سخنگوی دولت: حذف ۳ دهک بالا در سال ۱۴۰۴ | تحت فشار حداکثری، مذاکره نمی‌کنیم + ویدئو استاندار خراسان رضوی: روزانه حدود ۱۸۰۰ تبعه غیرمجاز از مرز خارج می‌شوند | لزوم یکسان‌سازی وضعیت اقتصادی دو طرف مرز ایران و افغانستان انتقاد عارف از عدم رسیدگی لازم دولت‌ها به خوزستان در سال‌های اخیر وزیر نفت در صحن علنی مجلس: ناترازی انرژی دستاورد ۶ ماه گذشته نیست استاندار خراسان رضوی: تلاش ما باید فراهم‌کردن زمینه برگشت معتادان متجاهر به زندگی عادی باشد نایب‌رئیس کمیسیون عمران مجلس: وزارت راه، ثروتمندترین وزارتخانه کشور است آخرین اخبار از پروژه انسداد مرز‌های شرقی (۱۴ اسفند ۱۴۰۳) حمله شبانه جنگنده‌های رژیم اسرائیل به مرز لبنان و سوریه (۱۴ اسفند ۱۴۰۳) آمریکا بسته پیشنهادی کاهش تحریم‌های روسیه را برای مذاکره آماده می‌کند حماس: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی نمی‌ترسیم ترامپ: مقاومت زلنسکی دربرابر توافق صلح را تحمل نمی‌کنیم دعوت از وزیر صنعت تاجیکستان برای شرکت در ایران اکسپو ۲۰۲۵ رژیم صهیونیستی تهدید کرد: ازسرگیری جنگ در نوار غزه اردوغان: امنیت اروپا بدون ترکیه محقق نمی‌شود انفجار در البوکمال سوریه ۳ کشته و ۲۰ زخمی برجای گذاشت (۱۳ اسفند ۱۴۰۳) نتانیاهو: با حمایت ترامپ برای جنگ آماده می‌شویم روسیه کشتی باری حامل تسلیحات انگلیسی در بندر اودسا را هدف حمله موشکی قرار داد زلنسکی حاضر به گفت‌وگوی دوباره با ترامپ شد آوارگی ۲۰ هزار فلسطینی در کرانه باختری سخنگوی دولت به ادعا‌ها و شایعات درباره تغییرات کابینه واکنش نشان داد (۱۳ اسفند ۱۴۰۳) رئیس‌جمهور لبنان وارد عربستان شد (۱۳ اسفند ۱۴۰۳) ترامپ: خاک اوکراین را به پوتین نمی‌دهم گروسی: تمایل ترامپ برای توافق هسته ای با ایران نشانه‌ای مهم است آیت‌الله علم‌الهدی: رهبری با استدلال و استناد قرآنی مذاکره با آمریکا را صحیح ندانستند حکم پرونده فساد چای دبش صادر شد | وزرای اسبق دولت سیزدهم به حبس محکوم شدند گروسی مدعی شد: ذخایر اورانیوم با خلوص ۶۰ درصدی ایران به ۲۷۵ کیلوگرم افزایش یافته است جوزف عون عازم عربستان شد (۱۳ اسفند ۱۴۰۳) آغاز نشست فصلی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
سرخط خبرها

نماینده مجلس دوما: گرینلند به روسیه ملحق شود

  • کد خبر: ۳۱۳۵۱۹
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۸
نماینده مجلس دوما: گرینلند به روسیه ملحق شود
در حالی که واکنش‌ها به سخنان دونالد ترامپ درباره گرینلند ادامه دارد، نماینده مجلس دومای دولتی ویتالی میلونوف پیشنهاد داد که این منطقه به مسکو بپیوندد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «گرینلندی‌های بومی با لهجه‌ای مشترک با زبان روسیه سخن می‌گویند.» میلونوف این حرف را زد.

قانونگذار مجلس دومای دولتی اعلام کرد، مردم بومی گرینلند و جمعیت اینوئیت (ساکنان بخش‌هایی از سیبری) روسیه به زبان‌های مرتبط به هم سخن می‌گویند.

گرینلند یک قلمرو وابسته به پادشاهی دانمارک است که در سال ۱۹۷۹ به آن وضعیت خودمختاری اعطا شده است.

به گزارش راشاتودی، میلونوف به دلیل حمایت سرسختانه از «ارزش‌های سنتی روسیه» و مخالفت صریح با آنچه او «انحطاط غرب» می‌خواند، شناخته می‌شود.

قانونگذار دومای دولتی به سخنان رئیس‌جمهور آمریکا علیه کانادا و اظهاراتش درباره الحاق گرینلند به این کشور واکنش نشان داد.

او گفت: «ما اظهارات دونالد ترامپ را شنیده‌ایم که کانادا در واقع فقیرترین و فقیرترین ایالت آمریکا است که کاملاً به ایالات متحده وابسته است. ایالات متحده خود در عمیق‌ترین بحران اقتصادی و سیاسی است که در نتیجه حکومت جو بایدن به وجود آمد.»

میلونوف اعلام کرد که روسیه «تنها کشور عادی با اقتصاد و نظام سیاسی باثبات» است که می‌تواند از گرینلندی‌های بومی حمایت کند.

او ضمن ارائه پیشنهاد الحاق گرینلند به روسیه، گفت که بومیان گرینلندی با اینوئیت (ساکنان بخش‌هایی از سیبری روسیه) یک «گروه قومی مشترک» هستند و «به لهجه‌ای از یک زبان صحبت می‌کنند.»

طبق داده‌های سازمان ملل، حدود ۷۰ درصد از جمعیت تقریباً ۶۰۰۰۰ نفری گرینلند، به زبان اسکیمو-آلیوت (خانواده زبان‌های اسکیموها) حرف می‌زنند. پیش از این، زبان‌شناسان مرکز زبان دانشگاه کمبریج گفته‌اند که گرینلند نزدیک‌ترین ارتباط را با زبان رایج در سیبری دارد.

نخست‌وزیر گرینلند موت اگده در واکنش به اظهارات ترامپ که مدعی شده بود مردم گرینلند عاشق پیوستن به آمریکا هستند، اعلام کرد که این جزیره به دنبال استقلال و برگزاری همه‌پرسی است.

اگده افزود: «گرینلند برای مردم گرینلند است. ما نمی‌خواهیم دانمارکی باشیم، نمی‌خواهیم آمریکایی باشیم.»

به دنبال اظهارات ترامپ و طرح برخی ادعا‌ها درباره احتمال توسل آمریکا به اقدام نظامی، وزیر خارجه فرانسه اعلام کرد که پاریس آماده اعزام نیروی نظامی به گرینلند برای مقابله با آمریکا است.

قانونگذار روس پیشنهاد تشکیل «جمهوری خلق گرینلند» را داد و مدعی شد که گرینلند به حمایت روسیه نیاز دارد.

منبع: فارس

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->