وزیر خارجه سودان با عراقچی دیدار کرد معاون وزیر خارجه با نخست وزیر اقلیم کردستان دیدار کرد (۲۹ بهمن ۱۴۰۳) بارزانی: داشتن روابط قوی با ایران برای تقویت ثبات منطقه ضروری است تعلیق پرواز‌ها میان تهران و بیروت تمدید شد (۲۹ بهمن ۱۴۰۳) تل‌آویو با اداره غزه توسط تشکیلات خودگردان فلسطین مخالفت کرد فدوی: وعده صادق ۳ در زمان مناسب اجرا خواهد شد عارف از نخست وزیر تاجیکستان استقبال کرد زمان پیش‌فروش بلیت قطار‌های نوروزی ۱۴۰۴ اعلام شد آیت‌الله علم‌الهدی: مدیریت کشور باید متناسب با رهنمودهای رهبری باشد تسلط دوباره روسیه بر منطقه مسکونیِ تحت کنترل اوکراین (۲۹ بهمن ۱۴۰۳) رژیم صهیونیستی مدعی شد: ترور یکی از فرماندهان حماس در لبنان (۲۹ بهمن ۱۴۰۳) هشدار پکن به کاخ سفید درباره مسئله تایوان اولین سفر هیئت طالبان به ژاپن یک رهبر فلسطینی: هیئت اسرائیلی امروز وارد قاهره می‌شود (۲۹ بهمن ۱۴۰۳) سفر هیئت سیاسی روسیه به عربستان برای گفت‌وگو با نمایندگان آمریکا دیدار سخنگو و رئیس هیئت مذاکره‌کننده دولت نجات ملی یمن با عراقچی در عمان (۲۹ بهمن ۱۴۰۳) فرمانده کل ارتش: دشمن‌شناسی، موضوع‌شناسی، ماهیت‌شناسی و هدف‌شناسی نخبگان در جنگ شناختی ضروری است همسر بشار اسد مهر سکوت را شکست نماینده مجلس: در این برهه زمانی استیضاح وزیر اقتصاد تصمیم درستی نیست | آیا فقط وزیر مقصر است؟ معاون اول رئیس جمهور خواستار تعمیق روابط اقتصادی و تجاری با جمهوری ترکمنستان شد رئیس مجلس جهت شرکت در پانزدهمین اجلاس اتحادیه بین‌المجالس آسیایی به باکو می‌رود پژمان‌فر: دولت موظف به جبران خسارات قطعی برق و گاز واحد‌های تولیدی است | تعیین تکلیف خسارت ۳۰۰ همتی قطعی برق صنایع رزمایش دریایی روسیه در دریای ژاپن (۲۹ بهمن ۱۴۰۳) اژه‌ای: هرچه سریع‌تر قاتل دانشجوی دانشگاه تهران دستگیر شود لبنان: تلاش می‌کنیم که صهیونیست‌ها را به پایبندی به توافق وادار کنیم رئیس جمهور: رسیدن به قله‌های توسعه و پیشرفت با علم و عالمان به دست می‌آید دیدار عراقچی با وزیر خارجه عمان (۲۹ بهمن ۱۴۰۳) استرداد بالغ بر ۷۰ هزار نفر از اتباع غیرمجاز به کشورشان از طریق مرز دوغارون از ابتدای سال تاکنون (۲۹ بهمن ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

رژیم صهیونیستی به زخمی شدن ۳ نظامی در کرانه باختری اذعان کرد (۶ بهمن ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۲۸۳۴
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۵
رژیم صهیونیستی به زخمی شدن ۳ نظامی در کرانه باختری اذعان کرد (۶ بهمن ۱۴۰۳)
ارتش رژیم صهیونیستی به زخمی شدن سه نظامی خود در درگیری‌های جِنین واقع در کرانه باختری اذعان کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، ارتش رژیم صهیونیستی اعتراف کرد در درگیری‌های امروز جِنین واقع در شمال کرانه باختری، سه نظامی ارتش این رژیم زخمی شدند که حال یکی از آنها وخیم است.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد این سه نظامی از یگان «ایگور» هستند.

ارتش رژیم صهیونیستی از روز سه‌شنبه ۲ بهمن ۱۴۰۳ حملات نظامی خود را در جنین آغاز کرده است که تاکنون به شهادت بیش از ۱۲ فلسطینی و زخمی شدن ۴۰ نفر دیگر منجر شده است.

ارتش رژیم صهیونیستی طی سه روز گذشته خانه‌های فلسطینی‌ها در این منطقه را به آتش کشیده و برای تخریب خانه‌های بیشتر فلسطینی‌ها ماشین آلات سنگین را به کار گرفته است.

به گفته شاهدان عینی، رژیم اشغالگر اسرائیل شب گذشته نیز یک خودرو را در شهر قباطیه در جنین مورد هدف قرار داد که بر اثر آن ۲ جوان فلسطینی شهید و تعدادی دیگر زخمی شدند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->