انتخابات شورا‌ها ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد حماس از یمن به دلیل حملات ارتش این کشور به عمق اراضی اشغالی تشکر کرد پرواز جنگنده‌های ترکیه در نزدیکی محل حمله هوایی اسرائیل به کاخ ریاست جمهوری سوریه جزئیات سفر عراقچی به پاکستان اعلام شد یحیی سریع: با موشک هایپرسونیک فرودگاه بن‌گوریون را هدف قرار دادیم + ویدئو فرمانده‌ کل سپاه: آشکارا دربرابر حریف در میدان می‌ایستیم پوتین: عملیات در اوکراین، بدون تسلیحات اتمی هم تکمیل می‌شود بازداشت ۷ ایرانی به ظن جرائم تروریستی در لندن سفر قریب‌الوقوع شی جین‌پینگ به مسکو رئیس‌جمهور در آیین تجلیل از معلمان نمونه کشور شرکت کرد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس امور سیاست خارجی و بین‌الملل دفتر رئیس‌جمهور منصوب شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور منصوب شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیم جونگ اون: انقلاب دوم زرهی در راه است قالیباف در همایش بین‌المللی علوم انسانی اسلامی: پیروزی انقلاب اسلامی امر ملی را احیا کرد و مردم را به مرکز ثقل اداره کشور آورد رهبر معظم انقلاب اسلامی: حج تنها فریضه‌ای است که شکل و ظاهر و ترکیب آن صد در صد سیاسی است + ویدئو (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) خانواده‌های اسرای صهیونیست خواستار سرنگونی کابینه نتانیاهو شدند (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مخالفت اوکراین با آتش بس یک تهدید مستقیم برای مهمانان خارجی مسکو است رژیم صهیونیستی آماده عملیات گسترده در نوار غزه (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی در تدارک حمله گسترده به سوریه واکنش برلین به دخالت مقامات آمریکایی در سیاست داخلی آلمان لغو سفر نتانیاهو به جمهوری آذربایجان پاسخ رهبر معظم انقلاب به سؤالی درباره پوشیدن لباس آمریکایی رژیم صهیونیستی به یک خودرو در جنوب لبنان حمله پهپادی کرد (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۲ نظامی صهیونیست در رفح کشته شدند (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ با سران کشور‌های خلیج فارس دیدار می‌کند عراقچی به پاکستان و هند سفر می‌کند استعفای نخست‌وزیر وابسته به عربستان در یمن رئیس‌جمهور به مشهد می‌آید| اعلام جزئیات برنامه‌های دهه کرامت ۱۴۰۴ در مشهد+ فیلم
سرخط خبرها

طعنه عراقچی به ترامپ | به‌جای کوچاندن فلسطینی‌ها، اسرائیلی‌ها را به گرینلند ببرید + فیلم

  • کد خبر: ۳۱۳۳۳۵
  • ۰۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۹
طعنه عراقچی به ترامپ | به‌جای کوچاندن فلسطینی‌ها، اسرائیلی‌ها را به گرینلند ببرید + فیلم
وزیر امور خارجه گفت: به‌جای فلسطینیان سعی کنید اسرائیلی‌ها را بیرون کنید؛ آن‌ها را به گرینلند ببرید تا بتوانید با یک تیر ۲ نشان بزنید.

به گزارش شهرآرانیوز، در پی اظهارات دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا که گفته توافق با ایران خوب خواهد بود، سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران در گفت‌وگویی در واکنش به آن بیان کرد که مشخصا کافی نخواهد بود و وضعیت در حال حاضر، بسیار دشوارتر از قبل است».

ترامپ در سال ۲۰۱۸ از توافق هسته‌ای ایران با قدرت‌های جهانی، از جمله آمریکا، به بهانه ناقص بودن آن خارج شد و با در پیش گرفتن سیاست «کارزار فشارحداکثری» تحریم‌های پیشین علیه ایران را که طی این توافق لغو شده بودند، بازگردانی کرده و تحریم‌های جدیدی را نیز علیه ایران اعمال کرد.

عراقچی در گفت‌وگویی اختصاصی با شبکه انگلیسی اسکای نیوز درباره تهدیدات علیه تاسیسات هسته‌ای ایران تاکید کرد: صراحتا گفته‌ایم هرگونه حمله به تاسیسات اتمی ما با پاسخی فوری و قاطع روبرو خواهد شد. اما فکر نمی‌کنم چنین کار دیوانه‌واری کنند. این کل منطقه را به فاجعه‌ای بسیار بد تبدیل می‌کند.

او در این گفت‌وگو در واکنش به ابراز تمایل ترامپ به توافق با ایران گفت که به‌رغم آمادگی او برای شنیدن صحبت‌های رئیس‌جمهور آمریکا، ترغیب کردن ایران به آغاز مذاکراتی تازه با آمریکا برای توافقی دیگر، با توجه به آنچه برای توافق سال ۲۰۱۵ رخ داد، نیازمند اقدامات بیشتری است.

وزیر امور خارجه ایران بیان کرد: وضعیت کنونی متفاوت و بسیار دشوارتر از قبلی است. طرف مقابل باید اقدامات زیادی برای جلب اعتماد ما انجام دهد. ما چیزی جز کلمه «خوب» نشنیده‌ایم و مشخص است که این کافی نیست.

عراقچی در پاسخ به سوال «دومینیک وَگ‌هورن» خبرنگار ارشد اسکای نیوز مبنی بر اینکه «شما آماده هستید که به ترامپ شانسی بدهید که حداقل به آنچه می‌گوید گوش دهید»، گفت: بله، البته.

او در پاسخ به سوال خبرنگار انگلیسی درباره اینکه «اگر او چیزهای درستی بگوید و با احترام به سمت شما بیاید، شما با ترامپ گفت‌وگو می‌کنید؟»، گفت: در این صورت، ما تصمیم می‌گیریم. من به شما نمی‌گویم که هر چیزی که او می‌گوید را رد می‌کنیم.

او در بخش دیگری از این گفت‌وگو در واکنش به ایده ترامپ برای غزه پساجنگ، مبنی بر انتقال مردم غزه به کشورهای دیگر به طور موقت و طولانی‌مدت به بهانه بازسازی این منطقه جنگ‌زده، با کنایه به چشم‌داشت ترامپ به خریداری جزیره گرینلند که تحت حاکمیت دانمارک قرار دارد و در شمالگان واقع شده، گفت: پیشنهاد من چیز دیگری است. به جای فلسطینی‌ها، اسرائیلی‌ها را اخراج و به گرینلند فرستاده شوند تا با یک تیر دو نشان بزنند.

وزیر امور خارجه ایران در ادامه این گفت‌وگو در پاسخ به سوالی درباره تاثیر درگیری‌ها با رژیم صهیونیستی بر گروه‌های مقاومت منطقه، از جمله حزب‌الله لبنان و حماس گفت: حماس و حزب‌الله آسیب دیده‌اند. اما در عین حال، در حال بازسازی خود هستند. چراکه همان طور که قبلا گفته‌ام، این یک جنبش فکری، یک تفکر، یک هدف و آرمانی است که همواره وجود خواهد داشت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->