اعلام برنامه‌های سالروز ورود آزادگان به کشور، در استان خراسان رضوی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) مشهد، بزرگ‌ترین شهر وقفی جهان اسلام | برخورد قاطع با تصرفات موقوفات و تسهیلات ویژه برای ساکنان بافت‌های فرسوده + فیلم خطر افراطی‌گری را جدی بگیریم | گفت‌و‌گو با عضو مجلس خبرگان رهبری درباره مسئله وحدت شیعه و سنی ثبت‌نام ۲ میلیون و ۷۰۰ زائر اربعین در سامانه سماح | یک میلیون و ۷۰۰ هزار زائر وارد عراق شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین عملیات تغذیه و اسکان خراسان رضوی برای زائران اربعین ۱۴۰۴ جهش ۶۲ درصدی مشارکت خراسان رضوی در بازسازی عتبات عالیات | بهره‌برداری از صحن عقیله بنی‌هاشم(س) در کربلا تا ۲ سال آینده سند کربلا روایت توست عالم مردم‌دار | یادی از آیت‌ا... محمدهادی میلانی، مرجع فقید، هم‌زمان با سالروز درگذشتش از نجف تا کربلا، دل‌هایی که راه می‌روند بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) تولیت آستان قدس رضوی: هیچ‌کس حق ندارد اتحاد ملت در برابر دشمن را بهم بزند| انسجام ملی، آینده ایران را رقم خواهد زد! رادیو موکب در مسیر پیاده‌روی اربعین آغاز به کار کرد برپایی موکب فرهنگی «ایران امام رضا (ع)» در دهه پایانی ماه صفر رمان «جزیره گمشده من» روانه بازار نشر شد | رمانی با محوریت کرامات امام رضا (ع) اعزام کاروان پزشکی به منظور ارائه خدمات به اربعین (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) زائران اربعین برای دریافت خسارت بیمه به کجا مراجعه کنند؟ بازنگری میراث حدیثی از زمان اهل بیت آغاز شد اشک‌های خبرنگار آمریکایی برای شهدای جنگ ۱۲ روزه علیه ایران + فیلم بازگشایی تل زینبیه پس از چند سال برای زائران اربعین حسینی امکان تماس رایگان در پیاده‌روی اربعین
سرخط خبرها

مسابقات قرآن فرصتی برای انتقال فرهنگ اسلامی به دیگر کشورهاست

  • کد خبر: ۳۱۳۱۰۰
  • ۰۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۳
مسابقات قرآن فرصتی برای انتقال فرهنگ اسلامی به دیگر کشورهاست
مدیر اجرایی چهل‌ویکمین مسابقات بین‌المللی قرآن کریم با تأکید بر نقش این مسابقات در انتقال فرهنگ و معارف اسلامی به دیگر کشورها، از برنامه‌ریزی برای تداوم برگزاری این رویداد معنوی در حرم مطهر امام‌رضا(ع) خبر داد.

محمد شکیبا در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، اظهار داشت: این دوره از مسابقات با حضور نمایندگان ۲۷ کشور جهان که از مرحله نیمه‌نهایی عبور کرده‌اند، در مشهد مقدس آغازبه‌کار کرده است.

وی افزود: این مسابقات پس از چندین سال وقفه، بار دیگر در حرم مطهر رضوی و با همکاری و هماهنگی کامل آستان قدس رضوی و سازمان اوقاف و امور خیریه برگزار می‌شود.

مدیر اجرایی چهل‌ویکمین مسابقات بین‌المللی قرآن کریم با اشاره به اهمیت برگزاری این مسابقات در جوار بارگاه امام‌رضا(ع)، خاطرنشان کرد: پیوند قرآن و عترت یکی از اهداف اصلی این رویداد است و برگزاری آن در حرم مطهر رضوی به عنوان قلب معنوی جهان اسلام، فرصتی بی‌نظیر برای ترویج فرهنگ قرآن و عترت در سطح بین‌المللی است.

وی همچنین از زحمات و همکاری‌های آستان قدس رضوی و حجت‌الاسلام‌والمسلمین مروی، تولیت آستان قدس رضوی، قدردانی کرد و گفت: بدون حمایت‌های ایشان و همکارانشان، برگزاری این مسابقات در چنین‌سطحی ممکن نبود.

مدیر اجرایی چهل‌ویکمین مسابقات بین‌المللی قرآن کریم با بیان اینکه این دوره از مسابقات با استقبال بی‌نظیری از سوی شرکت‌کنندگان و میهمانان مواجه شده است، افزود: شرکت‌کنندگان از کشور‌های مختلف جهان علاوه بر شرکت در مسابقات، فرصت زیارت بارگاه امام‌رضا(ع) را نیز پیدا کرده‌اند و این موضوع برای بسیاری از آن‌ها یک آرزوی دیرینه بوده است.

وی تأکید کرد: این مسابقات نه‌تنها یک رقابت قرآنی، بلکه فرصتی برای انتقال فرهنگ و معارف اسلامی به دیگر کشور‌هاست و شرکت‌کنندگان به عنوان سفیران فرهنگی، پیام‌های معنوی و قرآنی را به مردم کشور‌های خود منتقل خواهند کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->