اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیزم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است فرصت یک ماهه برای مشمولان نظام وظیفه غیرغایب به دلیل تأخیر در اعلام نتایج کنکور
سرخط خبرها

آمریکا مدعی کمک ۱۱۷ میلیون دلاری به نیرو‌های مسلح لبنان شد

  • کد خبر: ۳۱۱۴۰۹
  • ۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۳
آمریکا مدعی کمک ۱۱۷ میلیون دلاری به نیرو‌های مسلح لبنان شد
وزارت امور خارجه آمریکا مدعی شد که ایالات متحده ۱۱۷ میلیون دلار بودجه نظامی برای تقویت نیرو‌های مسلح لبنان و نیرو‌های امنیت داخلی این کشور اختصاص داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت خارجه آمریکا از اختصاص یک بودجه نظامی با ادعای حمایت از اجرای آتش‌بس بین لبنان و رژیم اسرائیل خبر داد.

وزارت خارجه آمریکا روز شنبه اعلام کرد که ایالات متحده ۱۱۷ میلیون دلار بودجه نظامی برای کمک به لبنان برای حمایت از اجرای آتش بس با رژیم اسرائیل اختصاص داده است.

وزارت امور خارجه آمریکا پس از یک نشست مجازی که روز پنجشنبه برگزار شد، بسته کمک امنیتی به نیرو‌های مسلح لبنان را اعلام کرد.

این وزارتخانه مدعی شد که هدف این کمک تقویت نیرو‌های مسلح لبنان و نیرو‌های امنیت داخلی این کشور در تلاش برای اجرای توافق آتش بس با اسرائیل است که از ۲۶ نوامبر ۲۰۲۴ (۶ آذر ۱۴۰۳) آغاز شده است.

وزارت خارجه آمریکا همچنین ادعا کرد که این کمک‌ها به نیرو‌های لبنانی کمک می‌کند تا حق حاکمیت خود را بر این کشور اعمال و بتوانند قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت سازمان ملل را اجرا کنند.

قطعنامه ۱۷۰۱ سازمان ملل که در سال ۲۰۰۶ به تصویب رسید، خواستار توقف کامل خصومت‌ها بین حزب‌الله و رژیم صهیونیستی و ایجاد چارچوبی برای ترتیبات امنیتی بلندمدت در امتداد مرز مشترک آنها است.

به گزارش ایرنا، پیشتر یک هیأت نظامی آمریکایی به ریاست ژنرال «مایکل کوریلا» فرمانده ستاد فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا (سنتکام) با رئیس جمهور لبنان، دیدار و درباره عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از جنوب این کشور گفت‌و‌گو کرد.

این هیأت شامل ژنرال «جاسپر جفرز» رئیس کمیته فنی نظارت بر آتش‌بس در لبنان، تعدادی از افسران آمریکایی و «لیزا جانسون» سفیر آمریکا در بیروت بود.

دو طرف در این دیدار راهکار‌های همکاری ارتش لبنان و آمریکا در سایه حمایت آمریکا از لبنان، اوضاع جنوب این کشور، مراحل عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از مناطق جنوبی بر اساس برنامه تهیه شده در این خصوص، اقدامات مربوط به اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ و همکاری ارتش لبنان را با نیرو‌های حافظ صلح سازمان ملل در جنوب این کشور (یونیفل) و کمیته نظارت بر آتش‌بس، بررسی کردند.

بر اساس این گزارش، ژنرال «لازارو ساینز» فرمانده یونیفل و ژنرال «گئوم پانشن» معاون رئیس کمیته نظارت بر آتش‌بس در لبنان نیز در این نشست حضور یافتند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->