شناسایی ۲۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در خراسان رضوی| ساماندهی سالمندان متکدی در دستورکار قرارگاه اجتماعی مشهد رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: در دوره ششم، باید گره‌های چندده‌ساله شهر مشهد باز شود ساختمان ستاد و فرماندهی آتش‌نشانی مشهد در آستانه بهره‌برداری حاشیه هایی از ترافیک پل شهید عباسپور مشهد تمرکز بر حداکثر بهره‌وری منابع آبی موجود برای فضای سبز مشهد در سال ۱۴۰۴
سرخط خبرها

شهردار مشهدمقدس: ضلع شمالی پل انقلاب به سمت بلوار نماز تا دهه فجر ۱۴۰۳ به بهره‌برداری خواهد رسید+ویدئو

  • کد خبر: ۳۱۲۷۹۷
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۴
شهردار مشهدمقدس: ضلع شمالی پل انقلاب به سمت بلوار نماز تا دهه فجر ۱۴۰۳ به بهره‌برداری خواهد رسید+ویدئو
شهردار مشهدمقدس در بازدید از چند پروژه شهری از بهره برداری ضلع شمالی پل انقلاب به بلوار نماز در دهه فجر ۱۴۰۳ خبر داد.

محمدرضا قلندر شریف در حاشیه بازدید از پروژه‌های عمرانی میدان انقلاب، بلوار نماز و بولوار امام خمینی (ره) به خبرنگار شهرآرانیوز گفت: در گذشته میدان انقلاب و همچنین تقاطع غیر همسطح و پل انقلاب به صورت ناقص به بهره‌برداری رسیده بود که مهمترین علت آن، عدم بازگشایی بولوار نماز بوده است.

وی ادامه داد: در گذشته، سمت جنوب پل انقلاب متعلق به پادگان ارتش و میدان تیر آن بود و تنها قسمتی آن به عنوان ورودی از سمت میدان جهاد به سمت امام خمینی(ره) در دسترس قرار گرفته بود و در واقع یک تقاطع غیر هم سطح و ناقص را داشتیم.

قلندر شریف افزود: خوشبختانه با توافقات حاصله با آستان قدس رضوی و ارتش جمهوری اسلامی و تملک کامل اراضی، طراحی کامل تقاطع و میدان انقلاب و همچنین تقاطع غیر هم سطح آن انجام شد. بعد از آن تقریباً از اواخر سال گذشته این پروژه را شروع کردیم که این، یک بسته عمرانی شامل ۱۰ پروژه و زیر پروژه است.

وی ادامه داد: بر اساس این بسته عمرانی؛ اصلاح مسیرها، تکمیل رمپ و لوپ‌های تقاطع غیر هم سطح انقلاب و همچنین، تفکیک ورودی و خروجی پایانه مسافربری از بزرگراه شهید سلیمانی به منظور کم کردن تداخلات ترافیکی بلوار امام خمینی به سمت میدان جهاد و نیز به سمت میدان حافظ و تبدیل میدان انقلاب اسلامی به چهارراه در دستور کار قرار گرفت.

شهردار مشهد مقدس خاطرنشان ساخت: در حال حاضر تکمیل ضلع شمالی پل انقلاب تقریبا تمام شده و همکاران ما امروز هم در حال آسفالت مسیر‌ها و اقدامات تکمیلی هستند که بر این اساس ۶ مورد از پروژه‌هایی این بسته عمرانی که ذکر شد، آماده افتتاح است که انشالله در ایام الله دهه فجر زیر بار ترافیک خواهد رفت.

حل مشکلات تقاطع غیر هم سطح انقلاب با اتصال به بلوار نماز

قلندرشریف در ادامه به مسیر متنهی به پایانه مسافربری امام رضا (ع) مشهد نیز اشاره کرد و گفت: ورودی ترمینال و خودرو‌های عبوری تفکیک و احداث شده است. همچنین از سمت میدان ترمینال به سمت خیابان ثامن الائمه نیز مسیر‌ها به صورت مناسب‌تری به سمت میدان جهاد اصلاح و این تداخلاتی که در خروجی خیابان ثامن الائمه (ع) به سمت میدان جهاد با پمپ گاز وجود داشت نیز برچیده خواهد شد و مزاحمت‌هایی که پمپ گاز برای مردم داشت مرتفع می‌شود.

شهردار مشهد ابراز امیدواری کرد: بسته عمرانی مذکور تلاش دارد تا همه مشکلات و معضلات انتهای بلوار امام خمینی و همچنین میدان انقلاب، تقاطع غیر همسطح انقلاب و همچنین اتصال آن به بلوار نماز را رفع کند. کل پروژه انشالله تا خرداد ماه سال آینده به بهره برداری خواهد رسید؛ ولی بخش شمالی پل انشالله دهه فجر بهره برداری آن اتفاق خواهد افتاد تا یکی از مسیر‌های اصلی شمال به جنوب مشهد که در میدان انقلاب قطع می‌شد تکمیل و بخشی از ترافیک که به سمت میدان حافظ و میدان جهاد وجود داشت از بین برود و زمینه کاهش ترافیک در این بزرگراه را ایجاد نماید.

تکمیل پروژه کال اقبال به منظور جلوگیری از آبگرفتگی معابر شهری

قلندر شریف در بخش دیگری از بازدید خود به کال اقبال و عملیات عمرانی آن اشاره کرد و گفت: عملیات عمرانی و زیر ساختی محدوده‌ای از پروژه کال اقبال که داخل اراضی ارتش و آستان قدس بود؛ به طول یک هزار و صد متر پس از توافقات نهایی مبنی بر امکان ورود ما به این محدوده مورد اقدام قرار گرفت. این کال خیلی از مشکلات را در جمع آوری آب‌های بالا دست که از سمت ارتفاعات جنوب به طرف داخل شهر می‌آید را حل می‌کند.

وی افزود: البته در گذشته، پروژه کال اقبال که از میدان انقلاب و همچنین بعد از میدان انقلاب محدوده‌اش در اختیار شهرداری بود، اجرا و دیوار سازی شده بود و حالا با اجرای کامل این پروژه، معضل آبگرفتگی و موضوعات دیگری که ممکن است سبب گرفتاری شهروندان شود رفع خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->