پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد + فیلم (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد معطلی ۶ماهه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی برای دریافت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ و بیمه تکمیلی آزمون کارشناسان رسمی دادگستری سال ۱۴۰۴ برگزار شد (۱۷ مهر) شهادت مامور مبارزه با مواد مخدر در درگیری با قاچاقچیان مسلح در محور نهبندان - زاهدان (۱۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دبیر قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه انقلاب اسلامی: ۱۳۰ طرح راهبردی تا پایان این هفته در خراسان رضوی افتتاح می‌شود

  • کد خبر: ۳۱۴۰۲۰
  • ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۱
دبیر قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه انقلاب اسلامی: ۱۳۰ طرح راهبردی تا پایان این هفته در خراسان رضوی افتتاح می‌شود
دبیر قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: به موازات افتتاح ۳۳۰ پروژه، بیش از ۱۳۰ طرح راهبردی دیگر نیز مشتمل بر اعطای جهیزیه و تسهیل ازدواج، آب‌رسانی، جاده‌سازی، پروژه‌های امنیتی و اشتغال‌زایی در استان خراسان رضوی در دست اجراست که همگی تا پایان هفته آینده به بهره‌برداری می‌رسند.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سیدضیاءالدین حزنی در آیین افتتاح ۳۳۰ پروژه محرومیت‌زدایی در استان خراسان رضوی که صبح امروز (شنبه، ۱۳ بهمن ۱۴۰۳) با عنوان «فجر مهربانی» در تالار همایش‌های اداره کل بهزیستی استان برگزار شد، با اشاره به چشم‌انداز فعالیت‌های محرومیت‌زدایی سپاه در مناطق محروم خراسان رضوی، اظهار کرد: این تکلیف پاسداران انقلاب اسلامی است که خدمت به مردم را به شکل‌های مختلف آن در دستورکار قرار دهند و همان‌طورکه در شرایط جنگی، این خدمت به انقلاب در قالب دفاع از تمامیت ارضی و ایجاد بازدارندگی مطرح است، در شرایط غیرجنگی هم با محرومیت‌زدایی از مناطق مرزی، محروم، کم‌برخوردار، حاشیه‌شهری و حساس کشور بازتعریف می‌شود.

وی افزود: هم‌اکنون به موازات افتتاح این ۳۳۰ پروژه، بیش از ۱۳۰ طرح راهبردی دیگر نیز مشتمل بر اعطای جهیزیه و تسهیل ازدواج، آب‌رسانی، جاده‌سازی، پروژه‌های امنیتی و اشتغال‌زایی در استان خراسان رضوی در دست اجراست که همگی تا پایان هفته آینده به بهره‌برداری می‌رسند. بخشی از این طرح‌ها با میدان‌داری واحد سپاه پاسداران و به عاملیت قرارگاه اجتماعی شهید برونسی یا قرارگاه منطقه‌ای ثامن‌الائمه(ع) دنبال می‌شود و بخش دیگری با مشارکت نهاد‌های مسئول دولتی همچون بهزیستی، کمیته امداد امام‌خمینی(ره) و ادارات راه و شهرسازی، بنیاد مسکن و مجموعه‌های دیگر درحال پیگیری است.

دبیر قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: یک جنبه فعالیت مهم در این حوزه، حمایت از اقشار مختلف جامعه معلولان و به‌خصوص معلولان محروم و کم‌درآمدی است که به‌تازگی در دستورکار قرار گرفته و بر همین اساس، فقط در دوسال گذشته بالغ بر ۸۰ میلیارد ریال به تأمین ویلچر برای این عزیزان اختصاص یافته است. این حوزه از جمله مواردی است که در جلسات هم‌اندیشی با نهاد‌های اجرایی در اولویت اجرا قرار گرفت و باور ما این است که چنین اقداماتی هم از نظر تنوع زمینه‌های فعالیت و هم اقلام اهدایی گسترش خواهد یافت.

۱۹ میلیارد تومان اعتبار حمایتی سپاه برای خراسان رضوی

مهدی برجی نیز در ادامه این نشست از تخصیص بسته اعتباری ویژه سپاه پاسداران به این اداره کل برای تکمیل طرح‌های زیرساختی و حمایت از اقشار مددجویان خبر داد و تصریح کرد: سازمان بهزیستی مولود انقلاب اسلامی است و دوشادوش کمیته امداد امام‌خمینی(ره)، مأموریت‌های ذاتی خود را در حمایت از اقشار نیازمند، جامعه معلولان و رده‌های مختلف جامعه هدف دنبال می‌کند. از ابتدای پیروزی انقلاب و همان سال ۱۳۵۹ که این نهاد خدمت‌رسان با تلاش‌های شهید فیاض‌بخش شکل رسمی به خود گرفت، خدمت به محروم‌ترین و آسیب‌پذیرترین اقشار جامعه در دستورکار بهزیستی بوده و این از مفاخر انقلاب اسلامی است که به عاملیت سازمان بهزیستی و با چنین گستردگی، طرح‌های محرومیت‌زدایی را دنبال می‌کند.

مدیرکل بهزیستی استان خراسان رضوی تأکید کرد: بخش قابل توجهی از خدمات سازمان بهزیستی امروزه در تعامل با نهاد‌های دیگر، تشکل‌های مردم‌نهاد، بخش خصوصی و به عنوان نهاد تسهیلگر است؛ به طوری که هم‌اکنون در استان خراسان رضوی بیش از ۷۰ گروه جهادی در حوزه‌های مختلف از ساخت مسکن روستایی گرفته تا تأمین جهیزیه نوعروسان نیازمند و اهدای بسته‌های معیشتی فعالیت دارند. مشارکت با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هم بخش دیگری از این فضای تعاملی است و بر همین اساس، فقط در سال جاری بیش از ۱۹۰ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل پروژه‌های مختلف از قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه به بهزیستی تعلق گرفته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->