یک کشته و ۸ مصدوم بر اثر تصادف در محور قم - اصفهان راه‌اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند قتل دختر ۸ ساله توسط مادر | قاتل هم خودکشی کرد قتل مرد میانسال توسط ۶ دختر نوجوان چاقوکش در نازی‌آباد فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست: پیگیر شناسایی ضاربان شهید دیده‌بان هستیم معرفی هتل‌های نزدیک دانشگاه اصفهان ضرب و جرح محیط‌بان پناهگاه حیات وحش میاندشت خراسان‌ شمالی پایان عملیات اطفای حریق پارک ملی گلستان (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری اعضای شبکه تروریستی داعش در تهران + عکس و فیلم سردار رادان: مراسم سالروز ارتحال امام (ره) در امنیت کامل برگزار شد کاهش ۴۰درصدی بارش‌ها نسبت به سال قبل | خراسان رضوی هم با افت بارش همراه بوده است زمان پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری مشخص شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: خراسان‌رضوی الگویی ملی در حوزه آموزش‌وپرورش است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش محسوس دما در استان کد بیماری‌های ویژه برای تشکیل پرونده بازنشستگان صعب العلاج حذف شد توضیحات وزیر آموزش و پرورش درخصوص فوق‌العاده خاص و ویژه معلمان مشکل رتبه‌بندی ۱۲۰۰ معلم که در پوشه قرمز قرار داشتند، حل شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) زورگیری با بطری شکسته، پلیس را مجبور به شلیک کرد شهادت یک محیطبان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز در کهگیلویه رمزگشایی از قتل برادر با همدستی مادر! دستگیری قاتل مرد جوان در بیابان‌های جنوب تهران برخورد میکسر بتن با ۳ خودرو و یک ساختمان در سعادت‌آباد تهران حادثه آفرید جزئیات نجات گروگان‌های هندی از چنگ باند آدم‌ربایان خارجی در تهران شلاق و کار در خانه سالمندان، مجازات تعرض به دختر جوان ماجرای زورگیری وحشتناک قمه کش نقابدار از زنان در مشهد سخنگوی آموزش و پرورش پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش رو را تکذیب کرد دستور جدید معاون وزیر آموزش و پرورش برای بازسازی مدارس سنگی صدور هشدار هواشناسی در خصوص تشدید بارش در خراسان رضوی و ۱۳ استان دیگر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

خادمان حرم‌ها به صورت ویژه آموزش گردشگری می‌بینند

  • کد خبر: ۳۱۴۷۰۸
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۱
خادمان حرم‌ها به صورت ویژه آموزش گردشگری می‌بینند
مدیرکل مطالعات، آموزش و برنامه‌ریزی گردشگری از برگزاری دوره آموزشی «گردشگری تعالی‌بخش» ویژه خدام حرم‌ها خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، ابوطالب قاسمی در این‌باره گفت: دوره آموزش گردشگری ویژه خدام حرم‌های مطهر با تمرکز بر نقش این اماکن مذهبی در مقابله با ایران‌هراسی و اسلام‌ستیزی به منظور تقویت دانش علمی و عملی خدام در زمینه گردشگری مذهبی، طراحی و اجرا شده است.

مدیرکل مطالعات، آموزش و برنامه‌ریزی گردشگری درباره سرفصل‌های آموزشی این دوره توضیح داد: اهم سرفصل‌های در نظر گرفته‌شده شامل شناخت صنعت گردشگری از نگاه گردشگران، آشنایی با تاریخچه و معماری حرم‌های مقدس، بررسی فلسفه و زیبایی‌شناسی معماری ایرانی اسلامی، روش‌شناسی پاسخگویی به سوالات دینی گردشگران و نیز تور عملی و روش‌های تورگردانی در سایت‌های مذهبی کشور به شمار می‌آیند.

قاسمی با بیان اینکه تمرکز اصلی این دوره آموزشی تقویت نقش ایران در مقابله با چالش‌های جهانی طراحی شده است، افزود: خدام حرم‌ها به‌عنوان سفیران ایران در عرصه بین‌المللی می‌توانند با برخورداری از مهارت‌های جدید در این دوره به ارتقاء تجربه گردشگران و معرفی فرهنگ و تمدن ایران اسلامی در سطح جهانی کمک کنند.

او ادامه داد: این دوره‌های آموزشی که برای مخاطبین ویژه و متخصص طراحی شده است می‌توانند نقشی اساسی در وفاق ملی و توسعه صنعت گردشگری کشور ایفا کنند. این دوره‌ها نه‌تنها مهارت‌های تخصصی خدام را افزایش می‌دهد، بلکه به گسترش تعاملات فرهنگی و تقویت تصویر مثبت ایران در جهان کمک خواهد کرد.

مدیر کل دفتر مطالعات، آموزش و برنامه‌ریزی گردشگری با اشاره به همکاری و همراهی تولیت حرم شاه‌چراغ در برگزاری این دوره‌ها، بیان کرد: این همکاری‌های مشترک گام‌های بلندی در تقویت صنعت گردشگری دینی و نقش‌آفرینی فعال حرم‌های مطهر در صنعت گردشگری به شمار می‌آید.

بنابر گزارش معاونت گردشگری، دفتر مطالعات، آموزش و برنامه‌ریزی گردشگری در آبان ماه سال گذشته نخستین دوره گردشگری تعالی‌بخش را برای طلاب سطوح عالی حوزه که در عرصه بین‌الملل فعال هستند، در حرم شاه‌چراغ به‌صورت نخبه‌گزینی برگزار کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->