نرخ احیای قلبی ۷۰ درصد در اورژانس حرم مطهر رضوی، رکوردی جهانی در دارالشفاء امام مهربانی‌ها مراسم استقبال از مدال‌آوران مشهدی مسابقات جهانی دانش‌آموزی زیست‌شناسی و هوش مصنوعی برگزار شد + ویدئو محل برگزاری فشن‌شوی قانون‌شکن پلمب شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای ۵ استان در پی پیش‌بینی رگبار باران و رعد و برق (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) دانش‌آموزان خراسان رضوی متقاضی تحصیل در هنرستان‌ چرا جنگل‌های ارسباران تا کنون ثبت جهانی نشده‌اند؟ مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی: فقط از تیم‌های رسمی المپیادی حمایت و پشتیبانی مالی می‌شود + فیلم نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد اعلام شد روش‌های مقابله با اضطراب جدایی کلاس اولی‌ها اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی، امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) ۱۱ درصد از زنان سرپرست‌خانوار به بیماری‌های مزمن مبتلا هستند | اجرای طرح غربالگری سلامت برای بانوان سرپرست‌خانوار خراسان رضوی آیا سالاد جایگزین شام می‌شود؟ توزیع بیش از ۸ هزار بسته ورزشی مدارس در آغاز سال تحصیلی جدید در خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | بارش پراکنده و وزش باد با احتمال رعدوبرق در برخی مناطق کشور صدور بیش از ۵ میلیون کارت هوشمند ملی در خراسان رضوی | چرا کارت‌های ملی با تأخیر به دست مردم می‌رسد؟ بحران کمبود پرستار و افت کیفیت مراقبت در آینده نزدیک | دستورالعمل تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری از اساس مشکل دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | احتمال وقوع رگبار و رعدوبرق در برخی نقاط سه رکن اصلی پیشگیری از «آلزایمر» کدام‌اند؟ چه کسانی مشمول عفو معیاری می‌شوند؟ متهم به قتل همسر در بازسازی صحنه جنایت: همسرم مقصر بود! حریق کشتی حامل پناهندگان سودانی ۵۰ کشته بر جای گذاشت تمدید مهلت دفاع از پایان‌نامه و رساله دانشجویی تا پایان مهر ۱۴۰۴ نیاز حدود ۹۰۰ هزار دانش‌آموز به کتاب‌های بریل | ۲۲ هزار جلد تأمین شده است گلایه شهروندان مشهد از فضای غیراستاندارد و چالش‌های نقل مکان پایگاه‌های بهداشت | کوچ اجباری بهداشت! دادستان کل کشور: هوش مصنوعی در راستای حاکمیت قانون استفاده شود بازنشستگان نگران نباشند؛ حقوق و مزایای بازنشستگان با ادغام صندوق‌ها تغییر نمی‌کند نقدی بر رویکرد تقلیل‌گرایانه به آموزش‌و‌پرورش کاهش ناترازی صندوق‌های بازنشستگی، یکی از محور‌های اصلی برنامه هفتم توسعه است
سرخط خبرها

ماجرای حمله مسلحانه به ماشین آلات شرکت پتروپالایش ابوالفارس در رامهرمز چه بود؟

  • کد خبر: ۳۱۳۰۶۶
  • ۰۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۱
  • ۱
ماجرای حمله مسلحانه به ماشین آلات شرکت پتروپالایش ابوالفارس در رامهرمز چه بود؟
فرماندار رامهرمز با اشاره به اینکه حادثه تیراندازی به ماشین آلات شرکت پتروپالایش ابوالفارس شب گذشته خارج از حوزه سرزمینی این شهرستان بوده است گفت: این ماشین آلات برای ایجاد کانال آب و خط لوله انتقال در منطقه "پتک" از توابع شهرستان باغملک مستقر بودند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ عبدالله خیران پور اظهارکرد: تیراندازی افراد ناشناس به سمت ماشین آلات مربوط به این مجموعه بخش خصوصی، کشته یا مصدومی نداشت.

