی محروم کرد. در همین راستا خبر آمد که کمیته اخلاق و انضباطی کنفدراسیون فوتبال آسیا آرای جدید خود را در قبال تیم‌ها و بازیکنان مختلف در مسابقات باشگاهی آسیا صادر کرده است که بر اساس آن محمد حسین اسلامی با محرومیت مواجه شده است.

درحکم صادره محمد حسین اسلامی به دلیل خطای شدید روی بازیکن الاهلی عربستان به گذراندن دو جلسه محرومیت و پرداخت جریمه ۲ هزار دلاری محکوم شده است.  اسلامی در دقیقه ۷۹ دیدار استقلال مقابل الاهلی روی «سعد یسلم» خطای شدیدی مرتکب شد و همین اتفاق، اخراج وی از زمین را به دنبال داشت.  وینگر استقلال به سبب این اخراج، دیدار روز ۱۵ بهمن مقابل الشرطه عراق را از دست می‌دهد. با این حال AFC اعلام کرد که اسلامی علاوه بر این مسابقه، از بازی روز ۳۰ بهمن با الریان قطر هم محروم شده است و در نتیجه این بازیکن دو بازی پیش رو را از دست داده است.

ناگغته نماند که اسلامی اکنون با مصدومیت از ناحیه دست مواجه است و قادر به همراهی استقلال در بازی‌های لیگ نیست، اما او تلاش می‌کند از این چالش عبور کرده و به ترکیب تیمش برسد.

اسلامی در بازی با الاهلی عربستان موفق شد یکی از گل‌های به یادماندنی استقلال در لیگ قهرمانان آسیا را به ثمر برساند و مورد تعریف و تمجید کنفدراسیون فوتبال آسیا نیز قرار بگیرد. حالا او غایب بزرگ استقلال در بازی با الشرطه و الریان است و نمی‌تواند تیمش را در این دو بازی همراهی کند.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->