ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است هشدار کویت درباره عواقب تجاوزات اسرائیل اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها نیازمند اتخاذ «تدابیر ویژه» است واکنش وزارت امور خارجه به اقدام اکوادور علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اردوغان: اقدامات اسرائیل محکوم به شکست است پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای امضای ۷۵۰۰ اسرائیلی پای طومار صلح | کشور فلسطین را به رسمیت بشناسید مشارکت روسیه در تدوین قطعنامه ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای وزیر جنگ سابق اسرائیل: عملیات «پیجرها» زودتر از موعد اجرا شد عراقچی: با رویکردی مسئولانه وارد گفت‌و‌گو با آژانس شده‌ایم اتحادیه اروپا ادعا‌های خود درباره برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد واکنش روسیه به ایده منطقه پرواز ممنوع بر فراز اوکراین تلاش بنگاه دروغ‌پراکنی اینترنشنال برای بحران‌سازی | تاریخ بیانیه آلمان تحریف شد تجمع معترضان انگلیسی به سفر ترامپ + عکس (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) عبور آمار شهدای حملات اسرائیل به غزه از مرز ۶۵ هزار نفر (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آمریکا، ۴ گروه مقاومت عراقی را تروریست نامید روسیه برای مذاکره با اوکراین اعلام آمادگی کرد صدای انفجار در نزدیکی فرودگاه حلب شنیده شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) حمله موشکی جدید یمن به اراضی اشغالی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پزشکیان: رمز بقای انقلاب امید است | مشکل امروز کشور، اشکال‌تراشیِ بدون آگاهی از مسائل است + فیلم

  • کد خبر: ۳۱۳۹۴۹
  • ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۳
پزشکیان: رمز بقای انقلاب امید است | مشکل امروز کشور، اشکال‌تراشیِ بدون آگاهی از مسائل است + فیلم
رئیس‌جمهور کشورمان گفت: رمز بقای انقلاب اسلامی، امید و اجتناب از یاس و ناامیدی است.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان با در مراسم تجدید بیعت اعضای هیئت دولت با آرمان‌های امام راحل در حرم بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران با قرائت خلاصه‌ای از وصیت‌نامه امام (ره)، گفت: راهی که باید برویم همان راهی است که امام جلوی پایمان قرار داده است.

وی در ادامه با قرائت بخش‌هایی از وصیت‌نامه امام راحل، گفت: امام در وصیت‌نامه خود به موارد بسیاری تاکید دارند.

رئیس‌جمهور در ادامه با بیان اینکه نهج‌البلاغه بعد از قرآن بزرگترین کتاب رهایی بخش بشر است، تصریح کرد: ما مفتخریم که این کتاب از ائمه معصومین ماست. تشکیل حکومت عدل یکی از ابعاد این کتاب است. می‌خواهیم مقاصد قرآن و سنت را پیاده کنیم. حضرت علی (ع) در نهج‌البلاغه بر وحدت، انسجام و اطاعت از خدا و رسول و همدلی و برادری تاکید دارند.

وی با تاکید بر اینکه رمز بقای امروز امید و توکل است، اظهارکرد: عده‌ای دین را افیون توده‌ها یا اصلاح شخصی است در حالی امام تاکید داشتند قسط و عدل و جلوگیری از ستم و حکومت جابرانه و آزادی بر معیار عقل و استقلال و خودکفایی، محدود به یک دوره تاریخی نیست، بلکه به همه زمینه‌ها تعلق دارد و دین هم متعلق به همه بشریت است. عقل و کتاب در طول تاریخ منسوخ و محدود نمی‌شوند. ما گرفتار این هستیم که اشکال می‌گیرند در حالی نمی‌دانند که ما در حال انجام چه کاری هستیم. نباید بی‌خود برای مردم اشکال‌تراشی کرد.

پزشکیان ادامه داد: دانستن قدر ملت و خدمت‌گذاری به محرومان و مستعضفعان توسط مجلس و دولت همواره مورد تاکید امام امت بود. توطئه‌ها به دنبال ایجاد تفرقه بین توده‌های مردم با روحانیت و مسوولان است. به خودمان، مردم‌مان و توانمندی‌هایمان باید اتکا کنیم و باور کنیم چیزی از غربی‌ها کمتر نداریم. به دست گرفتن مراکز تعلیم و تربیت خصوصا دانشگاه‌ها، باید ملاک کار قرار گیرد. خدا کمک کند تا شرمنده، امام نشویم.

رئیس‌جمهور در ادامه تصریح کرد: وصیت امام (ره) به قوه مجریه این بود که مستضعفان فراموش نشوند و مسوولان پشتیبانی مردم را یادشان نرود. امام بر پرهیز از نژادپرستی و دادن دست برادری به مسلمانان در کشور‌های مسلمان، تاکید کردند. ایشان بر برادری و برابری مسلمانان تاکید داشتند. عده‌ای مرتبا شکایت می‌کنند، اما کمک نمی‌کنند در حالی که امام می‌فرمودند باید به جای شکایت کردن از دولت حمایت کرد و به او کمک کرد. امام در عین حال تاکید داشتند مشکلات یک شبه حل نمی‌شود.

پزشکیان در ادامه گفت: توصیه بر وحدت، انسجام و یکدلی برداشتی است که بنده از وصیت‌نامه امام داشتم. مشکل ما این است که کتاب را برای کتاب می‌خوانیم، نه برای زندگی کردن طبق دستورات و فرمایشان آن. زمانی که دانشگاه بودم، وقتی دانشجویان می‌خواستیم با هم بحث کنیم اول درباره جهانبینی و دیدگاه‌هایمان با هم بحث می‌کردیم. زمین و آسمان، حساب و کتاب دارد به همین دلیل به انسان تاکید دارد که بر اساس وزن هر شخص با آن برخورد شود. ما باید بیدار شویم تا بر مبنای عدالت و حق رفتار کنیم و حقوق کسی را ضایع نکنیم. متاسفانه کتاب را می‌خوانیم، اما خارج از قسط و عدل و میزان عمل می‌کنیم.

رئیس جمهور همچنین با اشاره به وصیت‌نامه حضرت امیرالمومنین علی (ع)، گفت: وصیت‌نامه حضرت علی (ع) یک ورق است و ایشان بر بخشش و بذر و حمایت کردن از یکدیگر تاکید دارند. بیشتر صحبت‌هایی که انسان می‌شنود، پراکندگی و دوری از یکدیگر است. بار‌ها گفته‌ام و باز هم تکرار می‌کنم، همان سخن حضرت امیر را که فرمودند: مسلمانان برادر یکدیگر و ید واحده هستند. نفرمود مومنان با هم برادرند بلکه فرمود مسلمانان با یکدیگر برادرند.

پزشکیان گفت: در کنار مرقد امام بزرگوار یادآوری می‌کنم که این مردم هستند که ما را به این جا رساندند. تاکید می‌کنم مشکلات و گرفتاری‌هایمان را با تلاش، یاری یکدیگر، پشیبانی مردم بزرگوار و راهنمایی‌های رهبر بزرگوار از سر راه بر می‌داریم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->