آیا آب در مشهد هم جیره بندی خواهد شد؟ قلندرشریف: مرکز تخصصی دندان‌پزشکی شهرداری مشهد در مسیر ارتقای رفاه پرسنل، افتتاح می‌شود + آدرس ۳ ایستگاه شارژ خودروی برقی در مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسد منصوریان: شورای شهر مشهد در حوزه فرهنگی تحول بنیادین ایجاد کرد | رویکرد‌ میدانی و ارتباط‌محور ویژگی کار شورا بوده است هزینه سالانه ۳ هزار میلیارد تومانی شهرداری مشهد برای رفت و روب، پاکیزگی و مدیریت پسماند بهره‌برداری از بوستان بانوان آفتاب مشهد، تا پایان آذرماه ۱۴۰۴ عراق در آستانه برگزاری انتخابات پارلمان وارد سکوت انتخاباتی شد موحدیان: شورای ششم ارتقای کیفیت زیست شهری را به عنوان هدف کلیدی دنبال می‌کند واکنش مدیرکل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی به ردّ نام‌گذاری ۱۰ دی به نام «روز ملی مشهد» | این طرح بازنگری و اصلاح می‌شود روز‌های انگشت‌شمار هوای پاک مشهد | از ابتدای سال ۱۴۰۴، فقط ۷ روز پاک بوده است اختصاص بیش از ۹۳۶ میلیارد ریال اعتبار به توسعه بوستان‌های منطقه ۷ مشهد افزایش ۵۲ درصدی استقبال شهروندان مشهدی از دوچرخه‌های اشتراکی بایدو نسبت‌به سال قبل | شرایط استفاده از تخفیفات ویژه هوای مشهد دوباره به روزهای آلودگی برمی‌گردد؟ | کیفیت هوا قابل‌قبول اما در مرز ناسالم‌شدن (۱۷ آبان ۱۴۰۴) «روز ملی مشهد»، قربانی تفسیر قانون | تهرانی‌ها بازهم با نام‌گذاری روز ملی مشهد مخالفت کردند پروژه‌های زیرساختی فناوری اطلاعات باید اولویت اقدامات شهرداری باشد رانت واردات موز در قبال صادرات سیب! انجام عملیات تراش و روکش آسفالت از بولوار وکیل‌آباد تا میدان چهارسطحی آزادگان مشهد + فیلم فهرست محصولات غیرمجاز آرایش چشم و ابرو، منتشر شد فرماندار مشهد: ۳۰۰ شرکت افغانستانی در این شهر فعالیت می‌کنند نخستین سکوی شفافیت مالیاتی کشور در خراسان رضوی راه‌اندازی شد | شهردار مشهدمقدس: درآمدهای مالیاتی شهر شفاف می‌شود + فیلم
سرخط خبرها

قلندرشریف: روزانه ۲۵۰۰ تن آسفالت در کارخانه شهید مجیدی سازمان عمران شهرداری مشهد تولید می‌شود

  • کد خبر: ۳۱۴۵۹۹
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۳
قلندرشریف: روزانه ۲۵۰۰ تن آسفالت در کارخانه شهید مجیدی سازمان عمران شهرداری مشهد تولید می‌شود
شهردار مشهد مقدس گفت: مجموعه خوشه صنعتی شهرداری مشهد در حوزه تولید آسفالت و پخش، مجموعه‌ای بسیار کارا و باکیفیت است و روزانه حدود ۲۵۰۰ تن آسفالت تولید می‌کند.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندرشریف امروز، ۱۶ بهمن‌ ۱۴۰۳، در بازدید از کارخانه آسفالت شهید مجیدی سازمان عمران شهرداری مشهد با بیان اینکه سازمان عمران یکی از سازمان‌های قدیمی، پویا و قوی شهرداری است، عنوان کرد: سازمان عمران تاکنون در پروژه‌های بسیار خوب درخشیده، رقابت خوبی را با بخش خصوصی داشته و در بسیاری از حوزه‌ها کیفیت و کمیت کارش نسبت به بخش خصوصی خیلی بهتر بوده و هست.

قلندرشریف بیان کرد: یکی از حوزه‌های بسیار فعال سازمان عمران که در شهر مشهد و حتی خراسان و از لحاظ کیفی در سطح کشور بی‌رقیب بوده، آسفالت است. آسفالت از لحاظ کیفی، سطح بسیار بالایی دارد و از لحاظ پخش نیز با توجه به تجهیزاتی که دارد، مناسب است.

شهردار مشهد افزود: در کل، مجموعه خوشه صنعتی شهرداری مشهد در حوزه تولید آسفالت و پخش، مجموعه‌ای بسیار کارا و باکیفیت است و الان با دو کارخانه‌ای که دارد، اگر هوا مناسب باشد، روزانه حدود ۲۵۰۰ تن آسفالت تولید می‌کند. به پشتوانه همین کارخانه است که نهضت چهار میلیون مترمربع آسفالت معابر مشهد را برنامه‌ریزی کردیم.

وی ادامه داد: خوشبختانه طی این مدت که وضعیت هوا در بسیاری از روز‌ها نامساعد بوده، حدود دو میلیون مترمربع از هدف‌گذاری انجام شده و تا پایان سال کاری یعنی تا پایان خردادماه، چهار میلیون را عملیاتی خواهند کرد و این کار ادامه خواهد داشت.

شهردار مشهد مقدس گفت: سازمان عمران شهرداری مشهد همیشه فعال و پویا بوده و پروژه‌های بسیار بزرگی علاوه بر آسفالت اجرا کرده، در حال حاضر نیز تعداد زیادی پروژه عمرانی در بخش‌های مختلف در دست اقدام بوده و تعداد زیادی به بهره‌برداری رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: ما تا پایان این دوره مدیریت شهری، ۴۵ پروژه کلان را در شهر مشهد نشان‌گذاری کردیم که تعدادی توسط سازمان عمران در حال انجام است. ضلع شمالی میدان انقلاب اسلامی یکی از این پروژه‌های بزرگ بوده که آماده افتتاح است.

قلندرشریف اضافه کرد: کار ویژه‌ای که در ایام دهه مبارک فجر داریم این است که ۴۶ پروژه را به‌مناسبت چهل‌وششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با سرپروژه‌ فاز اول بوستان کرامت، به بهره‌برداری برسانیم. در ادامه نیز بهره‌برداری از پروژه‌های دیگری تا قبل از تحویل سال، هدیه مدیریت شهری به زائران و مجاوران آقا علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع) خواهد بود.

محمدرضا فنائی
تصویربردار محمدرضا فنائی
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->