به گزارش شهرآرانیوز؛ مجید مولایی ـ تهیهکننده سریال «آبان» ـ با اعلام اینکه قسمت دوم و سوم «آبان» این هفته همزمان پخش خواهد شد، درباره علت این اقدام توضیح داد: پلتفرم پخشکننده به دلیل اینکه استقبالی خوبی از قسمت اول این سریال شد، اقدام به این کار کرد. ما قبل از انتشار درخواست کرده بودیم یکی ـ دو قسمت ابتدایی سریال رایگان باشد، ولی، چون از ابتدا سیستم بر این منوال بود که پلتفرم حق اشتراک بگیرد، این کار هدیهای بود برای مخاطبانی که حق اشتراک خریده بودند.
او گفت: اقدام به انتشار دو قسمت برای مخاطبانی است که حق اشتراک خریده بودند. همچنین با توجه به اینکه پلتفرم پخشکننده به تازگی راهاندازی شده است، به دنبال اعتمادسازی است و میخواهد به مخاطبان بگوید که دغدغه کار کیفی دارد.
این تهیهکننده همچنین گفت که محسن چاوشی قرار است در قسمت سوم سریال «آبان» بخواند.
به گفته مولایی قسمت دوم و سوم «آبان» چهارشنبه پیشرو (۱۷ بهمن ماه) در ۱۰۰ دقیقه منتشر خواهد شد و از هفته بعد از آن به صورت یک قسمتی ادامه خواهد داشت.
سریال «آبان» به کارگردانی رضا دادویی و تهیهکنندگی مجید مولایی از مدتها پیش آماده شده بود و قسمت اول آن از ۱۰ بهمن ماه منتشر شد.
نویسنده این سریال امیرمحمد عبدی و طراحان فیلمنامه مجید مولایی و پوریا کاکاوند هستند. همچنین فیلمنامه اولیه را دادمهر دولتیزاده نوشته است.