شمار شهدای تجاوزگری رژیم صهیونیستی در غزه افزایش یافت (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) بقائی در گفت‌وگو با یک رسانه استرالیایی: به روابط دوجانبه با استرالیا اهمیت می‌دهیم نتانیاهو: عملیات اخیر ما در جنوب غزه بخشی از تلاش‌های ما برای نابودی محور ایران است عمار حکیم با عراقچی دیدار کرد | تقویت همکاری‌های دوجانبه و پایبندی به توافق امنیتی عراق و ایران محور گفت‌وگوها توضیحات معاون تشریفات دفتر ریاست جمهوری درباره محدودیت‌های هیئت ایرانی شرکت کننده در مجمع عمومی سازمان ملل لطفا برکنارش نکنید! «شیگرو ایشیبا» نخست‌وزیر ژاپن استعفا داد یک نماینده مجلس: اگر خانم صادق با هزینه شخصی به سفر رفته است چرا پول بازگردانده شده است؟ سفیر چین در تهران: پکن مخالف زورگویی و تحریم‌های غیرقانونی علیه ایران است | ترجیح می‌دهیم اضافه کاری کنیم تا ایرانی‌ها در صف ویزا نمانند رئیس پلیس راهور فراجا: خطای صدور جرائم رانندگی نزدیک به صفر شده است | ارقام پلاک خودروها احتمالاً لاتین شود سید عمار حکیم در دیدار با صادق لاریجانی درباره همکاری‌های دوجانبه و تحولات منطقه رایزنی کرد یادداشت عراقچی در گاردین: اروپا باید برای موفقیت دیپلماسی زمان و فضای لازم را ایجاد کند انتقاد رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از نحوه واگذاری سهام فولاد مبارکه، سایپا و ایران‌خودرو سرمایه اجتماعی قربانی رویه‌های اداری رئیس پلیس راهور فراجا: قانون صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان باید اصلاح شود + ویدئو عراقچی: وزارت امور خارجه پیوست سیاست خارجی برای هر منطقه آزاد را تدوین می‌کند وزیر امور خارجه: تهدید به توسل به زور علیه کشورها خطری واضح برای صلح و امنیت بین‌المللی است نایب رئیس مجلس: پزشکیان به زودی به مجلس می‌رود ۳۵۵ گلوله بر پیکر دختر ۵ ساله غزه | فیلم «صدای هند رجب» به جشنواره ونیز رفت یک مقام روس: آمریکا و تروئیکای اروپا برنامه هسته‌ای ایران را سیاسی کرده‌اند سازوکار خدمت وظیفه ورزشکاران در باشگاه‌های ورزشی تعیین شد راهکارهای مجلس برای رفع مشکل پرداخت حق پخش تلویزیونی چیست؟ قالیباف: افزایش قیمت کالا‌های اساسی نشان دهنده ناکارآمدی سیاست‌های فعلی در کنترل تورم و تامین نیاز‌های ضروری است قطع برق تمامی سامانه‌های نظارتی اسرائیل در مرز با اردن را ۱۲ ساعت از کار انداخت مقام لبنانی:‌ رئیس جمهور و نخست وزیر در تصمیم اشتباه دولت تجدید نظر کنند حمله عربستان سعودی به یمن + جزئیات کامل (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) هشدار مقام حزب‌الله نسبت به وقوع سونامی انسانی در لبنان
سرخط خبرها

انتقاد تند عضو فقهای شورای نگهبان به حواشی افتتاحیه جشنواره فیلم فجر

  • کد خبر: ۳۱۴۵۷۲
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۹
انتقاد تند عضو فقهای شورای نگهبان به حواشی افتتاحیه جشنواره فیلم فجر
عضو فقهای شورای نگهبان به اتفاقات اخیر جشنواره فیلم فجر واکنش نشان داد و گفت: انسان حقیقتا از خدای متعال، حضرت بقیه الاعظم (عج)، شهدا و جانبازان خجالت زده می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت الله شب زنده‌دار دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه و عضو فقهای شورای نگهبان در آغاز درس خارج اصول در مسجد اعظم قم اظهار کرد: میلاد مسعود مولایمان حضرت حسین بن علی سلام الله علیهما و هچنین برادر بزرگوار ایشان حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام را محضر حضرت بقیه الله الاعظم عجل الله تعالی فرجه الشریف و فاطمه معصومه علیها السلام و همه شیعیان و موالیان و همه شما بزرگوران تبریک عرض می‌کنم.

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه ادامه داد: ان شاءالله همانطور که در زیارت عاشورا بیان شده «ثَبِّتْ لِی قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ أَصْحَابِ الْحُسَیْن» ما با حضرت سیدالشهداء علیه السلام و اصحاب و یاران با وفای ایشان و برادر بزرگوار ایشان حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام، قدم صدق داشته باشیم.

عضو فقهای شورای نگهبان افزود: معنای قدم صدق نسبت به آل الله علیهم السلام این است که برای اهدافی که آنها جانفشانی کردند، در بستر تاریخ پیوسته ملحوظ نظر باشد و در راه تحقق آنها گام برداشته شود و انتظار اهل البیت علیهم السلام خصوصاً از روحانیت این است که اقتدای به آنها کنند.

آیت الله شب زنده دار خاطرنشان کرد: خدای متعال بعد از قرون متمادی عنایت فرمود و این انقلاب اسلامی توسط فرزندی از اهل البیت علیهم السلام، امام امت پیروز شد و توسط فرزند دیگرشان، رهبر معظم انقلاب استمرار پیدا کرد.

وضع گرانی انسان را خجالت زده می‌کند

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه ادامه داد: آنچه که گاهی انسان را در مقابل حق تعالی متألم و خجالت زده می‌کند، برخی وقایعی است که دیده می‌شود مثل گرانی‌ها و اقتصاد از یک طرف که البته ممکن است، توجیه‌های موجهی داشته باشد.

استاد درس خارج حوزه علمیه قم اظهار کرد: برخی امور که شبیه فحشاء هست، اگر نگوییم فحشاء است، در برخی جشنواره‌ها آن هم در حضور کسانی که مسئولیت رسمی در جمهوری اسلامی دارند، خانمی به یک مرد نامحرم دست بدهد و اینگونه کلمات معاشقه آمیز در ملاءعام به هم بگویند و از رسانه‌ها پخش بشود، اینها آن چیزی‌هایی است که انسان حقیقتاً از خدای متعال، حضرت بقیه الاعظم و اهل البیت علیهم السلام، شهدا و جانبازان که سالهاست سختی‌ها و مشقات را تحمل کرده‌اند، خجالت زده می‌شود.

وزیر ارشاد باید اعتراض می‌کرد و بیرون می‌رفت

عضو فقهای شورای نگهبان اضافه کرد: بنده مطلع نیستم که وزیر ارشاد که در جلسه بوده‌اند، واکنشی به این کار داشته‌اند؛ در فیلم و عکسی که هست که ایشان نشسته بودند؛ ایشان باید بلند می‌شد و اعتراض می‌کرد و یا از مجلس بیرون می‌رفت که بدانند جمهوری اسلامی این چنین نیست.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->