عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است فرصت یک ماهه برای مشمولان نظام وظیفه غیرغایب به دلیل تأخیر در اعلام نتایج کنکور آذری: گروه و جناح های سیاسی به جای تفرقه، همدل و همسو برای خدمت به کشور تلاش کنند سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح با اقتدار به آمریکا و اسرائیل پاسخ دادند مروری کوتاه بر زندگی حاج علی شمقدری یار دیرین مقام معظم رهبری رئیس دولت موقت سوریه: مذاکرات با اسرائیل احتمالا به‌زودی به نتیجه می‌رسد محسنی ثانی: تنها راه توقف ماشین جنگی صهیونیست‌ها است، اتحاد کشورهای اسلامی است رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس در غزه، پنجشنبه در شورای امنیت مقام نظامی سابق رژیم صهیونیستی درباره سیاست‌های نتانیاهو هشدار داد نگاهی به برخی اظهارات شتاب زده در توافق قاهره تایید حکم قصاص نفس قاتل پزشک یاسوجی در دیوان عالی کشور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان در دیدار با وزیر انرژی روسیه: مانعی بر سر راه همکاری دو کشور وجود ندارد ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد
سرخط خبرها

مخبر: برای تبدیل‌شدن به ۱۰ کشور برتر هوش مصنوعی، باید در توسعه این فناوری جدی‌تر و هدفمندتر عمل کرد + فیلم

  • کد خبر: ۳۱۳۴۳۵
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۶
مخبر: برای تبدیل‌شدن به ۱۰ کشور برتر هوش مصنوعی، باید در توسعه این فناوری جدی‌تر و هدفمندتر عمل کرد + فیلم
مشاور و دستیار رهبر انقلاب گفت: افق ایران پیشرفته در هوش مصنوعی، قرارگرفتن در میان ۱۰ کشور اول دنیا در این مسئله ترسیم شده است؛ بنابراین سرمایه‌گذاری در توسعه دانش و فناوری هوش مصنوعی از اهمیت ویژه‌ای در حفظ استقلال و تأمین پیشرفت کشور دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد مخبر در همایش بین‌المللی هوش مصنوعی و تمدن آینده که امروز (۱۰ بهمن ۱۴۰۳) برگزار شد، اظهار کرد: امام خمینی (ره) مثلث مردم و اسلام و رهبری را شکل داده بود که این روش و شیوه در حل همه مسائل می‌تواند به ما کمک کند. همه مولفه‌های قدرت امروز با سرعت در حل تغییر و تحول هستند.

وی افزود: ما درسی که از بعثت و بحث انقلاب اسلامی می‌گیریم این است که ما با تکیه به مردم می‌توانیم به هدف خودمان برسیم.

مشاور و دستیار رهبر انقلاب با بیان اینکه در همین قضیه علومی که دارد اتفاق می‌افتد و از جمله بحث هوش مصنوعی ما حتماً باید تکیه‌گاهمان مردم باشند، گفت: جوانان تلاشگر و نخبه و دانا و دلسوز و مصمم می‌توانند این قضیه را حل کنند؛ امکان اجرایی آن در دولت و تشکیلات حاکمیتی، نیست کما اینکه در بخشی از کار‌هایی که به مردم ارجاع دادیم و مردم را واسطه قرار دادیم و نقش اصلی را به مردم دادیم موفق بودیم.

مخبر در ادامه عنوان کرد: ما در طول این چهل و چند سال انقلاب مواجه بودیم هیچ مسئله‌ای بدون حضور مردم حل نشده؛ خود انقلاب و جنگ توسط مردم حل شد، حوادثی که در کشور ایجاد شد و اتفاق افتاد توسط مردم حل شد؛ این مسائل علمی روز و این تحولات روز را هم باید به مردم بدهیم.

وی افزود: مقام معظم رهبری هشدار می‌دهند که کشور‌هایی که در حوزه هوش مصنوعی عقب بمانند ممکن است سرنوشتی مشابه کشور‌های مستعمره دوران انقلاب صنعتی را تجربه کنند. رقابت در عرصه هوش مصنوعی به میدان اصلی نبرد میان ابرقدرت‌های فناوری به ویژه آمریکا و چین تبدیل شده است و کشور‌های پیشرو در این زمینه تلاش می‌کنند توانمندی‌های خود را حفظ کنند.

مشاور و دستیار رهبر انقلاب در ادامه گفت: رهبری انقلاب تاکید دارند هوش مصنوعی نه تنها نقش حیاتی در اداره آینده دنیا خواهد داشت بلکه عدم پیشرفت در این زمینه می‌تواند منجر به وابستگی به بیگانگان شود. افق ایران پیشرفته در هوش مصنوعی قرار گرفتن در میان ۱۰ کشور اول دنیا در این مسئله ترسیم شده است؛ بنابراین سرمایه‌گذاری در توسعه دانش و فناوری هوش مصنوعی از اهمیت ویژه‌ای در حفظ استقلال و تامین پیشرفت کشور دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->