سرمربی خارجی شاید وقتی دیگر | نگاه استقلالی‌ها به سمت جباری چرخید جباری در آستانه معرفی رسمی به عنوان سرمربی استقلال احتمال تداوم حضور حسین‌نژاد در تیم دینامو مخاچ‌قلعه شهادت سوارکار ایرانی و خانواده‌اش درپی حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی بیانیه باشگاه استقلال درپی شهادت فرماندهان سپاه در حملات رژیم صهیونیستی نوجوان تکواندوکار کشورمان به شهادت رسید (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) پایان کار پیولی و النصر نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و اسلوونی (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) | باخت میلی متری بلندقامتان در ریو ویدئو | احترام نظامی بازیکنان تیم ملی والیبال ایران در لیگ ملت‌ها خسارت واردشدن به کمپ تیم ملی، در حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی شهادت ورزشکار پدل ایران در پی حملات اسرائیل به ایران محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران توسط ورزشکاران + عکس پخش زنده بازی والیبال ایران و آمریکا (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین مذاکرات نظری‌جویباری با قلعه‌نویی ادامه دارد پاسخ قایدی به پیشنهاد پرسپولیس گزینه استقلال در انتظار پیشنهاد بهتر! گزارش اسکای اسپرت از وضعیت طارمی در جام باشگاه‌های جهان رونمایی قایدی از مدل جدید موهایش + عکس کلیپ رونمایی باشگاه استقلال از آقاسی مدافع گرجی در ذوب آهن ماندنی شد آقاسی رسماً استقلالی شد + عکس
سرخط خبرها

جدایی آرمانی رمضانی از استقلال | خیال آبی‌ها راحت شد

  • کد خبر: ۳۱۱۳۳۳
  • ۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۹
جدایی آرمانی رمضانی از استقلال | خیال آبی‌ها راحت شد
آرمان رمضانی بعد از توافق با مدیران استقلال، از این باشگاه جدا شد تا لیست استقلال برای ورود یک بازیکن جدید به ترکیبش باز شود.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز،  آرمان رمضانی در نیم‌فصل لیگ بیست‌وچهارم هرگز عملکرد خوبی نداشت. او درحالی که فصل را پُرامید شروع کرد و در همان هفته آغازین موفق شد دروازه شمس آذر را باز کند و شروعی طوفانی را به نام خود حک کند، در نهایت روی همان یک گل متوقف شد و نتوانست بر تعداد گل‌های زده‌اش بیفزاید و نیم‌فصل را با همان تک‌گل به پایان برد.

عملکرد رمضانی در فصل بیست‌وسوم نیز هرگز قابل دفاع نبود؛ به طوری که همگان از نکونام خواستند این بازیکن را در لیست فصل جدید قرار ندهد، اما سرمربی سابق استقلال بی‌دلیل پای این بازیکن ایستاد و تنها به سبب آنکه رمضانی قد و قواره مناسبی داشت، او را حفظ کرد؛ اما اعتماد نکونام به این بازیکن هرگز منتج به اتفاقات خوشایندی برای این باشگاه نشد و رمضانی موفقیتی را به دست نیاورد و هیچ‌گاه نتوانست یک مهاجم زهردار باشد.

جدایی آرمانی رمضانی از استقلال| خیال آبی‌ها راحت شد
سیل انتقادات و نارضایتی موسیمانه که در میانه‌های فصل جای نکونام را گرفت، سرانجام باعث شد تا رمضانی از استقلال جدا شود. او ظهر دیروز با انتشار یک استوری در صفحه شخصی خود این خبر را تأیید و با باشگاه استقلال وداع کرد تا مشخص شود مذاکراتی که در روز‌های اخیر برای جدایی او انجام شده، جواب داده و این بازیکن به این نتیجه رسیده که باید از استقلال برود.

البته رمضانی می‌توانست قرارداد خود را بهانه‌ای برای تداوم حضور در این باشگاه کند، اما او با آینده فوتبالی خودش بازی نکرد و از استقلال جدا شد؛ هرچند بعید است رمضانی با این کیفیت نازل در دیگر تیم‌ها نیز چندان مثمرثمر باشد و بتواند باری از روی دوش خط حمله دیگر تیم‌ها بردارد. بسیاری اعتقاد دارند که رمضانی هرگز در حد و اندازه نام استقلال نبود؛ تحلیلی کاملاً درست که پرده از برخی واقعیت‌های تلخ در استقلال برمی‌دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->