جزئیات اجرایی طرح ترامپ برای توقف جنگ غزه اعتراف صهیونیست‌ها به خلع سلاح نشدن حماس در غزه درگیری مرزی میان نیرو‌های مرزبانی پاکستان و افغانستان آمریکا در ایالت آیداهو برای قطر پایگاه نیروی هوایی می‌سازد پزشکان بدون مرز: هزار و ۲۰۰ کادر درمانی در جنگ غزه کشته شدند حمله تروریستی به مرکز آموزش پلیس پاکستان| ۳ مهاجم در درگیری کشته شدند زخمی شدن ده‌ها فلسطینی در کرانه باختری (۱۸ مهر ۱۴۰۴) ترامپ نشستی با رهبران جهان درباره غزه در مصر برگزار می‌کند ادعای تروئیکا: اسنپ‌بک اقدام درستی بود واکنش دختر شهید سلیمانی به آتش‌بس در غزه ۶ هزار کامیون کمک‌های بشردوستانه منتظر ورود به غزه بازداشت شبکه ترور وابسته به رژیم صهیونیستی در لبنان حکیم: عراق باید پل ارتباط و نقطه توازن در منطقه باشد تاکید کابل بر اهمیت بندر چابهار برای تجارت هند و افغانستان ۱۱ نظامی پاکستانی در تازه‌ترین حمله تروریستی کشته شدند پوتین: اعتبار جایزه صلح نوبل تا حد زیادی از بین رفته است هشدار ایران درباره پیامدهای تحرکات نظامی مداخله‌جویانه آمریکا در کارائیب واکنش کاخ سفید به ناکامی ترامپ در دستیابی به جایزه صلح نوبل نتانیاهو: اسرائیل با چالش‌های بزرگی در منطقه روبرو است ‌می‌رسد نوای «نَصرٌ مِن اللّه» از حریم رضا(ع) | راهپیمایی «بشارت نصر» در مشهد برگزار شد آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد
سرخط خبرها

کمالوندی: دشمنان نمی‌خواهند ایران صنعت هسته‌ای را به طور کامل و بومی در اختیار داشته باشد

  • کد خبر: ۳۱۱۹۱۱
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۸
کمالوندی: دشمنان نمی‌خواهند ایران صنعت هسته‌ای را به طور کامل و بومی در اختیار داشته باشد
سخنگوی سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه صنعت هسته‌ای قابلیت ایجاد قدرت و بازدارندگی در سطح بین‌المللی را دارد، گفت: کشوری که در حوزه‌های مختلف صنعت هسته‌ای حرفی برای گفتن داشته باشد، در واقع یک کشور معمولی نبوده و به همین دلیل نیز دشمنان نمی‌خواهند ایران این صنعت را به طور کامل و بومی در اختیار داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، بهروز کمالوندی روز دوشنبه ۱ بهمن ماه ۱۴۰۳ در همایش سیاسی فرماندهان ارتش جمهوری اسلامی ایران که در مرکز همایش‌های کوثر سازمان عقیدتی سیاسی ارتش برگزار شد، با بیان اینکه امروز قدرت در دنیای بین‌الملل بر مبنای توازن قوا و واقع‌گرایی توزیع شده است، اظهار کرد: دین مبین اسلام خیلی پیش‌تر به موضوع توازن قوا توجه کرده بود و قدرت را مبنا و عاملی برای ایجاد بازدارندگی دانسته است.

وی با بیان اینکه در جهانی که ما در آن قرار داریم، همواره شاهد مبارزه دائمی میان حق و باطل هستیم، تصریح کرد: انقلاب اسلامی ایران مفهوم خودباوری را در بین ایرانیان ایجاد کرد و اگر ما به این خودباوری ایمان داشته باشیم، می‌توانیم بسیاری از مشکلات کشورمان را حل کنیم.

سخنگوی سازمان انرژی اتمی با اشاره به مولفه‌های قدرت، خاطرنشان کرد: صنعت هسته‌ای، جزو معدود حوزه‌هایی است که از ظرفیت همه مولفه‌های قدرت برخوردار است.

کمالوندی با اشاره به دیدگاه‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر اینکه صنعت هسته‌ای آبروی کشور بوده و موجب اقتدار برای کشور می‌شود، گفت: پیشرفت در صنعت هسته‌ای به عنوان یک فناوری مهم و میان رشته‌ای، زمینه‌ساز پیشرفت در علوم گوناگون است.

وی اضافه کرد: این صنعت دارای تأثیرات فراوانی در زندگی مردم است که می‌توان به نقش آن در عرصه انرژی و تولید برق، پزشکی، کشاورزی، حفاظت از محیط زیست و ... اشاره کرد.

معاون امور بین‌الملل سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه صنعت هسته‌ای قابلیت ایجاد قدرت و بازدارندگی در سطح بین‌المللی را دارد، گفت: با عنایت به این موضوع، صنعت هسته‌ای از ظرفیت بسیار بالایی برخوردار است، در سال‌های گذشته دشمنان سعی کرده‌اند که ایران را در این حوزه تضعیف کرده و کشور را درگیر مسائل بین‌المللی کنند؛ اما کشوری که بتواند در حوزه‌های مختلف این صنعت حرفی برای گفتن داشته باشد، در واقع یک کشور معمولی نبوده و به همین دلیل نیز دشمنان نمی‌خواهند ایران این صنعت را به طور کامل و بومی در اختیار داشته باشد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->