شهردار مشهد مقدس در بازدید از مرکز بازتوانی جانبازان اعصاب و روان: آرامش امروز خود را مرهون جانفشانی جانبازان و صبر خانواده‌های آن‌ها هستیم + فیلم ثبت تنها ۲۵ روز هوای پاک در مشهد از ابتدای سال ۱۴۰۳| تلاش شهرداری مشهد برای کاهش آلودگی هوا معاون شهردار مشهد مقدس: یادمان شهید گمنام بوستان ارم یکی از المان‌های شاخص شهر است + فیلم رئیس کمیسیون ایثارگران شورای اسلامی شهر مشهد: کار فرهنگی بالاتر از ایجاد گلزار شهدا نداریم شهردار مشهد مقدس خبر داد: کلنگ‌زنی و افتتاح ۴۶ پروژه شهری در مشهد طی دهه فجر ۱۴۰۳ بهسازی و رنگ‌آمیزی بیش از ۱۰۰ هزار مبلمان پارکی در استقبال از بهار ۱۴۰۴ درباره شروع حرفه دندان‌سازی در مشهد | زیارت با نیت دندان‌گیر بررسی دغدغه ساکنان بولوار سیدرضی مشهد درباره کوچه‌های بن‌بست نماینده مردم مشهدوکلات در مجلس: منتظر تشکیل شورای عالی زیارت در دولت هستیم هوای ۱۰ منطقه کلانشهر مشهد امروز آلوده است (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: کمترین میزان رشد بهای بلیت مترو و اتوبوس را تعیین کردیم مشروح مصوبات یکصد و سی‌وششمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس (۱۳ بهمن ۱۴۰۳)+ویدئو یارانه ۸۰ درصدی شهرداری مشهد به شهروندان روی بلیت اتوبوس و مترو افتتاح فاز نخست استادیوم ۴هزار نفری بوستان بهار مشهد در دهه فجر صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در مشهد (۱۳ بهمن ۱۴۰۳) سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد: تمدید دوره ششم شورای شهر فرصت بسیار خوبی برای برطرف‌کردن کاستی‌هاست ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۱۳ بهمن ۱۴۰۳) رئیس شورای اسلامی شهر مشهد در یکصد‌وسی‌وششمین صحن علنی: انقلاب اسلامی آغازگر احیای اندیشه الهی است نگاهی به اتفاقات مشهد در روز‌های منتهی به ۱۲ بهمن ۱۳۵۷ و بازگشت امام خمینی (ره) به ایران ضوابط پاسخگویی کاربری مسکونی گونه ویژه نیازمند بازآفرینی | خلاصه ضوابط و طرح تفصیلی بازنگری حوزه‌های برنامه‌ریزی هفت‌گانه درباره دردسر‌های وجود درخت مقابل در پارکینگ منازل مسکونی مشهد
سرخط خبرها

تشکیل کارگروه ویژه ساماندهی خانه مسافر‌ها و مهمان‌پذیر‌های پیرامون بارگاه مطهر رضوی

  • کد خبر: ۳۱۳۱
  • ۱۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۵
کارگروه ویژه ساماندهی خانه مسافرها و مهمانپذیرهای پیرامون بارگاه مطهر رضوی به دستور فرماندار مشهد تشکیل شد.
به گزارش شهرآرانیوز، سید مصطفی نعمتی، شهردار منطقه ثامن مشهد با اشاره به برگزاری دویست و هشتمین جلسه کمیته آسیب‌شناسی منطقه ثامن با حضور فرماندار و دادستان مشهد، در خصوص برگزاری این جلسه بیان داشت: ارتقاء هم‌افزایی و هماهنگی و پرهیز از موازی‌کاری بین دستگاه‌های خدمات‌رسان، نظامی و انتظامی در محدوده بافت اطراف حرم مطهر رضوی، شناسایی معضلات و مشکلات موجود و بررسی راهکار‌های رفع آنها، پیشگیری از وقوع جرم، تسهیل در امر زیارت برای همه شیفتگان اهل بیت (ع) و زائران امام مهربانی‌ها و همچنین افزایش رفاه و ساماندهی فعالیت‌های مرتبط با اقامت زائران از جمله مهم‌ترین مواردی هستند که در جلسات کمیته آسیب‌شناسی منطقه ثامن مورد بحث و بررسی قرار دارند.

وی عنوان کرد: همچنین با دستور فرماندار مشهد مقرر شد با توجه به اینکه در فصل تابستان و در آستانه اعیاد دهه ولایت، از عید قربان تا غدیر قرار داریم و با عنایت به افزایش حجم زائران و مسافران مشهد در این ایام، کارگروهی متشکل از مسوولان دستگاه‌های ذیربط (اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، نیروی انتظامی، شهرداری و...) در زمینه ساماندهی خانه مسافر‌ها و مهمانپذیر‌های پیرامون بارگاه مطهر رضوی تشکیل شود.

شهردار منطقه ثامن افزود: این کارگروه ضمن تشدید نظارت و کنترل به منظور رعایت استاندارد‌ها و قوانین مرتبط با حوزه گردشگری از سوی متولیان آن مجموعه‌ها، نسبت به برخورد با اقامتگاه‌ها و خانه مسافر‌های غیراستاندارد و فاقد تاییدیه از دستگاه‌های ناظر ذیربط و همچنین منازل شخصی که به صورت غیرمجاز اقدام به پذیرش مسافر می‌کنند، برخورد قانونی مقتضی داشته و نسبت به جلوگیری از ادامه فعالیت‌های آن‌ها اقدام کنند.

وی تصریح کرد: تشدید نظارت بر فعالیت واحد‌های تجاری پیرامون حرم به ویژه مراکز توزیع و عرضه سوغات، رستوران‌داران و مراکز طبخ و عرضه اغذیه، کافی‌شاپ‌ها و آبمیوه و بستنی‌فروشان و...، به جهت رعایت موازین و مقررات بهداشت و محیط زیست شهری در راستای احقاق حقوق زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از دیگر محور‌های این جلسه بود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->