رژیم اسرائیل جسد سه اسیر را تحویل گرفت رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سطح آمادگی نیروهای نظامی و امنیتی مستقر در غرب کشور بسیار مطلوب است اوکراین تحریم‌هایی را علیه روسیه، ایران و چین اعمال کرد حمایت ایران از تمامیت و یکپارچگی سرزمینی سودان اصرار مجدد گروسی بر دسترسی آژانس اتمی به سایت‌های آسیب‌دیده در ایران مصر و عربستان توافق همکاری نظامی امضا کردند ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

توافق ایران و روسیه برای همکاری در خصوص نیروگاه‌های هسته‌ای کوچک و بزرگ

  • کد خبر: ۳۱۱۲۶۵
  • ۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۰
توافق ایران و روسیه برای همکاری در خصوص نیروگاه‌های هسته‌ای کوچک و بزرگ
مدیرعامل شرکت روس اتم از توافق ایران و روسیه برای همکاری در خصوص نیروگاه‌های هسته‌ای کوچک و بزرگ خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ الکسی لیخاچف، مدیرعامل شرکت روس اتم پس از مذاکرات ایران و روسیه به خبرنگاران حاضر در کرملین گفت: ایران قصد دارد با شرکت هسته‌ای روسی روس اتم در مورد نیروگاه‌های هسته ای کوچک و نیروگاه های هسته ای بزرگ همکاری کند.

وی گفت: امروز همکاران و شرکای ایرانی ما خواستار توسعه همکاری در زمینه نیروگاه‌های هسته‌ای کوچک و ایجاد سایت جدید برای نیروگاه‌های بزرگ شدند.

به گفته لیخاچف، مذاکرات برای ساخت یک نیروگاه بزرگ دیگر در ایران نیز در آینده نزدیک آغاز خواهد شد.

وی افزود: اولین کار (همکاری در زمینه نیروگاه های هسته ای کوچک - TASS) نیاز به تعدیل در سطح توافقات بین دولتی دارد و ما قبلاً پروتکل مربوطه را برای شرکای خود ارسال کرده ایم.

لیخاچف گفت: علاوه بر نیروگاه بوشهر، مذاکرات بسیار جدی و عمیقی نیاز دارد که در آینده نزدیک آن را آغاز خواهیم کرد.

رئیس روس اتم همچنین خبر داد که طی مذاکرات انجام شده، بهره برداری از واحد اول نیروگاه بوشهر در حالت عادی ثبت شد که تاکنون بیش از ۷۰ میلیارد کیلووات ساعت برق تولید کرده است. همانطور که لیخاچف تاکید کرد، با وجود تحریم ها و فشارها، ساخت واحدهای دوم و سوم نیروگاه بوشهر ادامه دارد.

ساخت نیروگاه بوشهر در جنوب ایران در سال ۱۹۷۵ توسط یک شرکت آلمان غربی آغاز شد، اما در سال ۱۹۷۹ پس از شروع انقلاب اسلامی متوقف شد. در ۲۵ آگوست ۱۹۹۲، روسیه و ایران قراردادی را برای ادامه ساخت کارخانه امضا کردند. در شهریور ۱۳۹۰ اولین واحد برق به شبکه وصل شد و در شهریور ۱۳۹۲ به جمهوری اسلامی انتقال یافت و در آبان ۱۳۹۳ قرارداد ساخت مرحله دوم نیروگاه - دوم و سوم - امضا شد. واحدهای قدرت برنامه ریزی شده است که به ترتیب در سال های ۲۰۲۵ و ۲۰۲۷ به بهره برداری خواهند رسید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->