وی با اشاره به اینکه پیش از این تعرض‌هایی نیز به مجموعه پتروپالایش ابوالفارس صورت گرفته است بیان کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد که اعتراضات محلی و نگرانی‌های پیش آمده در زمینه بکارگیری نیرو‌های بومی، منشاء این نوع تعرض‌ها است.

رییس شورای تامین شهرستان رامهرمز با بیان اینکه از سوی مجموعه شرکت پتروپالایش ابوالفارس گزارش مکتوبی مبنی بر حوادث شب گذشته ارسال نشده است بیان کرد: با این وجود، از دقایق اولیه این تیراندازی ها، جامعه اطلاعاتی و امنیتی برای برخورد با عوامل تیراندازی اقدامات لازم را در دستور کار قرار داده‌اند.

خیران پور تصریح کرد: حمایت از فعالان اقتصادی و سرمایه گذاری‌های بخش خصوصی در اولویت کاری اعضای شورای تامین است و از این موضوع کوتاه نخواهیم آمد.

وی اظهار امیدواری کرد: رصد‌ها و پایش اطلاعاتی در خصوص موضوع تیراندازی‌ها در حال انجام است و قطعا با هرگونه ناامنی و برهم زدن نظم عمومی در منطقه برخورد قاطع انجام می‌شود.

وی یادآورشد: طی مکاتبات متعدد از مجموعه مدیریتی شرکت پتروپالایشگاه ابوالفارس خواسته شده تا در نشست‌های شورای تامین شهرستان برای بررسی مشکلات و تعرض‌های پیش آمده حضور یابند؛ اما تاکنون استقبالی از سوی مدیران این شرکت را شاهد نبودیم.

درخواست مدیرعامل پتروپالایش ابوالفارس برای برخورد جدی با عوامل تیراندازی

مدیرعامل پتروپالایش ابوالفارس با تاکید بر اینکه چندین نوبت تیراندازی و تخریب تجهیزات از سوی عوامل ناشناس در خصوص تاسیسات این شرکت طی سال‌های گذشته صورت گرفته است گفت: به عنوان یک سرمایه گذار و فعال اقتصادی انتظار برخورد با عوامل چنین حوادثی را دارم.

مهدی حبیبی خراسانی پیشرفت فیزیکی طرح پتروپالایش ابوالفارس را پس از چهار ۲۱ درصد سال عنوان کرد و ادامه داد: این پروژه دارای ۲۷۰ مجوز است که هایتک‌ترین تکنولوژی در حوزه پتروپالایش‌ها محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: قرارداد مهندسی با لایسنسور خارجی به منظور ادامه عملیات اجرایی طرح منعقد شده است و فاینانس مورد نیاز این طرح با مشارکت سرمایه گذار خارجی نیز تامین شده است.

مدیرعامل پتروپالایش ابوالفارس تاکید کرد: در صورت همکاری‌های لازم از سوی مجموعه‌های مربوطه، این طرح ۲۸ ماه آینده به بهره برداری کامل خواهد رسید.

شهریورماه سال ۱۳۹۹ عملیات اجرایی پروژه پتروپالایشگاه ابوالفارس با حضور محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی آغاز شد.

این پروژه با ظرفیت ۵۰ هزار بشکه نفت خام در روز و تولید فرآورده‌های پالایشگاهی با استاندارد یورو پنج و محصولات پتروشیمی، برای سه هزار و ۵۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم و یک هزار نفر پس از بهره‌برداری شغل ایجاد می‌کند.

بخش ابوالفارس با حدود ۱۶۸ حلقه چاه نفت یکی از نفت‌خیزترین بخش‌های کشور است که به دلیل دارا بودن نفت سبک این منطقه، برای فرآورده‌های تولیدی پایین دستی پتروشیمی بسیار مناسب است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۲۹ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۶
0
0
بدون هیچ شک و شبهه ای کار قاچاقچی های نفت خام است
پالایشگاه این فرصت سوء استفاده را از آنها سلب می کند
و به بیانی واضح تر موی دماغ شان است. البته ابعاد
تخصصی انتظامی دیگری نیز دارد که به نوبه خود باید توسط
نیروهای نظامی و انتظامی و قوه قضائیه پیگیری و اقدام شود.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->