وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش بودجه کمک به اوکراین از سوی پنتاگون در سال ۲۰۲۶ پاپ لئو: ناامید کننده است که می‌بینیم قوانین بین‌المللی دیگر الزام‌آور نیستند یک نماینده مجلس: صهیونیست‌ها در برنامه تغییر نظام و ایجاد ناآرامی در کشور شکست خوردند پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ادعایی درباره توافق آمریکا با چین دادستانی رژیم صهیونیستی با تعویق دو هفته‌ای جلسه دادگاه نتانیاهو مخالفت کرد رئیس جمهور فرانسه: هدف این است که دوباره شاهد ازسرگیری ارتقای هسته‌ای ایران نباشیم تلگراف نوشت: آمریکا و اسرائیل متحمل یک شکست تمام‌عیار شدند | برنامه هسته‌ای ایران دست‌نخورده باقی مانده است پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تبادل اطلاعات کاخ سفید با کنگره درباره ایران محدود می‌شود حادثه امنیتی مرگبار برای نظامیان صهیونیست در غزه (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات انفجار مهیب در باکو (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات جدیدی از عادی سازی روابط سوریه و رژیم صهیونیستی منتشر شد زد و خورد در تظاهرات شبانه علیه نتانیاهو در تل‌آویو (۶ تیر ۱۴۰۴) جاسوس اسرائیل در گیلان به دام افتاد (۶ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان برای احیای توافق هسته‌ای ایران اعلام آمادگی کرد عراقچی: آمریکا بود که مسیر مذاکره را به مسیر جنگ تبدیل کرد+ویدئو
سرخط خبرها

طعنه عراقچی به ترامپ | به‌جای کوچاندن فلسطینی‌ها، اسرائیلی‌ها را به گرینلند ببرید + فیلم

  • کد خبر: ۳۱۳۳۳۵
  • ۰۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۹
طعنه عراقچی به ترامپ | به‌جای کوچاندن فلسطینی‌ها، اسرائیلی‌ها را به گرینلند ببرید + فیلم
وزیر امور خارجه گفت: به‌جای فلسطینیان سعی کنید اسرائیلی‌ها را بیرون کنید؛ آن‌ها را به گرینلند ببرید تا بتوانید با یک تیر ۲ نشان بزنید.

به گزارش شهرآرانیوز، در پی اظهارات دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا که گفته توافق با ایران خوب خواهد بود، سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران در گفت‌وگویی در واکنش به آن بیان کرد که مشخصا کافی نخواهد بود و وضعیت در حال حاضر، بسیار دشوارتر از قبل است».

ترامپ در سال ۲۰۱۸ از توافق هسته‌ای ایران با قدرت‌های جهانی، از جمله آمریکا، به بهانه ناقص بودن آن خارج شد و با در پیش گرفتن سیاست «کارزار فشارحداکثری» تحریم‌های پیشین علیه ایران را که طی این توافق لغو شده بودند، بازگردانی کرده و تحریم‌های جدیدی را نیز علیه ایران اعمال کرد.

عراقچی در گفت‌وگویی اختصاصی با شبکه انگلیسی اسکای نیوز درباره تهدیدات علیه تاسیسات هسته‌ای ایران تاکید کرد: صراحتا گفته‌ایم هرگونه حمله به تاسیسات اتمی ما با پاسخی فوری و قاطع روبرو خواهد شد. اما فکر نمی‌کنم چنین کار دیوانه‌واری کنند. این کل منطقه را به فاجعه‌ای بسیار بد تبدیل می‌کند.

او در این گفت‌وگو در واکنش به ابراز تمایل ترامپ به توافق با ایران گفت که به‌رغم آمادگی او برای شنیدن صحبت‌های رئیس‌جمهور آمریکا، ترغیب کردن ایران به آغاز مذاکراتی تازه با آمریکا برای توافقی دیگر، با توجه به آنچه برای توافق سال ۲۰۱۵ رخ داد، نیازمند اقدامات بیشتری است.

وزیر امور خارجه ایران بیان کرد: وضعیت کنونی متفاوت و بسیار دشوارتر از قبلی است. طرف مقابل باید اقدامات زیادی برای جلب اعتماد ما انجام دهد. ما چیزی جز کلمه «خوب» نشنیده‌ایم و مشخص است که این کافی نیست.

عراقچی در پاسخ به سوال «دومینیک وَگ‌هورن» خبرنگار ارشد اسکای نیوز مبنی بر اینکه «شما آماده هستید که به ترامپ شانسی بدهید که حداقل به آنچه می‌گوید گوش دهید»، گفت: بله، البته.

او در پاسخ به سوال خبرنگار انگلیسی درباره اینکه «اگر او چیزهای درستی بگوید و با احترام به سمت شما بیاید، شما با ترامپ گفت‌وگو می‌کنید؟»، گفت: در این صورت، ما تصمیم می‌گیریم. من به شما نمی‌گویم که هر چیزی که او می‌گوید را رد می‌کنیم.

او در بخش دیگری از این گفت‌وگو در واکنش به ایده ترامپ برای غزه پساجنگ، مبنی بر انتقال مردم غزه به کشورهای دیگر به طور موقت و طولانی‌مدت به بهانه بازسازی این منطقه جنگ‌زده، با کنایه به چشم‌داشت ترامپ به خریداری جزیره گرینلند که تحت حاکمیت دانمارک قرار دارد و در شمالگان واقع شده، گفت: پیشنهاد من چیز دیگری است. به جای فلسطینی‌ها، اسرائیلی‌ها را اخراج و به گرینلند فرستاده شوند تا با یک تیر دو نشان بزنند.

وزیر امور خارجه ایران در ادامه این گفت‌وگو در پاسخ به سوالی درباره تاثیر درگیری‌ها با رژیم صهیونیستی بر گروه‌های مقاومت منطقه، از جمله حزب‌الله لبنان و حماس گفت: حماس و حزب‌الله آسیب دیده‌اند. اما در عین حال، در حال بازسازی خود هستند. چراکه همان طور که قبلا گفته‌ام، این یک جنبش فکری، یک تفکر، یک هدف و آرمانی است که همواره وجود خواهد داشت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->