پیش‌بینی بورس برای فردا (دوشنبه ۳ شهریور ۱۴۰۴) جلیلی: وظیفه داریم به موفقیت دولت کمک کنیم لاوروف: برنامه‌ای برای دیدار زلنسکی و پوتین نیست فرمانده سابق نیروی دریایی اسرائیل: یمنی‌ها قدرت تولید موشک دارند موسکو: دیداری میان زلنسکی و پوتین برنامه ریزی نشده است دیپلمات‌های ارشد ایران و چین درباره پرونده هسته‌ای رایزنی کردند واکنش دستیار سیاسی قالیباف به پشتیبانی رهبر انقلاب از پزشکیان در آستانه سفر وزیر راه به مشهد عنوان شد: ۱۲۶۹ پروژه در خراسان رضوی با اعتبار ۴۳ هزار میلیارد تومان افتتاح می‌شود پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر رهبری انقلاب تشکر می‌کنم| توصیه ایشان به وحدت و انسجام ملی را به گوش جان بشنویم ۲ شهید و ۳۵ زخمی در حمله امروز اسرائیل به یمن (۲ شهریور ۱۴۰۴) تل‌آویو به هدف گرفتن مناطق غیرنظامی یمن اعتراف کرد (۲ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی وارد جده عربستان شد + فیلم (۲ شهریور ۱۴۰۴) یمن خطاب به صهیونیست‌ها: به اهداف بزرگ در عمق رژیمتان خواهیم رسید حمله اسرائیل به نقاطی از یمن | انبار نفت و نیروگاه برق صنعا هدف جنگنده‌های صهیونیستی + فیلم و عکس (۲ شهریور ۱۴۰۴) یک رسانه صهیونیستی: سنگ اندازی نتانیاهو مانع رسیدن به آتش بس شد رهبر معظم انقلاب: همه باید از خدمتگزاران کشور بویژه رئیس جمهور پرتلاش حمایت کنند | ملت ایران در برابر خواسته اهانت آمیز آمریکا برای گوش به فرمانی، با قدرت می‌ایستد فرمانده نیروی هوایی ارتش به پایگاه هوایی برادران شهید دل حامد رفت کشته شدن ۴۷ جنگجوی طالبان افغان در مرز پاکستان نخست‌وزیر کانادا در روز استقلال اوکراین به کی‌یف رفت مهاجرانی: رفع فیلتر برخی سکوها در دست پیگیری است عراقچی: توهم اعتماد به «توافق ابراهیم» زیان بزرگ برای امت اسلامی است ویدئو | بازدید رئیس مجلس شورای اسلامی از طرح‌های عمرانی توسعه حرم مطهر رضوی اسرائیل استفاده از موشک دارای کلاهک خوشه‌ای علیه یمن را بررسی می‌کند سپاه در بیانیه‌ای به مناسبت هفته دولت: پیوند با دولت ضامن تحقق ایران قوی است هفته دولت با شعار «۱۲ماه تلاش، ۱۲ روز دفاع» آغاز شد آمریکا فروش ۳۵۵۰ موشک کروز ERAM هواپایه به اوکراین را تأیید کرد
سرخط خبرها

توصیه نتانیاهو به ترامپ: برخورد با برنامه هسته‌ای ایران بر اسرا اولویت دارد

  • کد خبر: ۳۱۴۵۷۰
  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۲
توصیه نتانیاهو به ترامپ: برخورد با برنامه هسته‌ای ایران بر اسرا اولویت دارد
یک رسانه عبری زبان اعلام کرد، بنیامین نتانیاهو به ترامپ پیشنهاد خواهد کرد پرونده‌های ایران و عربستان را بر پرونده اسرای اسرائیلی ترجیح دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارشی که شامگاه دوشنبه منتشر شد، اعلام کرد، نتانیاهو قصد دارد به رئیس جمهور ترامپ پیشنهاد بدهد، برای مسئله سازش با عربستان و برخورد برنامه هسته‌ای ایران پیش قدم شده و این مسائل را مقدم‌تر از ورود به مرحله دوم مبادله اسرا بشمارد.

منابع اسرائیلی مطلع از روند رایزنی‌های در حال انجام با کاخ سفید ر این رابطه به این رسانه خبر دادند، نتانیاهو در دیدار خود با ترامپ از وی خواهد خواست تا پیش از هر چیز اقدامات خصمانه و تهاجمی علیه ایران را در دستور کار خود قرار داد و در وحله بعدی در رابطه با توافق سازش با عربستان وارد عمل شود و مسئله گروگان‌های اسرائیل و تکمیل مرحله دوم از توافق مبادله اسرا را در رده اهمیت سوم قرار بدهد.

به گفته این رسانه که گزارش را در خبر اصلی شامگاهی خود منتشر کرد، پیشنهاد نتانیاهو به این معنی است که مرحله دوم از مبادله اسرا برای چند ماه به تعویق خواهد افتاد و جان گروگان‌ها موجود در غزه به خطر خواهد افتاد.

منابع آگاه همچنین خبر دادند نتانیاهو تلاش‌های زیادی برای قانع کردن رئیس جمهور آمریکا به پذیرش این ایده انجام می‌دهد.

به اعتقاد کارشناسان این تلاش برای تعویق بی ارتباط با اخراج برخی از اعضای تیم مذاکره کننده نیست در حالی که شایعاتی در رابطه با کنار گذاشتن رؤسای موساد و شاباک از مدیریت مذاکرات و قرار دادن رون دیرمر به جای آنها منتشر شده است.

از سوی دیگر یک پایگاه خبری عبری زبان وای نت فاش کرد، ترامپ قرار است پیش از ملاقات با نتانیاهو فیلم اسرائیلی ۷ اکتبر را مشاهده کند.

به نوشته این رسانه وابسته به روزنامه یدیعوت آحارانوت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به پیشنهاد فرستاده ویژه‌اش به خاورمیانه، فیلمی را که اسرائیلی‌های برای ۷ اکتبر تولید کرده‌اند را مشاهده خواهد کرد.

استیو ویتکوف فرستاده ویژه دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به خاورمیانه به ترامپ پیشنهاد کرده است تا فیلم وحشتی که اسرائیل در رابطه با ۷ اکتبر تولید کرده است را در ساعات قبل از دیدارش با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل مشاهده کند.

منابع اگاه به این رسانه عبری زبان خبر دادند، این ویدیو را سخنگوی ارتش اسرائیل در اختیار ویتکوف قرار داده است و ویتکوف بعد از مشاهده آن از سفارت اسرائیل در واشنگتن خواسته است تا نسخه‌ای کوتاه تری از این فیلم تهیه شود تا رئیس جمهور ترامپ آن را مشاهده کند.

به گفته منابع آگاه مدت این فیلم برای مشاهده ترامپ از ۴۷ دقیقه به ۲۰ تا ۳۰ دقیقه کاهش پیدا کرده است.

براساس پروتکل‌های موجود، این فیلم صرفا با حضور نماینده‌ای از ارتش اسرائیل پخش می‌شود، اما بنا به مقتضیات قرار است دستیاران ترامپ این فیلم برایش به نمایش بگذارند، نسخه‌ای از فیلم تهیه شده برای ترامپ در اختیار بنیامین نتانیاهو هم قرار داده شده است تا او نیز پیش از دیدارش با ترامپ آن را مشاهده کند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->