تاکید ایتالیا بر علاقه مندی برای تعمیق روابط با ایران وقوع حادثه امنیتی برای نظامیان صهیونیست در شرق غزه ادارات یزد فردا (دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۴) با ۲ ساعت تأخیر آغاز به کار می‌کنند افراد مسلح به پایگاه نظامی رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه حمله کردند دروغ رژیم صهیونیستی درباره کشف تونل زیر بیمارستان خان‌یونس افشا شد ۸۶۶ نظامی صهیونیست از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ به هلاکت رسیدند قانون کاهش ساعت کار بانوان علیرغم تغییر ساعت کاری ادارات باید اجرا شود عراقچی بر حمایت از کاروان‌های ورزشی اعزامی به خارج کشور تاکید کرد یک مقام ایتالیایی با عراقچی دیدار کرد آیت الله علم الهدی: توسعه شعائر غدیر زمینه‌ساز ظهور است| آموزش‌و‌پرورش و شهرداری نقش کلیدی در اجرای برنامه‌ها دارند ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یک عضو حماس در حومه دمشق پزشکیان به ایلام سفر می‌کند (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) جلسه رای اعتماد به وزیر اقتصاد ۲۶ خرداد برگزار می‌گردد فرش ایرانی کتابخانه سازمان ملل در ژنو به خانه بازگشت وزارت بهداشت فلسطین: بیمارستان‌های غزه محاصره و به مرگ دسته‌جمعی نزدیک شده‌اند وزیر پیشنهادی اقتصاد در نشست شورای معاونان این وزارتخانه شرکت کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله سیستانی انگشترش را به کودک لبنانی مجروح هدیه داد + فیلم حماس: تنها راه برای پایان این جنگ انعقاد یک توافق جامع است وزیر اطلاعات: به‌زودی اسناد به‌دست‌آمده از اسرائیل را منتشر می‌کنیم + فیلم مجمع تشخیص درخصوص تصویب پالرمو بیانیه‌ای صادر کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قطعنامه ضدایرانی غرب نتیجه مثبتی نخواهد داشت اختلاف ترامپ و ماسک به روایت واشنگتن‌پست | هیچ چیز مثل قبل نخواهد شد دیدار سخنگوی دولت و دستیار رئیس‌جمهور با خانواده مرحومه الهه حسین‌نژاد + فیلم اعتراف یک رسانه عبری به ناتوانی اسرائیل | نمی‌توانیم برنامه هسته‌ای ایران را نابود کنیم دولت غزه برای تأمین امنیت در توزیع کمک‌ها اعلام آمادگی کرد نصب پنل‌های خورشیدی در نهاد ریاست جمهوری ایران | قائم پناه: ۲۰ درصد برق مصرفی ادارات با انرژی خورشیدی تامین خواهد شد یک رسانه عبری: سربازان ما در غزه مثل اردک شکار می‌شوند
سرخط خبرها

سردار نقدی: دشمن بیشتر از قدرت نرم جمهوری اسلامی وحشت دارد

  • کد خبر: ۳۱۴۳۰۱
  • ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۲
سردار نقدی: دشمن بیشتر از قدرت نرم جمهوری اسلامی وحشت دارد
معاون هماهنگ کننده سپاه گفت: آنچه که بیش از همه دشمن را به وحشت می‌اندازد، قدرت نرم جمهوری اسلامی است.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سرتیپ پاسدار محمدرضا نقدی معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در برنامه «صف اول» گفت: امروز بیش از هر چیز باید درباره دستاورد بزرگ جهانی انقلاب اسلامی سخن گفت. دشمنان انقلاب برنامه‌ریزی کرده بودند که در مدت چند ماه آن را از بین ببرند. سران استکبار، پس از ناکامی در مقابله مستقیم، گرد هم آمدند و برای ایجاد بحران‌های متعدد به‌منظور متوقف کردن انقلاب طرح‌ریزی کردند. آنها با توجه به تجربیات خود از دیگر کشورها، تصور می‌کردند که ظرف شش تا هفت ماه به هدفشان خواهند رسید. اما انقلاب اسلامی نه‌تنها متوقف نشد، بلکه امروز از چهل و ششمین سال خود نیز عبور کرده است.

وی ادامه داد: در حالی که جهان پیام انقلاب اسلامی را دریافت کرده و شاهد یک تحول بزرگ جهانی است، هیچ‌یک از انقلاب‌های گذشته به‌اندازه انقلاب اسلامی تأثیرات معنوی و فکری در سطح بین‌المللی نداشته‌اند. امروز به‌وضوح می‌بینیم که پیام انقلاب اسلامی، جهان را تحت تأثیر خود قرار داده و موجب تغییرات گسترده‌ای شده است.

