هزینه‌های میلیاردی هم دریاچه ارومیه را نجات نداد پیش‌نویس تفاهم‌نامه بین فدراسیون صنعت آب ایران و سازمان محیط زیست بررسی شد (۷ مرداد ۱۴۰۴) مارال‌های ارسباران پس از ۳۰ سال مراقبت رها شدند ویتامینی برای نجات مو، پوست و ناخن تدوین محتوای درسی جدید درمورد جنگ ۱۲ روزه از سال تحصیلی ۱۴۰۶ - ۱۴۰۵ زائران چگونه از ابتلا به بیماری وبا جلوگیری کنند؟ خودکفایی ایران در تولید مواد اولیه محصولات بهداشتی برنامه‌های درسی مدام به‌روزرسانی می‌شوند | آموزش‌های مجازی در دستورکار آموزش و پرورش پاسخ شرکت برق مشهد در خصوص قطع برق روز‌های جمعه | زمان‌بندی خاموشی‌ها تغییر نخواهد کرد لزوم حل مشکلات سرویس مدارس قبل از مهر ۱۴۰۴ آخرین وضعیت ذخایر شیرخشک‌های رژیمی | علت کمبود مقطعی آپتامیل پپتی چند راهکار درمانی برای دوری از آلزایمر در خانه نشستن طولانی‌مدت سلامت شما را تهدید می‌کند پیش‌بینی هواشناسی امروز (۷ مرداد ۱۴۰۴) | هشدار طوفان و باد شدید در ۸ استان آب مروارید و سرطان پلک از عوارض اشعه فرابنفش شیرین‌کننده‌ها ممکن است باعث بلوغ زودرس شوند دو بار اعدام برای قاتل سنگدل و هوسران در دو راهی مشهد-طرقبه | هشدار: خواندن این خبر برای افراد زیر ۱۸ سال و بیماران قلبی توصیه نمی‌شود درخشش ۴ مدال نقره و برنز بر گردن تیم دانش‌آموزی ایران در المپیاد جهانی اقتصاد آتش‌سوزی در نخلستان‌های روستای رُمیله آبادان مهار شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) بهره‌مندی ۶.۵ میلیون سالمند از خدمات مستمر دولتی اشعه فرابنفش خورشید در مشهد به شاخص «خطر بسیار زیاد» رسید درخواست طلاق از مردی که برای دزدی از خانه پدرزنش نقشه کشید درخواست نبش قبر برای کشف راز مرگ مرد تهرانی در ترکیه میدری: حذف یارانه یا تغییر دهک‌بندی قبل از اعمال به افراد اطلاع داده می‌شود عسلویه روی دور زلزله؛ زمین‌لرزه ششم هم ۴ریشتری بود (۶ مرداد ۱۴۰۴) شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی پساب خروجی «زبرخان» را تعیین تکلیف کند راهکارهایی ساده برای صرفه جویی بیشتر در مصرف آب و مدیریت اقتصادی خانواده توضیحات رئیس کل دادگستری استان تهران درباره درخواست توبه «تتلو» ماده ۲۱۵ آیین نامه راهنمایی و رانندگی به عابران پیاده چه می‌گوید؟
سرخط خبرها

خراسان رضوی رتبه دوم ثبت طلاق را در کشور دارد

  • کد خبر: ۳۱۴۸۱
  • ۰۳ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۱
خراسان رضوی رتبه دوم ثبت طلاق را در کشور دارد
مدیر کل ثبت اسناد واملاک خراسان رضوی گفت: با ثبت ۶ هزار و ۷۸۰ واقعه ازدواج در دوماهه ابتدای سال به دلیل شیوع ویروس کرونا موفق به کسب رتبه اول در ثبت وقایع ازدواج کشور شد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد حسن بهادر  با اعلام کسب رتبه اول استان خراسان رضوی در ثبت وقایع ازدواج با ۶ هزار و ۷۸۰ واقعه در دو ماهه ابتدای سال گفت ۹.۸ درصد از ۶۸ هزار و ۹۶۵ واقعه ازدواج ثبت شده کشور در دو ماهه ابتدای امسال به استان خراسان رضوی اختصاص داشته که از این میزان ۲۶۵۱ واقعه ازدواج مربوط به شهرستان مشهد و ۴۱۲۹ ازدواج ثبت شده نیز در سایر شهرستان‌های استان انجام شده است.


مدیر کل ثبت اسناد واملاک افزود: با توجه به شرایط خاص ایجاد شده به دلیل شیوع ویروس کرونا شاهد کاهش میزان ازدواج نسبت به مدت مشابه در کشور بوده ایم که این میزان در استان خراسان رضوی نیز ۲۷ درصد نسبت به ۲ ماهه ابتدای سال قبل کاهش داشته است.


بهادر همچنین تصریح کرد در دو ماهه منتهی به اردیبهشت ماه امسال میزان طلاق نیز در استان کاهش ۲۲ درصدی داشته و ۲ هزار و ۲۴۶ واقعه طلاق در این مدت در دفاتر رسمی طلاق استان ثبت شده که متاسفانه پس از تهران با ۴ هزار و ۱۷۸ واقعه طلاق بیشترین میزان طلاق در کشور می‌باشد.


وی در پایان خاطرنشان کرد: بررسی آمار ازدواج و طلاق استان در ده سال گذشته رشد ۱۹ درصدی طلاق و کاهش ۸.۷ درصدی ازدواج را نشان می‌دهد که ثبت وقایع ازدواج و طلاق در سال ۱۳۹۸ از کاهش ۳.۲ درصدی تعداد ازدواج و افزایش ۲.۲ درصدی وقایع طلاق خبر می‌دهد.


گفتنی است استان خراسان رضوی با ۲۲۰ دفتر ازدواج و ۱۱۱ دفتر رسمی طلاق به هم استانی‌های محترم خدمت رسانی می‌نماید.
 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->