قول مدیران تأمین‌اجتماعی برای پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان همراه با عیدی (۷ اسفند ۱۴۰۳) تداوم روند کاهش دما در کشور تا پنجشنبه هفته جاری (۷ اسفند ۱۴۰۳) بارش برف و باران در ۹ استان | ۶ محور مسدود است (۷ اسفند ۱۴۰۳) کاهش زوال عقل فقط با پنج دقیقه ورزش روزانه کرونا و آنفلوانزا، شایع‌ترین بیماری‌های تنفسی در کشور (۷ اسفند ۱۴۰۳) تمامی جاده‌های خراسان رضوی سفید پوش شد (۷ اسفند ۱۴۰۳) افسردگی پنهان، تنش بعد از زایمان آغاز مجدد پیش‌فروش بلیت قطار‌های نوروزی از امروز (۷ اسفند ۱۴۰۳) مصرف زیاد قند و چربی در ماه رمضان ممنوع افزایش تعداد زائران نوروزی در مشهد، نیازمند تقویت زیرساخت‌های درمانی است تصادف زنجیره‌ای در ساوه با ۲ کشته و ۱۲ مصدوم + ویدئو(۶ اسفند ۱۴۰۳) نماینده مردم مشهد در مجلس: ایرادات دوربین‌های نظارتی جاده‌ای رفع شود بلاگرهای مروّج قمار؛ بازی را باختند بلایند دیت؛ این بار در کلانتری هشدار درباره کنترل نیترات‌ در فرآورده‌های گوشتی | در مصرف این غذاها افراط نکنید وزیر آموزش‌وپرورش: کودکان را برای مواجهه با فناوری‌های جدید آماده کنیم شیر خشک نوزادان ایرانی در دستان خارجی‌ها هشدار جدی هلال احمر: به ارتفاعات نروید پرندگان در آتش‌سوزی تالاب بین‌المللی گندمان بروجن سالم ماندند انفجار ترقه در دست نوجوان کاشمری حادثه آفرید (۶ اسفند ۱۴۰۳) آیا مدارس، ادارات و بانک‌های تهران فردا (سه شنبه ۷ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ حذف ترمیم نمره یا ایجاد سابقه پایه یازدهم برای پشت کنکوری‌ها (۶ اسفند ۱۴۰۳) جزئیات حمله تروریستی به ساختمان بنیاد مسکن چابهار کاهش وزن آسان با مصرف ۷ ماده غذایی چربی‌سوز واکنش کاربران فضای مجازی به کارزار سربازی دختران + عکس معاون آموزشی وزارت بهداشت: کیفیت آموزش پزشکی با توجه به ازدحام دانشجو، کمبود تجهیزات و استاد، نگران‌کننده است چرا اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی به تأخیر افتاد؟ توسعه همکاری‌های وزارت بهداشت و جمعیت مبارزه با دخانیات اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ اسفند ۱۴۰۳) جزئیات قانون «افزایش سن بازنشستگی» اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) | سنوات بیمه‌پردازی هر بیمه‌شده چند ماه افزایش می‌یابد؟ پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد برقرار است (۶ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

تأکید رئیس جمعیت هلال احمر کشور بر استفاده از ظرفیت‌های غیردولتی و مردمی

  • کد خبر: ۳۱۲۵۶۷
  • ۰۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۱
تأکید رئیس جمعیت هلال احمر کشور بر استفاده از ظرفیت‌های غیردولتی و مردمی
رئیس جمعیت هلال احمر کشور با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی و نگاه به آینده در میان مدیران این سازمان، بر استفاده هرچه مؤثرتر از ظرفیت‌های غیردولتی و مردمی در برنامه‌های این جمعیت تأکید کرد.
رضا میرزاده
خبرنگار رضا میرزاده

به گزارش شهرآرانیوز، پیرحسین کولیوند در همایش مدیران ستادی و عامل استان‌های جمعیت هلال احمر کشور که صبح امروز (۵ بهمن ۱۴۰۳) در بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی در مشهد برگزار شد، خاطرنشان کرد: بر اساس چشم‌انداز جمعیت هلال احمر، ما در ۱۰ سال آینده جمعیتی با ایمان و امید، چابک، خلاق، هوشمند و دانش‌بنیان، همراه مردم خصوصاً در سخت‌ترین شرایط و سرآمد در منطقه و جهان خواهیم بود.

وی افزود: برای تحقق این موضوع، حفظ کرامت و احترام به حقوق تمام انسان‌ها و تکریم ذی‌نفعان، تعهد به ارزش‌های اخلاقی و دینی، تقویت روحیه مردمی و مشارکت عمومی، یادگیری و بهبود مستمر آموزش و ارتقای سطح خدمات، بهره‌گیری از ظرفیت نخبگان، همکاری و تعامل نزدیک با دستگاه‌ها و نهاد‌های مسئول، رعایت عدالت، شفافیت، پاسخگویی و مسئولیت‌پذیری، تکریم کارکنان، امدادگران و داوطلبان و تقویت ایمان و امید و قانون‌مداری به عنوان ارزش‌های بنیادین جمعیت هلال احمر، در دستورکار قرار دارد.

رئیس جمعیت هلال احمر کشورمان با بیان اینکه گاه مشکلات را بیشتر عنوان کرده و از ذکر داشته‌های خود غفلت می‌کنیم، خواستار توجه مدیران جمعیت هلال احمر به دستاورد‌های این جمعیت شد.

کولیوند با تأکید بر آینده‌پژوهی به عنوان جستاری از آینده و ایجاد تحولات بنیادی خاطرنشان کرد: هر مسئولی باید راه آینده را بشناسد و با درک از آینده، در راستای اهداف سازمانی خود مسیری ایجاد کند. مدیر باید برای تغییرات آینده برنامه داشته باشد و در غیر این صورت محکوم به شکست است.

وی همچنین بر استفاده از قدرت نرم و بهره‌گیری از تشکل‌ها و مجموعه‌های غیردولتی و مردمی در راستای نیل به اهداف این جمعیت، تأکید کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->