حکم عاملان سرقت مرگبار از دانشجوی دانشگاه تهران صادر شد+جزئیات توقیف خودرو و دستگیری راننده متخلف به‌ دلیل رفتار هنجارشکنانه کشف جسد مرد میانسال در مدبه کوه خرم آباد واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد نمایشگاه گردشگری و صنایع‌دستی می‌تواند مشهد را به قطب تعامل منطقه‌ای تبدیل کند کشف ۹ تن مواد مخدر و دستگیری بیش از ۱۲ هزار معتاد متجاهر در یک هفته زنگ زبان فارسی فردا (چهارشنبه، ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) در مدارس نواخته می‌شود شلیک مرگبار صاحبخانه به سارقان مسلح نقابدار فرجام مرگبار جوان معتاد در کمپ ترک اعتیاد تصادف در رضویه مشهد ۲ کشته برجای گذاشت (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) کشف ۶۳ هزار قرص غیرمجاز و مخدر از یک فروشگاه در مشهد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)  صدور ۳ هشدار هواشناسی برای ۵ روز آینده در ۱۳ استان (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره تخلف عبور از  چراغ قرمز | به احترام زندگی، ایست! نقشه‌های اراضی پادگان لشکر ۷۷ و آبشار ۲ در مشهد پس از ۱۴ سال به مرحله امضا رسید مردم باید به پروژه‌های آموزش و پرورش حس مالکیت داشته باشند خواب‌آلودگی مداوم می‌تواند زنگ خطر زوال عقل در زنان باشد سرطان پوست را با نیش حشرات اشتباه نگیرید فرماندار مشهد: زیرساخت‌های زیارت و گردشگری تقویت می‌شود قرعه‌کشی حساب‌های طرح «رویش جوانه‌های جهاد» انجام شد + اسامی دانش‌آموزان برگزیده تغییر سبک زندگی، عامل اصلی افزایش آمار ابتلا به سرطان در خراسان رضوی عدم اتصال‌ بیش از نیمی از مشاوران املاک خراسان رضوی به سامانه کاتب سرقت ۵ میلیاردی از کیف پول الکترونیک مرد فراموش‌کار! چند نکته مهم درباره حفاظت از محیط زیست | توجه به کاتالیست‌ها کیفیت سوخت را بالا می‌برد امضای تفاهم‌نامه جدید برای ارتقای عدالت آموزشی و کیفیت آموزش مدارس استثنایی پاسخ آموزش‌وپرورش به نارضایتی‌های والدین درباره تغییر ساعت مدارس شرط جالب مال باخته مشهدی برای بخشیدن زن سارق محل تحویل کارت‌های ورود به جلسه امتحان تعیین شد تغییر ساعت فعالیت مدارس؛ تصمیمات خلق‌الساعه، بلاتکلیفی والدین اصلاح روش حفاظت از محیط زیست بعد از ۶ سال پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم گرما تا روز‌های پایانی هفته ساعت شروع کلاس‌های مدارس تغییر می‌کند؟ | برگزاری همه امتحانات در نوبت صبح
سرخط خبرها

عصاره پوست پرتقال، یک ماده مفید برای قلب و عروق

  • کد خبر: ۳۱۱۸۴۴
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۵
عصاره پوست پرتقال، یک ماده مفید برای قلب و عروق
برهم‌کنش میکروبیوم روده و سلامت کلی بدن سال‌هاست که مورد توجه متخصصان قرار دارد و مطالعات گذشته نشان می‌دهد میکروبیوم روده سالم و برخی غذا‌ها با سلامت بهتر قلب و عروق مرتبط است.

به گزارش شهرآرانیوز، حالا متخصصان دانشگاه فلوریدا دریافته‌اند که عصاره پوست پرتقال احتمالا به بهبود سلامت قلب موش‌های نر کمک می‌کند.

با توجه به تحقیقات سال‌های گذشته و کشف ارتباط میکروبیوم روده با سلامت کلی بدن، ضرب‌المثل «تو همان غذایی هستی که می‌خوری» صادق است. تحقیقات قبلی درمورد سلامت قلب از ارتباط میکروبیوم روده سالم با سوخت و ساز کلسترول خبر می‌داد که در بیماری‌های قلبی نقش مهمی دارد. طبق نتایج مطالعه‌ای که به‌تازگی در «مجله شیمی کشاورزی و مواد غذایی» (Journal of Agricultural and Food Chemistry) منتشر شده است، عصاره‌ای که از پوست پرتقال به دست می‌آید، احتمالا به بهبود سلامت قلب و عروق کمک می‌کند.

