همه مراسمات در کافه‌ها رصد می‌شوند | با هرگونه تخلف و برنامه دور از شئونات فورا برخورد می‌شود برخی دانش‌آموزان مدارس فنی و کار و دانش مشهد بدون کتاب هستند | کتاب های جدید هنرستانی ها درگیر چاپ مجدد! پوشش بیش از ۱۱۰ کودک کار خیابانی توسط بهزیستی خراسان رضوی در نیمه اول ۱۴۰۴ خیابان، گروگان بی‌قانون‌ها | روایتی درباره سدمعبر، نماد آشکار بی‌احترامی به حقوق شهروندی چگونه فشار خون را در یک ماه پایین بیاوریم؟ فروش آینه بغل خودرو‌های لوکس، فقط ۵۰۰ هزار تومان! دستگیری توزیع‌کننده مواد مخدر توسط پلیس مشهد | دیوار شیشه‌ای تبعه خارجی فرو ریخت لیست غذا‌های ممنوعه برای سالمندان سانحه رانندگی در فضایی خاص، منجر به جان‌باختن پسری ۱۲ساله در مشهد شد | مرگ عجیب یک نوجوان! کشاورزی خراسان رضوی در حال نابودی است | تأثیر بحران آب بر کشاورزی استان پاسخ سخنگوی آموزش و پرورش به اعتراض داوطلبان آزمون استخدامی این وزارت خودرو‌های توقیفی بالای ۵ میلیون تومان جریمه ترخیص می‌شوند + جزئیات (۱۶ مهر ۱۴۰۴) تأمین اجتماعی در حال تأمین منابع برای واریز معوقات گروهی از بازنشستگان است (۱۶ مهر ۱۴۰۴) روایتی از ۲ مرکز ساماندهی کودکان کار در مشهد | توانمندسازی، آغازی بر پایان کودک‌کار آیا داروخانه‌ها ملزم به فروش اینترنتی دارو هستند؟ زندگی با «کودک درون» | چطور با کودک درون خود دوست شویم و از آن در زندگی روزمره بهره ببریم؟ عطاری‌ها حق ورود به درمان و فروش دارو‌های ترکیبی را ندارند نوشابه رژیمی سلامت کبد را بیشتر تهدید می‌کند نوشتن مشق جلوی تلویزیون ممنوع! تکان‌دهنده‌ترین جنایت خانوادگی در یک قدمی مشهد: پدری که سر پسرش را متلاشی کرد! اظهارنظر معاون استاندار همدان درباره تجمع مقابل دانشگاه بوعلی سینا یک کشته و ۱۵ مصدوم در حادثه واژگونی وانت بار در محور تربت جام - مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) ایران در هفته دوم مهرماه ۱۴۲ بار لرزید ‌نمی‌خواستم یک گلابی باشم! به مناسبت صد‌و‌هجدهمین سالگرد سه‌رنگ شدن پرچم ایران | سبز و سفید و سرخ‌مان درباره ویژگی‌هایی که مردان را برای همسرانشان جذاب‌تر می‌کند | مرد جذاب من ثبت ۲۲۸ هزار و ۸۶۰ ازدواج در کشور طی شش ماه اول سال ۱۴۰۴ | کاهش ۴ درصدی ازدواج و ۳.۵ درصدی طلاق آیا با بالا رفتن سن، قد ما واقعاً کوتاه می‌شود؟ خراسان رضوی بیشترین میزان نابودی منابع آب زیرزمینی در کشور را دارد!
سرخط خبرها

خودکفایی در تولید تجهیزات دیالیز

  • کد خبر: ۳۱۵۰۲۰
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۵
خودکفایی در تولید تجهیزات دیالیز
سرپرست مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های معاونت درمان وزارت بهداشت از فعالیت ۷۰۰ بخش و ۵۳۰۰ پرستار دیالیز برای ارائه خدمات درمانی به بیماران خبر داد و گفت: اکنون در تولید پنج قلم لوازم مصرفی در این حوزه خودکفا هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، ناصر ملک پور افزود: انجام صحیح روش درمانی دیالیز یکی از تخصصی‌ترین حوزه‌های درمان است و از مهمترین ابزار کنترل کیفی و ارتقای کیفی خدمات درمانی، تقویت آموزش و توانمند سازی نیروی انسانی است.

وی ادامه داد: امروزه دیالیز نسبت به سال‌های قبل هم از نظر کیفی و هم از نظر کمی پیشرفت قابل توجهی داشته است؛ به نحوی که در اقصی نقاط ایران همه بیماران دیالیزی دسترسی به امکانات درمانی دارند. این در حالی است که در حدود ۳۰ سال قبل کمتر از ۱۰۰ بخش دیالیز دایر بود و امروزه بیش از ۷۰۰ بخش دیالیز در کشور فعال است.

ملک پور با بیان اینکه در زمینه تولید لوازم مصرفی دیالیز و تجهیزات سرمایه‌ای پیشرفت چشمگیری حاصل شده است، گفت: اکنون در تولید پنج قلم لوازم مصرفی دیالیز از جمله ست، سوزن، صافی، پودر بی کربنات و محلول دیالیز خودکفا هستیم و ۲ نوع دستگاه دیالیز در داخل کشور تولید می‌شود.

وی گفت: اکنون بیش از ۴۰۰ پزشک فوق تخصص نفرولوژی به عنوان درمانگر فعالیت دارند و در مناطق محرومی که نفرولوژیست حضور ندارد، متخصص داخلی دوره دیده به عنوان پزشک درمانگر ایفای نقش می‌کند.

ملک پور اظهار کرد: در زمینه آموزش دیالیز پرستاران، اقدامات مناسبی انجام شده و امروز نزدیک به ۵۳۰۰ پرستار دوره دیده در مراکز دیالیز فعالیت می‌کنند و تربیت سفیران دیالیز به عنوان مربیان سطح یک از اهداف معاونت درمان وزارت بهداشت است.

۴۲ هزار بیمار دیالیزی در کشور

سرپرست مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌ها ادامه داد: با توجه به ارتقای کیفی خدمات درمانی و شناسایی بیماران دیالیزی در مراحل ابتدایی CKD، امروزه آمار بیماران دیالیزی رشدی حدود سالانه ۵ تا ۶ درصد دارند و تعداد بیماران از سال ۷۶ از حدود ۲ هزار بیمار به ۴۲ هزار نفر افزایش یافته است.

ملک پور ادامه داد: با توجه به رشد تعداد بیماران، آموزش پرستاران با هدف ارتقای سطح دانش، به روز رسانی اطلاعات و آشنایی با چالش‌های مهم درمان از اهمیت بسزایی برخوردار است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->