سردار نقدی اظهار داشت: امروز شاهد حضور گسترده و میلیاردی مردم جهان در حمایت از پیام‌های انقلاب اسلامی هستیم. شعار‌هایی که طی سال‌های گذشته در ایران مطرح می‌شد و دشمن تلاش داشت آنها را سرکوب و حذف کند، اکنون در سطح جهان گسترش یافته و به قلب اردوگاه دشمن رسیده است. در دانشگاه‌های اصلی آمریکا، که مراکز تربیت کادر‌های استکبار محسوب می‌شوند، این شعار‌ها به محور قیام تبدیل شده‌اند، تا جایی که رئیس‌جمهور آمریکا خطاب به دانشگاه‌ها اعلام می‌کند که تحت تأثیر ایران قرار گرفته‌اند.

وی تأکید کرد: آیا پیروزی‌ای بزرگ‌تر از این وجود دارد که پیام انقلاب اسلامی، که بر عدالت‌خواهی و آزادی تأکید دارد، سراسر دنیا را دربر گرفته است؟ بزرگ‌ترین دستاورد انقلاب اسلامی حفظ آزادی و استقلال، آن هم در برابر شدیدترین و بی‌سابقه‌ترین تهاجم‌ها بوده است. اگر به سایر انقلاب‌ها نگاه کنیم، می‌بینیم که بسیاری از آنها ظرف دو تا سه سال منحرف شده و از مسیر اصلی خود خارج شده‌اند، و در نهایت به دست کسانی افتاده‌اند که خود از مخالفان آن انقلاب‌ها بودند.

سردار نقدی ادامه داد:، اما انقلاب اسلامی، با همان طراوت و نشاط ابتدایی، به مسیر خود ادامه داده و همچنان بر شعار‌های اولیه‌اش پایبند مانده است. این، بزرگ‌ترین دستاوردی است که می‌توان از آن یاد کرد.

سردار نقدی بیان کرد: آنچه که بیش از همه دشمن را به وحشت می‌اندازد، قدرت نرم جمهوری اسلامی است؛ پیام آزادی‌بخش و انسان‌مداری که نظام اسلامی پرچم آن را برافراشته است. دشمنان از پیشرفت‌های مختلف ایران هراس دارند، چرا که جمهوری اسلامی در عرصه‌های گوناگون به دستاورد‌های چشمگیری دست یافته است.

وی گفت: عده‌ای معتقدند که انقلاب اسلامی در حوزه فناوری و دفاعی پیشرفت کرده، اما به مسائل معیشتی مردم توجهی نداشته است. در این زمینه، شاخص اصلی برای سنجش تأثیر انقلاب بر زندگی مردم، میزان امید به زندگی است. وقتی فردی از تغذیه بهتر، پوشاک مناسب‌تر، مسکن مطلوب‌تر و آرامش بیشتری برخوردار باشد، نتیجه آن افزایش طول عمر خواهد بود. در سال‌های پیش از انقلاب، متوسط امید به زندگی در ایران ۵۷ سال بود، اما اکنون این رقم به بیش از ۷۷ سال رسیده است.

سردار نقدی تصریح کرد: طبق آمار سازمان بهداشت جهانی، ایران در گذشته از نظر امید به زندگی در رتبه ۱۴۳ جهان قرار داشت، اما امروز این رتبه به ۳۹ رسیده است؛ لذا جمهوری اسلامی در همه ابعاد پیشرفت‌های چشمگیری داشته است.

سردار نقدی افزود: امروز جمهوری اسلامی قادر است ماهواره‌ها را به فضا پرتاب کند. هر نوع بردی که نظام اراده کند، موشک‌های لازم برای آن ساخته شده و قادر به اصابت به هدف در آن فاصله خواهد بود. هیچ چیزی خارج از دسترس فناوری ما نیست.

سردار نقدی ادامه داد: در پرتو حکومت انقلاب اسلامی، دانشمندان ایرانی به جایی رسیده‌اند که هیچ مسئله لاینحلی در زمینه تسلیحات وجود ندارد. ما از زمانی که حتی سیم خاردار را برای ما تحریم می‌کردند، به جایی رسیده‌ایم که کشور‌های مختلف در صف ایستاده‌اند تا تسلیحات ما را خریداری کنند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->