تمرکز بر باکتری‌های روده

متخصصان در این مطالعه روی ترکیب آلی «تری‌متیل‌آمین ان‌-‌اکسید» یا «تی‌ام‌اِی‌او» (TMAO) تمرکز کردند. زمانی که باکتری‌های میکروبیوم روده از برخی مواد مغذی موجود در مواد غذایی مانند گوشت قرمز و محصولات لبنی تغذیه می‌کنند، تی‌ام‌اِی‌او تولید می‌شود.

دکتر «یو وانگ»، متخصص علوم غذایی و نویسنده اصلی این مطالعه، می‌گوید: با توجه به تحقیقات قبلی می‌دانیم که برخی باکتری‌های روده حین هضم از برخی مواد مغذی تغذیه می‌کنند و ماده شیمیایی تی‌ام‌اِی‌او را تولید می‌کنند که به پیش‌بینی بیماری‌های قلبی و عروقی کمک می‌کند.

به گزارش «مدیکال‌نیوز تودی»، متخصصان در مطالعات گذشته به ارتباط ماده شیمیایی تی‌ام‌اِی‌او و افزایش خطر بیماری‌های قلبی مانند آترواسکلروز، فشار خون بالا، فیبریلاسیون دهلیزی و سکته مغزی و همچنین بیماری مزمن کلیه و سرطان روده بزرگ اشاره کرده‌اند.

وانگ و تیمش برای کاهش مقدار تی‌ام‌اِی‌او تولیدشده در میکروبیوم روده، سراغ پوست پرتقال رفتند. وانگ گفت: در عصاره پوست پرتقال برخی مواد شیمیایی پیدا کردیم که تولید تی‌ام‌اِی‌او را که به سیستم قلبی و عروقی آسیب می‌رساند، مهار می‌کنند. پرتقال منبع عالی ویتامین ث است و پوستش نیز سرشار از آنتی‌اکسیدان، پتاسیم و فیبر است که با کاهش خطر بیماری‌های قلبی مرتبطند.

متوقف کردن تولید تری‌متیل‌آمین ان‌-‌اکسید

متخصصان برای این آزمایش دو نوع عصاره پوست پرتقال تولید کردند و آنها را آزمودند. یکی از این عصاره‌ها قطبی یعنی آب‌دوست و حلال در آب بود و دیگری آب‌گریز یا غیرحلال در مایع بود. البته متخصصان می‌گویند حلال‌هایی که استفاده کردیم دقیقا شبیه آب و روغن نبودند، اما قطبیت مشابهی داشتند. متخصصان دریافتند که عصاره پوست پرتقال در بخش غیرقطبی تولید تی‌ام‌اِی‌او را در ۱۰ موش نر متوقف کرده است.

متخصصان همچنین در بخش قطبی عصاره پوست پرتقال ترکیبی به نام فرولویل‌پوترسین را شناسایی کردند که آنزیم عامل تولید تری‌متیل‌آمین (TMA) را که در تولید تی‌ام‌اِی‌او دخیل است، مهار می‌کند. وانگ گفت، با توجه به مطالعات قبلی می‌دانستیم که بخش غیرقطبی ممکن است کار کند، اما نمی‌دانستیم که بخش قطبی هم کار می‌کند، زیرا گزارش مرتبطی از قبل وجود نداشت.

به گزارش ایندیپندنت، نتایج به‌دست‌آمده نقش میکروبیوم‌های روده و مواد غذایی بر سلامت انسان را پررنگ می‌کند و ضرورت تحقیقات بیشتر در این زمینه را نشان می‌دهد. از آنجایی که پوست پرتقال برای برخی افراد عوارض ایجاد می‌کند و همچنین با برخی دارو‌های قلبی متداول مانند استاتین‌ها تداخل دارد، در مصرف آن باید احتیاط کرد.

متخصصان توصیه می‌کنند که با توجه به اینکه پوست پرتقال تلخ است و معمولا غلظت آفت‌کش‌های باقیمانده روی آن زیاد است، بهتر است آن را خوب بشویید و در انواع سوپ و خورشت، سس و اسموتی استفاده کنید. همچنین می‌توانید آنها را بجوشانید و به‌منزله خوش‌بوکننده طبیعی در حمام یا هنگام ماساژ استفاده کنید.

منبع: ایسنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->