استقبال رسمی رئیس جمهوری آذربایجان از پزشکیان تنش در روابط دهلی و اسلام‌آباد؛ قیمت خشکبار افغانستان را در هند ۲۰ درصد گران کرد پکن، هند و پاکستان را دعوت به خویشتن‌داری کرد خرید چیزبرگر و هات‌داگ با وام در آمریکا! خضریان: تاکنون سندی مبنی بر دخالت عوامل خارجی در «حادثه انفجار» ارائه نشده است | برخی اطلاعیه‌ها نمک پاشیدن بر زخم مردم مظلوم است شهادت ۱۸ هزار کودک در جنگ غزه پاسخ صریح رئیس مرکز اطلاعات مالی به مخالفان عادی‌سازی پرونده ایران با FATF | با پذیرش کنوانسیون‌های پالرمو و CFT، از لیست سیاه FATF خارج نمی‌شویم پزشکیان وارد باکو شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت خبرگزاری ترند جمهوری آذربایجان از سفر پزشکیان به باکو تأکید عارف بر افزایش حجم مبادلات اقتصادی ایران و قرقیزستان | تولموشویچ: به صورت جدی پیگیری لغو روادید بین دو کشور هستیم بقائی: تاریخ دور چهارم مذاکرات، شنبه ۱۳ اردیبهشت خواهد بود | انتظار ایران از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برخورد فنی و حقوقی است ۶۵ شهید و مفقود در حمله آمریکا به یمن طی چند روز اخیر پزشکیان عازم باکو شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۱۵۰ شهید در لبنان، از زمان اعلام آتش‌بس با رژیم عهدشکن صهیونیستی بالاگرفتن اختلافات بین فرانسه و رژیم صهیونیستی عراقچی: ایران توانایی خنثی کردن هرگونه تلاش برای خرابکاری در سیاست خارجی‌اش را دارد گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتای سعودی خود درباره آخرین روند مذاکرات ایران و آمریکا ترامپ: درباره مذاکرات هسته‌ای با ایران، به‌زودی به توافق دست خواهیم یافت سنتکام درباره حملات به یمن تصمیمات جدید گرفته است پزشکیان: از حضور سرمایه‌گذاران در ایران استقبال می‌کنیم با حکم وزیر کشور، اولین فرماندار زن خراسان رضوی منصوب شد ضمانت اجرایی، شرط بقای توافق ایران و آمریکا وزیر کشور: با مقصران احتمالی حادثه بندرعباس بدون اغماض برخورد خواهد شد | احتمال افزایش فوتی‌ها وجود دارد دعوت از جولانی برای شرکت در اجلاس سران عرب در بغداد پزشکیان: هیچ‌گاه احساس غربت نسبت به جمهوری آذربایجان نداریم | هیچ محدودیتی برای فعالیت‌های مشترک وجود ندارد دروغ‌های نتانیاهو پایان ندارد؛ حتی یک غیرنظامی را هم نکشته‌ایم! آمادگی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای تسهیل مذاکرات ایران و آمریکا ۱۲ یمنی در حملات هوایی آمریکا شهید و مجروح شدند
سرخط خبرها

توصیه نتانیاهو به ترامپ: برخورد با برنامه هسته‌ای ایران بر اسرا اولویت دارد

  • کد خبر: ۳۱۴۵۷۰
  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۲
توصیه نتانیاهو به ترامپ: برخورد با برنامه هسته‌ای ایران بر اسرا اولویت دارد
یک رسانه عبری زبان اعلام کرد، بنیامین نتانیاهو به ترامپ پیشنهاد خواهد کرد پرونده‌های ایران و عربستان را بر پرونده اسرای اسرائیلی ترجیح دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارشی که شامگاه دوشنبه منتشر شد، اعلام کرد، نتانیاهو قصد دارد به رئیس جمهور ترامپ پیشنهاد بدهد، برای مسئله سازش با عربستان و برخورد برنامه هسته‌ای ایران پیش قدم شده و این مسائل را مقدم‌تر از ورود به مرحله دوم مبادله اسرا بشمارد.

منابع اسرائیلی مطلع از روند رایزنی‌های در حال انجام با کاخ سفید ر این رابطه به این رسانه خبر دادند، نتانیاهو در دیدار خود با ترامپ از وی خواهد خواست تا پیش از هر چیز اقدامات خصمانه و تهاجمی علیه ایران را در دستور کار خود قرار داد و در وحله بعدی در رابطه با توافق سازش با عربستان وارد عمل شود و مسئله گروگان‌های اسرائیل و تکمیل مرحله دوم از توافق مبادله اسرا را در رده اهمیت سوم قرار بدهد.

به گفته این رسانه که گزارش را در خبر اصلی شامگاهی خود منتشر کرد، پیشنهاد نتانیاهو به این معنی است که مرحله دوم از مبادله اسرا برای چند ماه به تعویق خواهد افتاد و جان گروگان‌ها موجود در غزه به خطر خواهد افتاد.

منابع آگاه همچنین خبر دادند نتانیاهو تلاش‌های زیادی برای قانع کردن رئیس جمهور آمریکا به پذیرش این ایده انجام می‌دهد.

به اعتقاد کارشناسان این تلاش برای تعویق بی ارتباط با اخراج برخی از اعضای تیم مذاکره کننده نیست در حالی که شایعاتی در رابطه با کنار گذاشتن رؤسای موساد و شاباک از مدیریت مذاکرات و قرار دادن رون دیرمر به جای آنها منتشر شده است.

از سوی دیگر یک پایگاه خبری عبری زبان وای نت فاش کرد، ترامپ قرار است پیش از ملاقات با نتانیاهو فیلم اسرائیلی ۷ اکتبر را مشاهده کند.

به نوشته این رسانه وابسته به روزنامه یدیعوت آحارانوت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به پیشنهاد فرستاده ویژه‌اش به خاورمیانه، فیلمی را که اسرائیلی‌های برای ۷ اکتبر تولید کرده‌اند را مشاهده خواهد کرد.

استیو ویتکوف فرستاده ویژه دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به خاورمیانه به ترامپ پیشنهاد کرده است تا فیلم وحشتی که اسرائیل در رابطه با ۷ اکتبر تولید کرده است را در ساعات قبل از دیدارش با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل مشاهده کند.

منابع اگاه به این رسانه عبری زبان خبر دادند، این ویدیو را سخنگوی ارتش اسرائیل در اختیار ویتکوف قرار داده است و ویتکوف بعد از مشاهده آن از سفارت اسرائیل در واشنگتن خواسته است تا نسخه‌ای کوتاه تری از این فیلم تهیه شود تا رئیس جمهور ترامپ آن را مشاهده کند.

به گفته منابع آگاه مدت این فیلم برای مشاهده ترامپ از ۴۷ دقیقه به ۲۰ تا ۳۰ دقیقه کاهش پیدا کرده است.

براساس پروتکل‌های موجود، این فیلم صرفا با حضور نماینده‌ای از ارتش اسرائیل پخش می‌شود، اما بنا به مقتضیات قرار است دستیاران ترامپ این فیلم برایش به نمایش بگذارند، نسخه‌ای از فیلم تهیه شده برای ترامپ در اختیار بنیامین نتانیاهو هم قرار داده شده است تا او نیز پیش از دیدارش با ترامپ آن را مشاهده کند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->