ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
سرخط خبرها

ترامپ حفاظت فیزیکی پمپئو و برایان هوک را لغو کرد

  • کد خبر: ۳۱۲۵۲۱
  • ۰۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۸
ترامپ حفاظت فیزیکی پمپئو و برایان هوک را لغو کرد
حفاظت فیزیکی و تمهیدات امنیتی مایک پمپئو وزیر خارجه سابق خود و برایان هوک نماینده سابق آمریکا در امور ایران به دستور ترامپ لغو شد.

به گزارش شهرآرانیوز، روزنامه آمریکایی نیویورک‌تایمز روز پنجشنبه به وقت محلی گزارش داد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، تمهیدات امنیتی مایک پمپئو، وزیر امور خارجه سابق و برایان هوک، دستیار سابق، را که هر دو در اولین دولت وی خدمت می‌کردند، لغو کرده است.

نمایندگان کاخ سفید در مورد این گزارش اظهارنظر نکرده‌اند. این گزارش که به نقل از منابع ناشناس آگاه منتشر شده است.

ترامپ روز سه شنبه گفت که تمهیدات امنیتی جان بولتون، مشاور امنیت ملی سابق خود را لغو کرده است. او در پاسخ به سوالی درباره لغو حفاظت فیزیکی و امنیتی از «جان بولتون» مشاور امنیت ملی پیشین خود، گفت: «بولتون احمقی است که به بوش پسر، رئیس جمهور سابق [آمریکا]توصیه کرد، خاورمیانه را منفجر کند».

چهل و هفتمین رئیس جمهور آمریکا در عرض چند ساعت پس از آغاز به کار دولت دوم خود، حفاظت امنیتی سرویس مخفی آمریکا را که به «جان بولتون» مشاور امنیت ملی سابقش اختصاص داده شده بود، لغو کرد و ابتدا بولتون روز سه‌شنبه، این موضوع را در گفت‌و‌گو با شبکه سی ان ان آمریکا تایید کرد.

بولتون، که در نوامبر ۲۰۱۹ کاخ سفید ترامپ را ترک کرد، پس از ترک دولت با ادعای اینکه تهدید از سوی ایران به دلیل نقش آفرینی در ترور سردار قاسم سلیمانی تحت حفاظت مداوم سرویس مخفی ایالات متحده بود که ترامپ پس از ترک دولت اول خود، حفاظت او را لغو کرد، اما جو بایدن دموکرات پس از به عهده گرفتن ریاست‌جمهوری، حفاظت فیزیکی او را دوباره برقرار کرد و تاکنون دولت آمریکا میلیون‌ها دلار هزینه حفاظت از او و برخی دیگر از مقامات دولت اول ترامپ کرده است.

بولتون در بیانیه‌ای به سی ان ان اعلام کرد: ناامید هستم، اما از اینکه رئیس‌جمهور ترامپ این تصمیم را گرفته، تعجب نکردم. با وجود انتقاداتی که از سیاست‌های امنیت ملی رئیس‌جمهور بایدن داشتم، او با این حال تصمیم گرفت که حفاظت سرویس مخفی را دوباره در سال ۲۰۲۱ برای من تمدید کند.

در آگوست سال ۲۰۲۲، وزارت دادگستری آمریکا یک شهروند ایرانی را که مدعی شد عضو سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران است، متهم به تلاش برای قتل بولتون کرد.

اقدام ترامپ در حالی است که خود نیز در زمره مقاماتی است که با ادعای رویایی با تهدید ترور از سوی جمهوری اسلامی ایران، تحت حفاظت امنیتی فیزیکی قرار داشته است.

علاوه بر این، مایک پمپئو، وزیر خارجه دولت اول ترامپ و برایان هوک، نماینده ویژه سابق آمریکا در امور ایران نیز از حفاظت امنیتی برخوردار بودند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->