۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دبیر قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه انقلاب اسلامی: ۱۳۰ طرح راهبردی تا پایان این هفته در خراسان رضوی افتتاح می‌شود

  • کد خبر: ۳۱۴۰۲۰
  • ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۱
دبیر قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه انقلاب اسلامی: ۱۳۰ طرح راهبردی تا پایان این هفته در خراسان رضوی افتتاح می‌شود
دبیر قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: به موازات افتتاح ۳۳۰ پروژه، بیش از ۱۳۰ طرح راهبردی دیگر نیز مشتمل بر اعطای جهیزیه و تسهیل ازدواج، آب‌رسانی، جاده‌سازی، پروژه‌های امنیتی و اشتغال‌زایی در استان خراسان رضوی در دست اجراست که همگی تا پایان هفته آینده به بهره‌برداری می‌رسند.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سیدضیاءالدین حزنی در آیین افتتاح ۳۳۰ پروژه محرومیت‌زدایی در استان خراسان رضوی که صبح امروز (شنبه، ۱۳ بهمن ۱۴۰۳) با عنوان «فجر مهربانی» در تالار همایش‌های اداره کل بهزیستی استان برگزار شد، با اشاره به چشم‌انداز فعالیت‌های محرومیت‌زدایی سپاه در مناطق محروم خراسان رضوی، اظهار کرد: این تکلیف پاسداران انقلاب اسلامی است که خدمت به مردم را به شکل‌های مختلف آن در دستورکار قرار دهند و همان‌طورکه در شرایط جنگی، این خدمت به انقلاب در قالب دفاع از تمامیت ارضی و ایجاد بازدارندگی مطرح است، در شرایط غیرجنگی هم با محرومیت‌زدایی از مناطق مرزی، محروم، کم‌برخوردار، حاشیه‌شهری و حساس کشور بازتعریف می‌شود.

وی افزود: هم‌اکنون به موازات افتتاح این ۳۳۰ پروژه، بیش از ۱۳۰ طرح راهبردی دیگر نیز مشتمل بر اعطای جهیزیه و تسهیل ازدواج، آب‌رسانی، جاده‌سازی، پروژه‌های امنیتی و اشتغال‌زایی در استان خراسان رضوی در دست اجراست که همگی تا پایان هفته آینده به بهره‌برداری می‌رسند. بخشی از این طرح‌ها با میدان‌داری واحد سپاه پاسداران و به عاملیت قرارگاه اجتماعی شهید برونسی یا قرارگاه منطقه‌ای ثامن‌الائمه(ع) دنبال می‌شود و بخش دیگری با مشارکت نهاد‌های مسئول دولتی همچون بهزیستی، کمیته امداد امام‌خمینی(ره) و ادارات راه و شهرسازی، بنیاد مسکن و مجموعه‌های دیگر درحال پیگیری است.

دبیر قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: یک جنبه فعالیت مهم در این حوزه، حمایت از اقشار مختلف جامعه معلولان و به‌خصوص معلولان محروم و کم‌درآمدی است که به‌تازگی در دستورکار قرار گرفته و بر همین اساس، فقط در دوسال گذشته بالغ بر ۸۰ میلیارد ریال به تأمین ویلچر برای این عزیزان اختصاص یافته است. این حوزه از جمله مواردی است که در جلسات هم‌اندیشی با نهاد‌های اجرایی در اولویت اجرا قرار گرفت و باور ما این است که چنین اقداماتی هم از نظر تنوع زمینه‌های فعالیت و هم اقلام اهدایی گسترش خواهد یافت.

۱۹ میلیارد تومان اعتبار حمایتی سپاه برای خراسان رضوی

مهدی برجی نیز در ادامه این نشست از تخصیص بسته اعتباری ویژه سپاه پاسداران به این اداره کل برای تکمیل طرح‌های زیرساختی و حمایت از اقشار مددجویان خبر داد و تصریح کرد: سازمان بهزیستی مولود انقلاب اسلامی است و دوشادوش کمیته امداد امام‌خمینی(ره)، مأموریت‌های ذاتی خود را در حمایت از اقشار نیازمند، جامعه معلولان و رده‌های مختلف جامعه هدف دنبال می‌کند. از ابتدای پیروزی انقلاب و همان سال ۱۳۵۹ که این نهاد خدمت‌رسان با تلاش‌های شهید فیاض‌بخش شکل رسمی به خود گرفت، خدمت به محروم‌ترین و آسیب‌پذیرترین اقشار جامعه در دستورکار بهزیستی بوده و این از مفاخر انقلاب اسلامی است که به عاملیت سازمان بهزیستی و با چنین گستردگی، طرح‌های محرومیت‌زدایی را دنبال می‌کند.

مدیرکل بهزیستی استان خراسان رضوی تأکید کرد: بخش قابل توجهی از خدمات سازمان بهزیستی امروزه در تعامل با نهاد‌های دیگر، تشکل‌های مردم‌نهاد، بخش خصوصی و به عنوان نهاد تسهیلگر است؛ به طوری که هم‌اکنون در استان خراسان رضوی بیش از ۷۰ گروه جهادی در حوزه‌های مختلف از ساخت مسکن روستایی گرفته تا تأمین جهیزیه نوعروسان نیازمند و اهدای بسته‌های معیشتی فعالیت دارند. مشارکت با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هم بخش دیگری از این فضای تعاملی است و بر همین اساس، فقط در سال جاری بیش از ۱۹۰ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل پروژه‌های مختلف از قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه به بهزیستی تعلق گرفته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->