ستاره‌های تراکتور به این تیم برمی گردند؟ رونالدو در النصر ماندنی شد بمب درویش برای هواداران پرسپولیس| برانکو در راه تهران؟ سپاهان به دنبال ستاره پرسپولیس شکایت عجیب‌ ام‌باپه از پاری‌سن‌ژرمن محمدی در لیست مازاد استقلال بسکتبالیست‌های ایران به‌خط شدند رضاییان در جمع برترین مدافعان گل‌زن جهان بیرانوند، نامزد عنوان بهترین گلر آسیا بازگشت دوباره ژیرو به فرانسه مشخص شدن حریفان تیم ملی فوتسال در مقدماتی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۶ + عکس بازیکن استقلال در راه لیگ اندونزی + عکس تاریخ و ساعت بازی والیبال ایران و آرژانتین | شاگردان پیاتزا در فکر هت‌تریک رشد قیمت قایدی در لیگ امارات ستاره النصر در راه الهلال جدایی ۲ بازیکن خارجی استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال ایران و صربستان(۴ تیر ۱۴۰۴)| پیروزی شیرین بحران عجیب در جام جهانی باشگاه‌ها| تبانی اینترمیلان و ریورپولاته؟ مدافع جدید لورکوزن از لیورپول می‌آید شوک به بسکتبال جهان| یک تعرض در NBA؟
سرخط خبرها

واکنش باشگاه استقلال به شایعه دخالت بازیکنان در انتخاب ترکیب استقلال

  • کد خبر: ۳۱۵۲۰۱
  • ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۰
واکنش باشگاه استقلال به شایعه دخالت بازیکنان در انتخاب ترکیب استقلال
به دنبال انتشار شایعاتی پیرامون دخالت برخی بازیکنان استقلال در انتخاب ترکیب این تیم، باشگاه استقلال اعلام کرد که هیچ کس جز سرمربی ترکیب اصلی را انتخاب نمی‌کند و شایعات منتشر شده کذب است.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

به گزارش شهرآرانیوز، در آستانه بازی با مس رفسنجان شایعاتی پیرامون دخالت برخی بازیکنان در انتخاب ترکیب این تیم به گوش رسیده است. این خبر از سوی کانال‌های نزدیک به باشگاه استقلال بازتاب داده شد و گفته می‌شود روزبه چشمی و سید حسین حسینی در انتخاب ترکیب استقلال نقش دارند و به سرمربی برای بازی دادن به برخی بازیکنان یا حذف برخی از آنها فشار وارد می‌کنند.

این خبر‌ها تردید‌ها درباره اقتدار سهراب بختیاری‌زاده را به شدت زیر سوال برده و این نگرانی را میان هواداران استقلال به وجود آورده که ویروس بازیکن سالاری به لایه‌های زیرین این تیم نفوذ کرده باشد و کار از دست سرمربی این تیم در برود.

باشگاه استقلال، اما چنین اخباری را قبول ندارد و با صدور بیانیه‌ای در آستانه بازی با مس رفسنجان اعلام کرد که اساسا نشر چنین خبر‌هایی عاری از حقیقت است و ترکیب اصلی توسط سرمربی انتخاب خواهد شد.

باشگاه استقلال در واکنش به این شایعات این بیانیه را منتشر کرده است:

خبری مبنی بر دخالت افرادی خارج از کادرفنی در ارنج تیم استقلال در برخی صفحات هواداری منتشر شد که به این وسیله این موضوع تکذیب می‌شود. در خوشبینانه‌ترین حالت منتشر کنندگان این خبر فریب عده‌ای از دشمنان استقلال را خورده‌اند و در بدترین حالت منتشر کنندگان این خبر دشمنان استقلال هستند که به دنبال ایجاد دشمنی در داخل تیم هستند. بدون شک یازده بازیکن استقلال در مصاف فردا با مس رفسنجان از سوی کادرفنی استقلال انتخاب می‌شوند، همانطور که همیشه اینگونه بوده است و باشگاه استقلال از هواداران خود انتظار دارد در شرایط حساس فعلی، کمک حال استقلال باشند و مانع از نشر این گونه اخبار بی پایه و اساس شدند.

این واکنش درحالی از سوی رسانه رسمی باشگاه استقلال منتشر شده که پیش از بازی با مس رفسنجان نیز درباره دخالت بازیکنان استقلال در انتخاب ترکیب شایعاتی نیز مطرح بود که باید دید آیا این بازیکنان با دخالت‌های خود بر مشکلات استقلال خواهند افزود یا اینکه از اقدامات این چنینی دست خواهند کشید.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->