ابتلا به این بیماری‌ها می‌تواند خطر افسردگی را دو برابر کند پرهیز از ایجاد شوک دمایی در اولین لحظات گرمازدگی هشدار نارنجی هواشناسی برای سه استان کشور صادر شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) تکرار حماسه مدافعان سلامت در جنگ ۱۲ روزه | لزوم بازنگری در سرمایه انسانی حوزه بهداشت استخدام ۲۰۰ عضو هیئت علمی قراردادی در دانشگاه فرهنگیان تصویب شد اعلام جزئیات ترم تابستانی دانشگاه فرهنگیان پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۵ تیر ۱۴۰۴) | رگبار و رعدوبرق در شمال و شمال‌غرب کشور پرواز‌های «هما» از اهواز و شیراز به مقصد دبی برقرار شد هشدار سازمان هواپیمایی: فروش بلیت برای پرواز‌های ساعات شب جعلی و غیرمجاز است بازگشایی فرودگاه شهید مدنی تبریز | نخستین پرواز استانبول انجام شد (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم تأمین قطار‌های فوق‌العاده برای ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ۱۴۰۴ فرمول مراقبت از پوست صورت در تابستان برای دادن غذا و نوشیدنی نذری از این ظرف‌ها استفاده نکنید مراقب گرمازدگی در داخل خانه باشید آیا زیاد خوردن لبنیات، کابوس شبانه می‌آورد توصیه‌های تابستانی برای مادران باردار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) پروازهای شرکت‌های عربی به ایران از سر گرفته شد ۱۷ مصدوم در حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری درگهان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ۲۵ سال حبس در انتظار ارسال کنندگان فیلم و تصویر به شبکه‌های معاند فعالیت فرودگاه‌های کشور به حالت عادی بازگشت (پنجشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴) تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا جمعه (۱۳ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

خراسان رضوی رتبه دوم ثبت طلاق را در کشور دارد

  • کد خبر: ۳۱۴۸۱
  • ۰۳ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۱
خراسان رضوی رتبه دوم ثبت طلاق را در کشور دارد
مدیر کل ثبت اسناد واملاک خراسان رضوی گفت: با ثبت ۶ هزار و ۷۸۰ واقعه ازدواج در دوماهه ابتدای سال به دلیل شیوع ویروس کرونا موفق به کسب رتبه اول در ثبت وقایع ازدواج کشور شد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد حسن بهادر  با اعلام کسب رتبه اول استان خراسان رضوی در ثبت وقایع ازدواج با ۶ هزار و ۷۸۰ واقعه در دو ماهه ابتدای سال گفت ۹.۸ درصد از ۶۸ هزار و ۹۶۵ واقعه ازدواج ثبت شده کشور در دو ماهه ابتدای امسال به استان خراسان رضوی اختصاص داشته که از این میزان ۲۶۵۱ واقعه ازدواج مربوط به شهرستان مشهد و ۴۱۲۹ ازدواج ثبت شده نیز در سایر شهرستان‌های استان انجام شده است.


مدیر کل ثبت اسناد واملاک افزود: با توجه به شرایط خاص ایجاد شده به دلیل شیوع ویروس کرونا شاهد کاهش میزان ازدواج نسبت به مدت مشابه در کشور بوده ایم که این میزان در استان خراسان رضوی نیز ۲۷ درصد نسبت به ۲ ماهه ابتدای سال قبل کاهش داشته است.


بهادر همچنین تصریح کرد در دو ماهه منتهی به اردیبهشت ماه امسال میزان طلاق نیز در استان کاهش ۲۲ درصدی داشته و ۲ هزار و ۲۴۶ واقعه طلاق در این مدت در دفاتر رسمی طلاق استان ثبت شده که متاسفانه پس از تهران با ۴ هزار و ۱۷۸ واقعه طلاق بیشترین میزان طلاق در کشور می‌باشد.


وی در پایان خاطرنشان کرد: بررسی آمار ازدواج و طلاق استان در ده سال گذشته رشد ۱۹ درصدی طلاق و کاهش ۸.۷ درصدی ازدواج را نشان می‌دهد که ثبت وقایع ازدواج و طلاق در سال ۱۳۹۸ از کاهش ۳.۲ درصدی تعداد ازدواج و افزایش ۲.۲ درصدی وقایع طلاق خبر می‌دهد.


گفتنی است استان خراسان رضوی با ۲۲۰ دفتر ازدواج و ۱۱۱ دفتر رسمی طلاق به هم استانی‌های محترم خدمت رسانی می‌نماید.
 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->