نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و برزیل در لیگ‌ ملت‌ها(۲۱ خرداد ۱۴۰۴)| ناامیدکننده‌تر از همیشه! هافبک دانمارکی به جای مهری در پرسپولیس خواسته عجیب کارتال از درویش احتمال بازگشت فرجی به پرسپولیس! برخورد با مراسم جعلی بهترین‌های سال| توپا لغو شد! حسین‌نژاد با استقلال به توافق رسید مدافع بایرن مونیخ در رادار النصر درخواست ۷/۵ میلیون دلاری آرژانتین از ایران واکنش مسئولان استقلال به جدایی اندونگ شوک اندونگ به استقلال رزاقی نیا به استقلال پیوست + عکس بارسا به دنبال ستاره ۳۶ ساله کروات صعود هانیه رستمیان به فینال تپانچه ۲۵متر جام جهانی تیراندازی پاسخ رد کانته به الهلال پخش زنده بازی والیبال ایران و برزیل (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین محمدی، مدیرعامل جدید فولاد + عکس اردوی پیش‌فصل استقلال در هلند بی توجهی سازمان لیگ به اعتراض باشگاه استقلال حذف طبیعت از مسابقات بسکتبال لیگ قهرمانان آسیا تاریخ برگزاری سوپر جام و شروع لیگ اعلام شد سانه، خرید جدید گالاتاسرای
سرخط خبرها

واکنش تند نماینده مشهد به بازگشت کفاشیان

  • کد خبر: ۳۱۲۹۸
  • ۰۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۵
واکنش تند نماینده مشهد به بازگشت کفاشیان
نماینده مردم مشهد در مجلس گفت: شائبه‌های مالی وجود دارد که فدراسیون فوتبال و شخص کفاشیان بایستی پاسخگو باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام نصرالله پژمانفر در مورد بازگشت علی کفاشیان به فدراسیون فوتبال، اظهار داشت: در گام اول باید به صورت شفاف و علنی عنوان شود که چرا این فرد دچار محرومیت شده و ماجرا چه بوده است. هم‌اکنون شاهد بازگشت شخصی به فدراسیون هستیم که حداقل برای یک سال از فعالیت در این ورزش محروم بوده است. چه اتفاقی موجب شده است تا ایشان فاقد صلاحیت برای حضور در این عرصه دانسته شود؟ این موضوع باید به صورت شفاف اعلام شود که ماجرا و ابعاد آن چه بوده است.
 

وی در ادامه افزود: اکنون شائبه‌های مالی وجود دارد که فدراسیون فوتبال و شخص ایشان بایستی پاسخگو باشند. ماجرای عودت رقمی چند ۱۰ هزار دلاری مطرح است که ابعاد و حدود آن بایستی به صورت دقیق و شفاف به ملت توضیح داده شود و مردم بدانند که چه بر فوتبال کشور رفته که ایشان با محرومیت یک ساله مواجه شده است.
 

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: آنچه اکنون موجب می‌شود تا این بازگشت که خود قابل تأمل و بررسی بیشتر است، مورد انتقاد قرار گیرد، بازنشسته بودن آقای کفاشیان است. براساس نص صریح قانون، تصدی چنین سمتی از سوی ایشان، غیرقانونی و به واقع بی‌احترامی به نهادهای تقنینی و نظارتی است که بایستی با برخورد قاطع دستگاه قضایی همراه شود.

 
پژمانفر خواستار ورود نهادهای نظارتی و قضایی برای برخورد با رفتار غیرقانونی صورت گرفته در این ماجرا و ابعاد مختلف آن شد که شائبه‌های قابل توجهی را در پی داشته است.


منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->