دستگیری اعضای شبکه تروریستی داعش در تهران + عکس و فیلم سردار رادان: مراسم سالروز ارتحال امام (ره) در امنیت کامل برگزار شد کاهش ۴۰درصدی بارش‌ها نسبت به سال قبل | خراسان رضوی هم با افت بارش همراه بوده است زمان پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری مشخص شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: خراسان‌رضوی الگویی ملی در حوزه آموزش‌وپرورش است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش محسوس دما در استان کد بیماری‌های ویژه برای تشکیل پرونده بازنشستگان صعب العلاج حذف شد توضیحات وزیر آموزش و پرورش درخصوص فوق‌العاده خاص و ویژه معلمان مشکل رتبه‌بندی ۱۲۰۰ معلم که در پوشه قرمز قرار داشتند، حل شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) زورگیری با بطری شکسته، پلیس را مجبور به شلیک کرد شهادت یک محیطبان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز در کهگیلویه رمزگشایی از قتل برادر با همدستی مادر! دستگیری قاتل مرد جوان در بیابان‌های جنوب تهران برخورد میکسر بتن با ۳ خودرو و یک ساختمان در سعادت‌آباد تهران حادثه آفرید جزئیات نجات گروگان‌های هندی از چنگ باند آدم‌ربایان خارجی در تهران شلاق و کار در خانه سالمندان، مجازات تعرض به دختر جوان ماجرای زورگیری وحشتناک قمه کش نقابدار از زنان در مشهد سخنگوی آموزش و پرورش پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش رو را تکذیب کرد دستور جدید معاون وزیر آموزش و پرورش برای بازسازی مدارس سنگی صدور هشدار هواشناسی در خصوص تشدید بارش در خراسان رضوی و ۱۳ استان دیگر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) پیامک انقضای گواهینامه در دستورکار پلیس راهور فراجا قرار دارد برنامه‌ریزی دوره‌های جدید برای توانمندسازی معلمان آماری نگران کننده از ذخایر آب سدها محمدرضا عارف: خشک شدن دریاچه ارومیه بر منطقه تاثیرگذار است خوراکی‌هایی که به طور طبیعی کلسترول بد را کاهش می‌دهند دشمن خاموش سلامت دهان وزارت بهداشت: آمپول‌های چاقی نباید برای همه افراد تجویز شود مراقب ترکیبات پنهان در بستنی‌های غیر مجاز باشید
سرخط خبرها

زنگ انقلاب شنبه ۱۳ بهمن در مدارس کشور نواخته می‌شود

  • کد خبر: ۳۱۱۷۳۲
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۰
زنگ انقلاب شنبه ۱۳ بهمن در مدارس کشور نواخته می‌شود
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: زنگ انقلاب شنبه ۱۳ بهمن در مدارس کشور نواخته و در این روز جشن‌های ویژه دانش‌آموزی برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی امروز در جلسه کمیته فرهنگیان و دانش‌آموزی ستاد دهه فجر درباره اعتکاف دانش‌آموزی اظهار کرد: امسال در ۲ هزار و ۹۳۱ مسجد اعتکاف دانش‌آموزی برگزار شد و ۲۶۶ هزار و ۸۳۹ دانش‌آموز پسر و ۲۹۸ هزار و ۳۷۲ دانش‌آموز دختر، در مجموع بیش از ۶۰۰ هزار دانش‌آموز حضور داشتند که این تعداد سال گذشته، ۴۴۰ هزار نفر بود.

وی در خصوص برنامه‌های دهه فجر عنوان کرد: تببین ارزش‌ها و اهداف انقلاب اسلامی و پرورش ساحت سیاسی مدنظر بوده و رویکردها، مشارکت‌پذیری دانش‌آموزان و اجرای برنامه توسط تشکل‌های دانش‌آموزی است.

پورثانی با اشاره به اینکه دید سیاهی لشکر به دانش‌آموزان رد است، تصریح کرد: دانش‌آموزان باید به عنوان عنصر اثرگذار در طراحی و اجرای برنامه‌ها مدنظر قرار بگیرند، همچنین حمایت از محور مقاومت و کودکان و دانش‌آموزان غزه و لبنان مدنظر است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: در روز ۱۳ بهمن برنامه ویژه دانش‌آموزی اجرا می‌شود. عملیات دانش‌آموزی در محلات، توجه به پیشرفت‌های کشور و تقویت روحیه خودباوری دانش‌آموزان از سایر اهداف برنامه‌های طراحی شده است.

وی با اشاره به نواخته شدن زنگ انقلاب در تاریخ ۱۳ بهمن در مدارس سراسر کشور، خاطرنشان کرد: به دلیل اینکه ۱۲ بهمن روز جمعه بوده و مدارس تعطیل است، زنگ انقلاب روز شنبه ۱۳ بهمن نواخته می‌شود.

پورثانی افزود: باید در ۷۵۰ منطقه کشور همایش یاوران انقلاب برگزار شود. ایام دهه فجر امسال مصادف با اعیاد شعبانیه است که باید جشن‌های ملی و مذهبی مدنظر باشد و حتماً جنبه‌های شادی در مدارس عملیاتی شود.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: محتوایی را در معاونت پرورشی آماده کردیم که یکی از بخش‌های آن دستاورد‌های انقلاب و به عنوان زنگ انقلاب دوم مدنظر است که این محتوا در یک روز مشخص توسط معلمان در مدارس به دانش‌آموزان ارائه می‌شود.

وی با اشاره به بخشی از برنامه‌های تشکل‌های دانش‌آموزی عنوان کرد: در بسیج دانش‌آموزی برنامه بهاران خجسته باد اجرا می‌شود که جشن‌های دانش‌آموزی را مدنظر دارند. همچنین زنگ انقلاب با شرکت بیش از ۷ هزار مدرسه توسط اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان اجرا می‌شود، سازمان دانش‌آموزی نیز برنامه یاوران انقلاب را اجرا می‌کند. پیشنهادی برای جلسه دانش‌آموزان منتخب با رئیس‌جمهور را ارائه کردیم که امیدواریم عملیاتی شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->