۲۵ هزار بسته تحصیلی به دانش‌آموزان نیازمند اهدا شد + فیلم دیوار ندبه چیست و پیامبر اسلام(ص) چه ارتباطی با این دیوار دارند؟ برپایی نمایشگاه عکس «شکوه قم در قاب تاریخ» در قم نقش خانواده در پرورش نسل آینده از دیدگاه امام رضا(ع) خاطره‌ای که ده سال حاجی‌زاده را در لیست شهدا نگاه داشت برپایی دوره‌های آموزش عمومی قرآن کریم در مساجد سراسر کشور آموزش سواد رسانه‌‌ای در مساجد مشهد بیست‌و‌دومین جشنواره فرهنگی‌هنری امام‌رضا(ع) در ۳۱ استان برگزار می‌شود اجرای طرح مساجد جامعه‌پرداز در مشهد ماجرای یک بانوی تونسی و قرآنی که به مشهد رسید | وقتی شفای یک بیمار به هنر پیوند خورد دیدار تولیت آستان قدس رضوی با خانواده آتش نشان فداکار مشهدی به من مشورت بدهید! کلید طلایی برای ساختن سرنوشتی روشن | مروری بر فواید مشورت در زندگی وقف، از سنت دیروز تا موتور توسعه امروز آیت‌الله علم‌الهدی: مجتمع‌های آموزشی ویژه بانوان درمناطق حاشیه‌ای برای جذب نسل جوان ایجاد شود آزادی ۱۵۰۰ زندانی خراسان رضوی به مناسبت سالروز میلاد پیامبراسلام(ص) | آغاز پویش «به عشق پیامبر(ص) می‌بخشم» + فیلم نماز باران در حرم مطهر امام‌رضا(ع) اقامه شد هجرت تاریخی حضرت معصومه(س) به قم و پیام‌های ماندگار آن برای جهان اسلام خراسان رضوی، پیشگام در بهره‌برداری از انرژی خورشیدی و طرح‌های نوین آبیاری با سرمایه وقف رشد فکری و ایجاد نشاط اجتماعی به سبک پیامبر مهربانی | بررسی جلوه‌ها و آثار مشورت در سیره پیامبر ختمی‌مرتبت(ص)
سرخط خبرها

دین‌گریزی برخی از جوانان ربطی به حکومت دینی ندارد

  • کد خبر: ۳۱۵۰۳۶
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۹
دین‌گریزی برخی از جوانان ربطی به حکومت دینی ندارد
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه تأکید کرد: دور شدن برخی جوانان از دین را معلول نظام اسلامی ندانیم، ضعف مدیریت، عملکرد مسؤلان و سوء استفاده فرصت‌طلبان، ربطی به حکومت دینی ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله محمدجواد فاضل لنکرانی، در مراسم گرامیداشت اعیاد شعبانیه و بزرگداشت ایام الله پیروزی انقلاب اسلامی که با حضور جمعی از اساتید، فضلا و طلاب در مسجد مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) قم برگزار شد، ضمن تبریک اعیاد بزرگ شعبانیه و دهه مبارک فجر گفت: انقلاب اسلامی تولدیافته از حوزه علمیه و به بیان دیگر مولود دین است، در این دهه فجر مسئولان اجرایی و سران قوا باید گزارش دستاورد‌ها و پیشرفت‌های انقلاب را دهند و آسیب‌ها را نیز بیان کنند، اما مراکز علمی و نخبگان هم باید به مقتضای وظایف علمی و دینی خود مسائل انقلاب را دنبال کنند.

رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) افزود: همان‌طور که انزال کتب و ارسال رسل عنایت خدا بود، انقلاب اسلامی ایران نیز حقیقتاً یک عنایت خاص خدا بر مردم ایران و بشریت معاصر بود که نیاز به تبیین دارد.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه ادامه داد: واقعاً شکل‌گیری این نظام و انقلاب در حد یک معجزه بود؛ با آن شرایطی که رژیم پهلوی داشت اصلاً چنین حادثه‌‎ای غیر قابل تصور بود، اما این قدرت دین بود که مردم را اینچنین پای کار نظام و شکل‌گیری آن قرار داد چرا که دین الهی یک پیوند عمیق با فطرت بشر دارد.

آیت‌الله فاضل لنکرانی گفت: امام راحل از قدرت دین استفاده کرد و فریاد رسای ایشان که توجه آحاد مردم را به خود جلب نمود، این بود که دین در خطر زوال و نابودی است. مردم اولین صدایی که شنیدند همین بود؛ امام راحل فریاد دین را برآورد و این سیل خروشان مردمی برای یک هدف مشترک به میدان آمدند.

وی افزود: با شکل‌گیری انقلاب اسلامی یک بعد از ابعاد مستور دین احیا شد و آن نگاه جامع به دین بود؛ امام راحل مسئله ولایت و حکومت خدا را مطرح کرد، اینکه هیچ موجودی بر بشر ولایت ندارد مگر خداوند یا کسانی که از سوی خدا تعیین شده‌اند، امام راحل (ره)، مردم و نظرات آنان را در امر حکومت سهیم کرد و کلاً یک نوع جدید از حکومت ارائه کردند که اصلاً نظیر ندارد، این کار تنها از یک فقیه بر می‌آید.

رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) با انتقاد از کسانی که قائل به جدایی دین از سیاست و حکومت هستند، تأکید کرد: کسانی که معتقدند اسلام حکومت ندارد، یک تأمل جدید در قرآن کنند؛ قرآن کریم تأکید بر اقامه دین می‌کند، دو رسالت مهم انبیا یکی تبیین دین و دوم اقامه دین در جامعه بوده است، آنچه تحملش بر مشرکان سنگین بود، این حقیقت اجرای دین و تشکیل حکومت دینی بود نه صرف بیان دین، امام راحل واقعاً این حقیقت را با تشکیل حکومت دینی برای جامعه و بشر امروز آشکار کرد.

وی در پایان گفت: با انقلاب اسلامی، اسلام مجدداً به دنیا ارائه شد، لذا باید انصاف داشت و دور شدن برخی جوانان از دین را معلول نظام اسلامی ندانیم، ضعف مدیریت، عملکرد مسؤلان و سوء استفاده فرصت‌طلبان ربطی به حکومت دینی ندارد. امروز فضای مجازی هیولایی شده که هیچ خانواده‌ای را سالم نمی‌گذارد، لذا نباید این قضاوت نادرست را انجام داد؛ اگر انقلاب اسلامی نبود مگر امروز اثری از مسجد و محراب و قرآن و دین بود؟

منبع: ایکنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->