شهادت پاسدار تیپ ۱۲ قائم (عج) سمنان حین ماموریت رزمی + عکس (۱۶ مهر ۱۴۰۴) تجربه زیارت اختصاصی کودکان در حرم مطهر رضوی برای نخستین‌بار انتخاب ۱۰ هزار مسجد شاخص در طرح «محراب» تقدیر مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از نیروهای خدوم انتظامی فرنی‌پزان در شربت‌خانه حضرتی | نگاهی مستند و متفاوت به یکی از نهادهای فراموش‌شده پذیرایی در حرم‌مطهر تدوین خاطرات شهدای دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بانگ خوش، مروج اخلاق جنگ با استکبار را ادامه می‌دهیم به سویت پر کشیدم با دلی از قبل‌ شیدا‌تر نسبتِ فرهنگی و تمدنی ما و امام رضا(ع) حکم شرعی خرید اضافی وسایل زندگی چیست؟ «اوس حبیب» جنس نور و نظم را می‌شناخت | یادی از مرمتگر گنبد و آینه‌کاری‌های حرم مطهر رضوی سفری برای دل دیدار رئیس بنیاد شهید با خانواده شهید فراجا ۳ هزار و ۱۵۷ موکب در اربعین ۱۴۰۴ خدمات ارائه کردند زیارت، مهمان‌شدن در خانه امام رضا(ع) | حق امام معصوم را با زیارت ادا کنیم آغاز همایش تجلیل از خادمان اربعین با پیام رئیس‌جمهور (۱۶ مهر ۱۴۰۴) الگوگیری از سیره امام‌رضا(ع) در تربیت کودک | پیوندی از عقلانیت، عاطفه و نظم دهلی نو محفل شاعرانه در پاسداشت حضرت زهرا(س) شد تأکید معاون وزیر فرهنگ در حمایت از تولید محتوای قرآنی در مناطق روستایی و عشایری
سرخط خبرها

لزوم رواج زیست ایثارگرانه در جامعه

  • کد خبر: ۳۱۴۶۱۳
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۷
لزوم رواج زیست ایثارگرانه در جامعه
صدیقه خدیوی - سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی

هم‌بستگی ملت ایران با یکدیگر، عامل پیروزی انقلاب اسلامی است. مردم حاضر بودند جان خویش را فدا کنند تا انقلاب اسلامی پیروز شود. این تفکر، اوج هم‌بستگی ملت ایران را نشان می‌دهد و در مبارزه با طاغوت، هزاران نفر به شکل‌های مختلف جان خویش را آگاهانه فدا کردند؛ زیرا هدف، فقط پیروزی بود.

در این مسیر تعدادی مجروح و تعدادی در زندان‌های رژیم طاغوت زندانی شدند و سخت‌ترین شکنجه بر آنان اعمال شد. خاطرات و روایتگری‌های بسیار عجیبی از استقامت آزادگان از دوران زندانی شدن وجود دارد. سال‌ها از دوران انقلاب گذشته، اما آثار شکنجه جنایت خونین رژیم طاغوت بر بدن جانبازان و آزادگان این دوران همچنان وجود دارد و با صبر و استقامت، زیست ایثارگرانه دارند. 

وقتی صحبت از زیست ایثارگرانه داریم، یعنی فداکاری و ایثارگری ایثارگران که تمام نشده و متعلق به یک دوران خاص نیست. قشر معزز خانواده شهدا، جانبازان و آزادگان تا پایان عمر، زیست ایثارگرانه دارند. این روحیه ایثارگران مختص مبارزه با دشمن نیست. بار‌ها شاهد این بودیم که در دیدار همکاران بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهدا و ایثارگران، این قشر معزز تکرار کردند و می‌گویند ما هیچ انتظار و توقعی از نظام و بنیاد نداریم. این روحیه ایثارگری در حوزه‌های دیگر نیز وجود دارد. در حوزه اقتصادی مشاهده کردیم برخی ایثارگران از سود بیشتر صرف‌نظر کرده‌اند تا خیری به دیگران برسانند. در حوزه فرهنگی، فعالیت‌های داوطلبانه بدون درخواست دستمزد داشتند. 

در زمینه سیاسی، فعالیت‌های خود‌جوش داشته‌اند و امروز شاهد هستیم ایثارگران از رسانه‌های نوین بهره برده‌اند و از جنایت‌های رژیم طاغوت، روایت‌های گفته‌نشده دوران انقلاب، زوایای پنهان ظلم‌های کشور‌های استعمارگر که با نام حقوق‌بشر نسل‌کشی می‌کنند، در حال روایتگری هستند.

این برای جامعه افتخار است که مردم ایثارگری با همان روحیه جان‌فشانی و فداکاری در حوزه مختلف فعالیت می‌کنند و امروز جامعه ایثارگر سرمایه اجتماعی و قوام و ثبات نظام و انقلاب اسلامی را تضمین می‌کند. ما امروز شاهد زیست ایثارگرانه در نسل‌های جدید هستیم؛ یعنی آنها از حق طبیعی خود برای نفع‌رساندن به دیگران می‌گذرند.

شاید هیئت‌ها و موکب‌ها نشان کوچکی از این فداکاری باشد. می‌توانند استراحت کنند، اما حاضر می‌شوند برای سربلندی پرچم اسلام ناب محمدی، استکان چای دیگران را با افتخار شست‌وشو دهند و از این کار لذت می‌برند. به‌دنبال آن هستیم زیست ایثارگرانه را در جامعه در سنین مختلف رواج دهیم. عموما انسان‌های کم توقع که بیشترین تلاش را در جمع‌ها و برنامه‌ها دارند، با گذشت زمان محبوب‌تر می‌شوند و این محبوبیت از روحیه فداکاری که دارند، به دست آمده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->